Feri Posted April 2, 2015 Report Share Posted April 2, 2015 Asa cum suna si titlul topicului, unde dreq gasesc timbru fiscal de 2 lei. am nevoie de el pt adeverinta fiscala necesara la calcularea impozitului in Germania. Problema este destul de nasoala, deoarece toata lumea prezenta la finante era revoltat din cauza acestui timbru fiscal care nu "se prea mai gaseste"..... Nu stiu de ce nu incaseaza direct finantele sau trezoreria acest bani...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu Roşca Posted April 2, 2015 Report Share Posted April 2, 2015 Din câte știu la oficiile poștale ar trebui să se găsească așa ceva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted April 2, 2015 Report Share Posted April 2, 2015 Peste drum de Politia Judeteana, in complexul ala vechi, la parter, pe stanga, cum mergi dinspre bulevard. Eu de acolo am luat pentru cazier. Nu mai stiu daca asta era valoarea, dar acolo aveau mai multe variante. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
katees Posted April 2, 2015 Report Share Posted April 2, 2015 Ar fi culmea sa apara bisnitari cu timble fiscale de 2 lei. cum era inainte de 89 cu biletele la cinema! Sp1tfire 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted April 2, 2015 Report Share Posted April 2, 2015 Niște inapoiati... La oradea se plătește la ghișeu și îți dă doamna bon de casa... Sent from my LG-V500 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gastarbeiter Posted April 2, 2015 Report Share Posted April 2, 2015 La oficii poștale, de acolo am luat eu, tg-jiu de fapt. Sent from my iPlaca using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted April 2, 2015 Author Report Share Posted April 2, 2015 Problema e că foarte multa lume s-a plâns că nu găsesc aceste timbre în aceste zile. Era mai simplu să te taxeze acolo pe loc la finanțe.... Sent from my LG G3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
candrei Posted April 2, 2015 Report Share Posted April 2, 2015 La Vaslui te plimba în 3 locuri sa scoți un cazier. Mergi sa plătești într-un loc, într-altul cumperi timbrele și în altul se eliberează cazierul. Noroc ca e o flegma de oraș. Feri, la orice oficiu poștal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted April 2, 2015 Author Report Share Posted April 2, 2015 Problema că nici acolo nu prea au Sent from my LG G3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusu.marian.33 Posted April 3, 2015 Report Share Posted April 3, 2015 Ce contează dacă iei mai multe din alea cu 10 bani.am făcut cazierul iam dat doamnei de la cazier numai din alea. Nu a zis nimic asa l-am primit de la posta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted April 4, 2015 Report Share Posted April 4, 2015 În Călărași, de ani buni nu se mai găsesc astfel de timbre, decât sporadic. Eu mereu ma duc la taxe locale și plătesc 2 lei la ghișeu. Ar trebui să se poată face la fel în toată țara. Chiar acum câteva zile mi-a trebuit pentru categoriile c și e. Trimis de pe Note 4 SM-N910U Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted April 4, 2015 Report Share Posted April 4, 2015 Cauta la posta, trb sa fie..adica daca este in Satu Mare care e cat o sarmala, nu se gaseste in Timisoara care e un oras foarte mare?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu Roşca Posted April 4, 2015 Report Share Posted April 4, 2015 Dacă Satu Mare-i "cât o sarmală" Mizil cât ce este? Sau Băile Tușnad. candrei 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted April 4, 2015 Report Share Posted April 4, 2015 De fapt treaba cu marimea oraselor poate fi chiar invers. In studentie aveam nevoie de o carte pentru un proiect si nu o gaseai in TM nici sa dai cu tunul. La biblioteca erau doar doua si studenti intr-o generatie cativa zeci. Am gasit-o in Ghelari Feri 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts