Clicky

Jump to content

Comunicate de Presa RCS & RDS

Recommended Posts

Digi Mobil lanseaza doua optiuni pentru serviciul de date in roaming national

Incepand cu 01 aprilie 2016, RCS & RDS va lansa doua optiuni pentru serviciul de date in roaming national care vor putea fi activate la cerere de toti clientii Digi Mobil, persoane fizice si juridice, care detin (sau vor contracta ulterior) pachete active de telefonie mobila ce includ internet mobil.

1.    Optiunea 100 MB ofera 100 MB trafic date in roaming national, la un cost de 1,7 euro (TVA inclus).

2.    Optiunea +150 MB, care suplimenteaza cu 150 MB traficul de date in roaming national la un cost de 1,7 euro (TVA inclus).

Optiunea +150 MB poate fi activata oricand in cursul unei luni, doar dupa activarea Optiunii 100 MB, indiferent daca prima cota a fost sau nu consumata, astfel incat clientul Digi Mobil poate ajunge sa aiba un trafic maxim de 250 MB, la un cost cumulat de 3,4 euro (TVA inclus).

Utilizatorii Digi Mobil pot activa Optiunile 100 MB si +150 MB la numarul *111# (USSD), parcurgand pasii indicati in mesajul de pe telefon. Optiunile sunt valabile o luna calendaristica, raman active doar in luna in care au fost activate si se factureaza in abonamentul lunar, indiferent de volumul de date consumat.

Comunicat de presa

De unde deducem diferentele intre Romania si Tanzania :D

Toata lumea se intreba cat o sa mai tine gratuitatea datelor in roaming. De fapt comunicatul cu prelungirea acordului trebuia sa aiba doar doua propozitii: "Avem o veste buna si una rea. Cu care vreti sa incepem?"

Deci : daca vrei sa ai net acolo unde Digi nu poate , trebuie sa activezi optiunea si ei de te vor taxa / factura . Daca nu , nu .

Ceva similar cu cele 2 pahare de apa de pe noptiera , unul plin si unul gol ; daca ti-e sete bei din cel plin , daca nu , il folosesti pe cel gol .

Usor , usor , cam gata cu mokangelile de la Gigi ?

" V-ati invatat risipitori ... "

Netul în roaming e o soluție temporară, "de forță majoră", până ieși din zona respectivă și reintri în Digi unde apoi ai net până îți dă pe nas.

N-ați vrea net nelimitat și în roaming? Acuma sincer!

"Sper" că Facebook-ul a explodat cu commenturi de la hateri, ca atunci când au realizat că nelimitatul la voce nu era nelimitat până la Dumnezeu...

Încercați să nu mai fiți absurzi. Probabil a avut și Vodafone un cuvânt de spus în această afacere, nu știm.

Dezactivați datele în roaming în telefon și, la nevoie, ca să fiți siguri, descărcați harta Google Maps în offline pentru navigare în zone dubioase.

Trimis de pe Nexus 5

"Nu fiti absurzi". Dar nu noi am inceput ;)

Toti constientizam exact ce spui si tu: nu se poate gratuit. Dar de aici pana la 250 MB cu 3,4 euro roaming national, e o distanta. Problema nu e ca vrem totul gratuit, ci ca vrem la un pret, daca nu decent, macar in limitele cu care ne-a bombardat marketingul Digi.

Iar legat de "pana iesi din zona respectiva", eu ce fac acasa? Ca sa "ies din zona respectiva" trebuie sa ies din casa. Pentru ca in casa imi sta doar pe roaming national. Sau ce fac daca in parcul in care m-am hotarat sa stau pe o banca si sa-mi citesc mesajele e tot asa, doar in roaming national? 

Sunt conștient că sunt zone cu probleme, știu cazuri concrete (Constanța), dar bănuiesc că oricum nici alea 300 MB gratis nu erau de ajuns, oricum.

Subscriu, de asemenea, cu două mâini, că prețul introdus e uriaș și absurd de mare.

Dar în cazul ăsta poate ar fi mai logică alegerea unui alt operator... zic și eu.

Eu la început am luat un abonament Digi de 2€, minim, doar să testez acoperirea și calitatea, nerenunțând la Orange. Apoi când am văzut că totul e super OK (în Baia Mare), am renunțat la portocală. E atât de bun semnalul aici și atât de bună acoperirea încât, de când am Digi, o singură dată mi-am consumat netul în roaming.

Dar asta sigur ține de zonă, e evident că în general sudul țării încă suferă la capitolul acoperire (deși nici Maramureșul istoric nu e 100% acoperit, and that's a fact).

Mai rămâne să faci sesizare la ei referitor la semnal în zona în care stai...poate ajută, chiar dacă nu se rezolvă instant.

Trimis de pe Nexus 5

eu am fost mai smecher. am luat o cartele preplatita... ;) nu m-am inhamat deloc la digi... am testat o luna prin oradea si pe unde am mai avut drumuri.

apoi am portat orange in digi. si acum... cred ca in zilele astea imi expira perioada contractuala. si o sa fac cerere de reziliere.

sa vad cum reactioneaza departamentul de "retentie" digi!

eu am fost mai smecher. am luat o cartele preplatita... ;) nu m-am inhamat deloc la digi... am testat o luna prin oradea si pe unde am mai avut drumuri.

apoi am portat orange in digi. si acum... cred ca in zilele astea imi expira perioada contractuala. si o sa fac cerere de reziliere.

sa vad cum reactioneaza departamentul de "retentie" digi!

Doar vrei să le testezi reacția sau chiar vrei să renunți? în Oradea nu ar trebui să ai "goluri" de semnal...teoretic.

Trimis de pe Nexus 5

la intrebari care contin "SAU" eu raspund intotdeauna cu "DA".

e o chestie din psihologie... si vanzari...

adica tu vrei sa-l prinzi pe unu... si ii pui o intrebare care contine "SAU"... de exemplu: zebra este un animal negru cu dungi albe sau un animal alb cu dungi negre?

eu la randul meu raspund: "DA"... si nu gresesc niciodata! :D

Netul în roaming e o soluție temporară, "de forță majoră", până ieși din zona respectivă și reintri în Digi unde apoi ai net până îți dă pe nas.

N-ați vrea net nelimitat și în roaming? Acuma sincer!

Eu nici macar nu am Digi mobil. Platesc mult mai mult la Vodafone si nu ma vait. Insa pretul pentru roaming national e de-a dreptul de porc si e evident ca cei care au mizat pe ieftineala Digi vor fi suparati. Cand ti se ofera abonament cu 2 euro si ti se cere dublu pe cativa MB in roaming national, normal ca ti se pare absurd. E adevarat ca pretul Digi la abonamente e imbatabil pentru ce ofera, dar pretul ala are si dezavantajele lui. Si probabil vor mai veni si alte dezavantaje in viitor, pe masura ce clientela Digi va stagna sau va creste foarte putin. E posibil sa se repete povestea Cosmote, care a acaparat clienti la greu cand aveau oferte sub pretul de piata, iar cand s-au transformat in magenta a inceput sa fuga lumea de ei ca dracul de tamaie pentru ca au umflat preturile. Daca ai clienti pe care i-ai obisnuit cu preturi de nimic, nu poti sa le ceri niste preturi umflate pentru un mizilic. Sau poti, dar risti sa-i pierzi.

Sent from my LG G3-D855

E posibil sa se repete povestea Cosmote, care a acaparat clienti la greu cand aveau oferte sub pretul de piata, iar cand s-au transformat in magenta a inceput sa fuga lumea de ei ca dracul de tamaie pentru ca au umflat preturile. Daca ai clienti pe care i-ai obisnuit cu preturi de nimic, nu poti sa le ceri niste preturi umflate pentru un mizilic. Sau poti, dar risti sa-i pierzi.

Sent from my LG G3-D855

Așa e. Tocmai pe considerentul ăsta am păstrat un singur abonament (de date) la Orange, că să nu rup definitiv legătura cu ei, fiind client foarte vechi și beneficiez de câteva avantaje față de un client nou.

Nu se știe niciodată încotro vor merge lucrurile la Digi și să am apoi o vestă de salvare.

Însă am simțit așa o undă de șoc și groază cu scumpirea netului în roaming exact ca atunci când s-a "descoperit" că minutele nelimitate nu sunt tocmai nelimitate: nimeni n-a judecat rațional că e absurd să pretinzi minute naționale nelimitate ad literam, toți se cramponau de sensul din DEX al cuvântului nelimitat.

Sigur, nu neg că poate mi mie ușor să vorbesc din moment ce nu am treabă cu roamingul, având semnal peste tot în zonă și nu sunt afectat de noile măsuri luate. E posibil și asta.

Trimis de pe Nexus 5

Pai asta e efectul obisnuintei cu un pret anume. E raspunsul logic la o schimbare de pret. Pretul cerut e mult prea mare, indiferent cum s-ar numi operatorul. E normal ca reactia sa fie exagerata, mai ales cand e vorba de un operator care are abonamente de 1-2 euro cu beneficii fara numar. E ca si cum te-ai duce in vacanta la un hotel cu pachet all inclusiv la 100 de euro si esti anuntat ca pachetul nu include hartia igienica, pentru care trebuie sa platesti 200 de euro.

Sent from my LG G3-D855

E un pic forțată comparația, dar se acceptă.

În condiții normale, de bun simț, nu aveai cum să faci cost suplimentar din cauză că nu era nelimitatul nelimitat până la Cer.

Așa și cu netul în R: nu cred că simte cineva nevoia să cumpere 150 MB cu 2€ când are nelimitat în Digi, sau să se apuce să se uite la filme pe Netflix fix când e în roaming.

(Sigur, nu discut de cei care au probleme de semnal în diferite zone ale țării, să ne înțelegem.)

Trimis de pe Nexus 5

Edited by Bodolay Botond

Pai nu mai trebuie sa aleg, pentru ca sunt pe Vodafone. Digi mobil il am doar pentru ca mi-am luat telefon de la ei gratuit si singurul lucru folositor pe care l-am facut cu SIM-ul lor (asta pentru ca a fost SINGURUL lucru folositor pe care l-am putut face) au fost niste teste de viteza pentru a le publica aici pe forum. In concediu a trebuit sa-i dau net nevestei de pe telefonul meu, pana m-am saturat si i-am luat un prepay. Tot de la Vodafone. Abia cand umbli prin tara iti dai seama ce proasta acoperire de date au.

Si cu urmatorul abonament, tot pentru telefon nou, tot aia o sa fac, teste de viteza 4G de pus pe forum.

Dar în cazul ăsta poate ar fi mai logică alegerea unui alt operator... zic și eu.

Nu, doar o amarata de postare pe Facebook, in Centrul Timisoarei.

să se apuce să se uite la filme pe Netflix fix când e în roaming.

Adios moka de la Gigi ... ; partea proasta , asa cum bine zicea Innoxius , esta ca acoperirea Gigi in tara e f slaba si spun asta in cunostinta de cauza . Chiar m-au dezamagit cei de la Gigi cu preturile pt net in roaming national  . Nu e vina utilizatorului final ca operatorul are probleme de acoperire ; trebuie sa-si asume acest minus si sa ofere clientului calitatea asteptata .

In acest moment compar Gigi cu un privat label vs brand . Privat label e bun in felul lui , se bate cu brand dar,  intr-un final ,  parca tot brand e mai bun si iese castigator .

Eu am combinatia perfecta : Digi pe personal, orange pe tel se serviciu. Am dezactivat deja datele in roaming pe cartela digi. Sincer, as dezactiva si roamingul national . Digi este redirectionat spre orange in situatia in care nu am semnal ...

