Clicky

Jump to content

HBO GO


DIGI_Helper

Recommended Posts

Cam restrictiv. Mi se parea normal sa fie conditie obligatorie doar serviciul TV. Presupun ca optiunile HBO se vor scumpi pentru toti abonatii, indiferent ca au net sau nu. In comunicat scumpirea este pusa doar pe devalizarea dolarului, dar sunt convins ca unul dintre motive este si serviciul HBO GO, ca doar nu poate fi moca. Si cum cei care au doar cablu/satelit si n-au net Digi nu pot beneficia de HBO GO, e cam trista vestea scumpirii pentru ei. Nu e cazul meu, eu imi doream HBO GO si nu ma deranjeaza scumpirea, dar in acelasi timp inteleg eventuala nemultumire a celor care au doar TV.

 

Sent from my LG G3-D855 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

deci : aceste servicii s-ar fi scumpit oricum ; iar Gigi ne-a dat ( unora ) o lingurita de miere pt cafeau amaruie .

 

PS : am uitat sa intreb ; cat e valabil codul PIN generat in digi care ? dupa expirare trebui regenerat altul si tot asa ? 

Edited by sarbul
Link to comment
Share on other sites

Daca e sa credem ce scrie in comunicat, da, nu are legatura cu HBO GO. Insa, intreb, drepturile de difuzare pentru alte televiziuni din pachetul de baza nu se platesc tot in dolari? Abonamentul de baza s-a scumpit?

 

Sent from my LG G3-D855 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Este tocmai ce spuneam. Din moment ce abonamentul de baza nu s-a scumpit, e clar ca scumpirea vine de la HBO GO. Stiu sigur ca atunci cand au lansat HBO GO ceilalti provideri de TV din Romania percepeau o taxa separata. Diferenta e ca la Digi o vor plati toti, indiferent ca folosesc sau nu HBO GO. O miscare inteligenta de marketing a DIGi ca sa-si optimizeze profiturile.

 

Sent from my LG G3-D855 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Serviciul în sine nu e prea strălucit. Am făcut cont aseară și am trimis 1-2 filme de proba pe TV. Doar 720p, iar în aplicația de pe mobil sunt redate la 480p, cel puțin asa pare. Încă nu am găsit vreo setare care sa rezolve. Cu privire la conținut, e cam subțire. Majoritatea sunt filme destul de slabute. Unele le-am văzut imediat ce a apărut blu-ray-ul, știti voi unde :D. E mai mult pentru seriale. E bun pentru serile alea când nu ai niciun film bun în PC, iar la televizor e "Te cunosc de undeva".

Link to comment
Share on other sites

Mihnea, la mine in aplicatia de pe Smart TV se vede bec. Nu m-am uitat ce rezolutie are streaming-ul, dar o sa verific acum. Na, filmele sunt cele care au rulat sau ruleaza pe HBO. Eu sunt incantat de seriale, ca le pot vedea sau revedea cand vreau eu.

P. S. N-am gasit nicio metoda sa aflu la ce rezolutie transmite aplicatia de pe TV.

Sent from my LG G3-D855 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Scrie clar inainte de a-l genera ca e valabil 24 de ore parca. Codul PIN iti foloseste doar la prima setare a contului pe site-ul HBO.

 

Sent from my LG G3-D855 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Noroc ca HBO GO e indiferent de digi si asa pot sa il vad si din alte retele....spre deosebire de digi-online unde trebuie neaparat sa fiu in retea pentru a vedea ceva... poate odata se va scoate restrictia asta... de exemplu telekom nu au asa ceva

Link to comment
Share on other sites

In urma seszarii de pe digicare am fost sunat si mi s-a explicat va daca am cont hbogo creat cu user din rcs nu pot sa rulez filmele decat daca sunt conectat la net tot din rcs. Destul de ciudat. Adica daca sunt in concediu si la hotel au upc eu nu pot sa vad hbo? Nu cred ca am vazut mentionat asa ceva pe undeva

Link to comment
Share on other sites

S-au schimbat regulile din mers? Anterior chiar reprezentantul Digi de pe forum a zis ca merge indiferent de provider pe teritoriul Romaniei.

