Clicky

Jump to content

Zooper widget

Recommended Posts

Salutare, cei ce sunt interesați de această aplicație și găsesc sau creează chiar ei un widget propriu, ar putea cere o opinie, o părere aici sau poate chiar o cerere pentru un widget anume, care sa se potrivească setup-ului lor.

Am creat thread-ul ca să vă cer vouă părerea despre widget-urile mele, dar sunteți bineveniți să postați dacă găsiți vreun widget interesant sau dacă vreți, puteți sa îmi cereți sa va fac un widget aparte :)

Hai sa încep eu. Ce ziceți de acesta? Mi se pare ca e cam patratos :))

uploadfromtaptalk1428002674593.png

@Andrei P. 

Daca vrei (sa spunem ) ,sa te specializezi in Zooper Widget , si daca ai nevoie de ceva sfaturi ...pe XDA este un user "Clod007" ,care executa skinuri si widget-uri pt. UCCW widget si Zooper widget si are si tutoriale despre cum se executa acele skinuri.

Tipul este Roman de-al nostru din Galati si e un adevarat artist. Eu cand am avut nevoie de ajutor pentru zooper widget, i-am trimis mesaj privat si m-a ajutat in unele chestiuni ,pe care nu le-am inteles.
Sectiunea in care isi prezinta realizarile se numeste : " New screen personalisation ? UCCW and ZOOPER by clod007 "...si are destule realizari ,unele dintre ele adevarate "opere de arta",foarte apreciate de foarte multi utilizatori.

Succes in ceea ce faci.
Edited by pedro2767

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...