Eu nici macar nu am Digi mobil. Platesc mult mai mult la Vodafone si nu ma vait. Insa pretul pentru roaming national e de-a dreptul de porc si e evident ca cei care au mizat pe ieftineala Digi vor fi suparati. Cand ti se ofera abonament cu 2 euro si ti se cere dublu pe cativa MB in roaming national, normal ca ti se pare absurd. E adevarat ca pretul Digi la abonamente e imbatabil pentru ce ofera, dar pretul ala are si dezavantajele lui. Si probabil vor mai veni si alte dezavantaje in viitor, pe masura ce clientela Digi va stagna sau va creste foarte putin. E posibil sa se repete povestea Cosmote, care a acaparat clienti la greu cand aveau oferte sub pretul de piata, iar cand s-au transformat in magenta a inceput sa fuga lumea de ei ca dracul de tamaie pentru ca au umflat preturile. Daca ai clienti pe care i-ai obisnuit cu preturi de nimic, nu poti sa le ceri niste preturi umflate pentru un mizilic. Sau poti, dar risti sa-i pierzi.

Sent from my LG G3-D855

Eu voi fi unul din acestia care in mod cert voi pleca de la ei. Bine ca am ales abonament pe 1 an. Am contractat pentru părinți, fara telefon, iar aceștia sunt la tara unde doar roamingul merge, asa incat o sa le portez numărul la roșii.

Trimis de pe al meu LG-D955 folosind Tapatalk

Comunicat de presa:

RCS & RDS introduce în grila de televiziune Digi TV prin cablu digital și prin satelit două posturi noi de televiziune: HBO2 și HBO3. Cele două posturi de televiziune sunt disponibile atât pentru clienții Digi TV care au optat pentru extraopțiunile HBO și HBO MaxPak, cât și pentru cei care le activează acum.

Extraopțiunea HBO include din această lună noile canale de televiziune HBO2 și HBO3, pe lângă cele existente deja în pachet. Astfel, pentru un tarif lunar de 12,58 lei (TVA inclus), clienții pot urmări canale: HBO, HBO HD, HBO2, HBO3 și HBO3 HD.
Extraopțiunea HBO MaxPak poate fi activată pentru doar 13,55 lei/lună (TVA inclus) și conține următoarele posturi de televiziune: HBO, HBO HD, HBO2, HBO3, HBO3 HD, Cinemax și Cinemax HD.

http://www.rcs-rds.ro/comunicat?id=495

Pai nu mai trebuie sa aleg, pentru ca sunt pe Vodafone. Digi mobil il am doar pentru ca mi-am luat telefon de la ei gratuit si singurul lucru folositor pe care l-am facut cu SIM-ul lor (asta pentru ca a fost SINGURUL lucru folositor pe care l-am putut face) au fost niste teste de viteza pentru a le publica aici pe forum. In concediu a trebuit sa-i dau net nevestei de pe telefonul meu, pana m-am saturat si i-am luat un prepay. Tot de la Vodafone. Abia cand umbli prin tara iti dai seama ce proasta acoperire de date au.

Si cu urmatorul abonament, tot pentru telefon nou, tot aia o sa fac, teste de viteza 4G de pus pe forum.

Nu, doar o amarata de postare pe Facebook, in Centrul Timisoarei.

Digi nu e retea, e o gluma nereusita a lui Zoli. N.a avut ce face la o ora fixa si s.a gandit sa.si faca retea de telefonie mobila.

Se lauda cu acoperire de 94% din teritoriu degeaba! Cum ies din oras (Slatina) nema semnal la digi! In momentul de fata cred ca vodafone au preturi cel putin la fel de bune ca ei, dar pe langa pret vodafone ofera calitate! ;)

Am stat si am analizat , am stat si m-am gandit ; toata noaptea am baut la tutun ... . Digi : " Adio dar raman cu tine " . Pt cei 5 eur cu TVA inclusi , primesc , totusi , destule . Nu o sa-mi activez optiunea ( cam nesi de scumpa ) pt net in roaming national si aia e , ma vere .