 

Sent from my LG G3-D855 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Vezi sa nu cumva sa fie blocate porturile de catre cei de la IT la tine la serviciu. Eu n-am ajuns inca la birou sa testez pe alta retea, dar ma astept ca la mine sa fie blocat accesul de catre cei de la IT.

 

Sent from my LG G3-D855 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now

 • Similar Content

  • By DIGI_Helper
   Informativ:
    
   S-a modificat data de facturare (cu exceptia DTH), aceasta va fi prima zi lucratoare a lunii.
  • By DIGI_Helper
   Comunicat de presa Digi Mobil lanseaza noile pachete de servicii Avantaj
    
   RCS & RDS introduce astazi in oferta Digi Mobil, pachetele de servicii Avantaj, avand fiecare in componenta cate un smartphone si beneficii multiple la serviciile de comunicatii mobile. Abonamentele Avantaj au tarife cuprinse intre 2 si 5 euro/luna (TVA inclus) si le permit utilizatorilor sa comunice fara griji in orice retea nationala si internationala, indiferent de destinatie. La contractarea pachetelor de servicii Avantaj, clientii existenti de servicii fixe din portofoliul Digi primesc gratuit telefoane mobile din gama producatorilor Allview (Allview M8, Allview A5 Easy, Allview P5 Life) si Lenovo (Lenovo A1000 si Lenovo A2010).
    
   Avantaj 2 ofera clientilor Digi Mobil 200 de minute in retelele mobile si fixe nationale si internationale, 100 de SMS-uri in reteaua Digi Mobil, internet mobil de pana la 3 GB/luna, precum si 200 MB/luna pentru date mobile in roaming national. Minutele incluse pot fi folosite de asemenea si pentru apeluri catre retelele fixe din Uniunea Europeana si cele fixe si mobile din SUA, Canada si China. Pentru Avantaj 2 clientii vor achita 2 euro/luna (TVA inclus). Dupa consumarea minutelor incluse in abonament, se aplica un tarif de 0,01 euro (fara TVA)/apel/SMS pentru retelele fixe si mobile nationale si intre 0,01 si 0,07 euro (fara TVA)/apel/SMS pentru destinatiile internationale. La activarea Avantaj 2, clientii pot cumpara un telefon Allview M8 cu doar 20 lei (TVA inclus), daca au cel putin un serviciu fix Digi.

   Avantaj 3 include 300 de minute in retelele mobile si fixe nationale si internationale, 100 de SMS-uri in reteaua Digi Mobil, internet mobil de pana la 4 GB/luna si 200 MB/luna pentru date mobile in roaming national. Dupa consumarea minutelor incluse in abonament, se aplica aceleasi tarife ca la Avantaj 2. Tariful lunar pentru Avantaj 3 va fi de 3 euro/luna (TVA inclus). Clientii existenti care au cel putin un serviciu fix Digi si contracteaza Avantaj 3 pe o perioada de 24 de luni, primesc gratuit unul dintre telefoanele Allview M8, Allview A5 Easy sau Lenovo A1000.

   Avantaj 5 are un pachet de 500 de minute in retelele mobile si fixe nationale si internationale, 100 de SMS-uri in reteaua Digi Mobil, internet mobil de pana la 5 GB/luna si 200 MB/luna pentru date mobile in roaming national. Dupa consumarea minutelor incluse, se aplica aceleasi tarife ca la abonamentele Avantaj 2 si 3. Tariful pentru Avantaj 5 va fi de 5 euro/luna (TVA inclus). Contractarea pachetului de servicii Avantaj 5 pe 24 de luni, le aduce gratuit clientilor existenti de servicii fixe din portofoliul Digi (cel putin un serviciu), unul dintre telefoanele Allview P5 Life sau Lenovo A2010.

   Totodata, RCS & RDS desfasoara o campanie promotionala de sarbatori, prin care utilizatorii care isi porteaza numarul in reteaua Digi Mobil, vor beneficia de o reducere de 50% din costul abonamentului, pe o perioada de 6 luni. Reducerea se aplica la contractarea abonamentelor din gama Optim si Avantaj pe o perioada de 24 de luni.  Promotia este valabila pana la 31 decembrie 2015.

   Mai multe informatii despre serviciile companiei sunt disponibile pe www.rcs-rds.ro.
  • By DIGI_Helper
   ACTIVEAZA FACTURA ELECTRONICA in perioada 16.10 – 20.11.2015 si intri in tombola pentru castigarea unuia dintre cele 50 SMARTPHONE-URI Allview E3 Living si a unuia dintre cele 50 ABONAMENTE GRATUITE DE TELEFONIE MOBILA, Optim Nelimitat, cu:
   convorbiri nelimitate national mii de minute internationale internet 4G cu trafic nelimitat si pana la 15 GB de trafic la viteza maxima Extragem saptamanal, in fiecare vineri, cate 10 castigatori. Poti vedea aici daca te afli printre ei.
   Cum poti activa factura electronica
   in contul tau de client telefonic, la 03xx.400.414 (xx = prefixul judetului tau) sau la 031.400.4414 – pentru Bucuresti in orice punct de prezenta sau magazin Digi Dupa activare, vei primi factura doar electronic, pe adresa ta de e-mail.
    
   Detalii suplimentare la http://www.rcs-rds.ro/activare_factura_electronica
  • By DIGI_Helper
   In acest topic vom discuta despre 4G DIGI (semnal, situatii tehnice, teste de viteza, acoperire, etc).
    
   Comunicatul de presa in care s-a anuntat lansarea 4G -> http://www.rcs-rds.ro/comunicat?id=455
    
   Harta 4G poate fi accesata de AICI (e nevoie sa dati zoom pe localitatea unde doriti sa verificati acoperirea).
    

  • By DIGI_Helper
   Poti plati acum prin SMS si rovinieta si beneficiezi de costuri mai mici pentru plata emiterii rovinietei.
    
   Ce trebuie sa faci pentru plata prin SMS
   trimiti, prin SMS, la numarul scurt 7500, numarul de inmatriculare al vehiculului, urmat de categoria rovinietei, corespunzatoare tipului vehiculului (ex. pentru un autoturism, trimiti textul B54AJV A ); vei primi un SMS, prin care vei fi informat ca rovinieta va fi emisa pentru datele furnizate si cu privire la costul rovinietei si la costul total al tranzactiei (ex. Vrei rovinieta cat. A (autoturism) - 7 zile, pentru B54AJV tarif 3 EUR. Cost total 2,52 EUR+TVA. Trimite DA pentru confirmare sau INFO pentru tip vehicul); vei confirma emiterea rovinietei prin transmiterea, la acelasi numar, a unui nou SMS cu textul “DAâ€; vei primi un SMS de confirmare a emiterii rovinietei, moment in care vei fi tarifat cu suma corespunzatoare rovinietei alese; mesajul continut in SMS va contine urmatoarele informatii, ce vor fi inregistrate in baza de date a SIEGMCR:seria rovinietei; nr. de inmatriculare al vehiculului; categoria rovinietei; anul, luna, ziua si ora expirarii valabilitatii acesteia (data si ora de inceput a valabilitatii rovinietei vor fi data si ora confirmarii de catre operatorul de telefonie mobile a tarifarii rovinietei). Exemplu: (A fost emisă rovinieta XXXXXXXXXX categoria A, pentru vehiculul B54AJV, valabilă până la ZZ.LL.AA ora 23:59:59. Detalii valabilitate rovinietă: www.cnadnr.ro  
   Detalii despre costuri: http://www.rcs-rds.ro/rovinieta#rovinietaSMS
 • Who's Online (See full list)

  There are no registered users currently online

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use