Clicky

Jump to content

Comunicate de Presa RCS & RDS

Recommended Posts

Buna ziua,

Imi pare rau ca intervin. Este primul meu post aici desi va urmaresc de ceva ani.

Oferta nu este ceea ce pare. Am fost astazi la centrul RDS din Crangasi sa schimb abonamentul (am fiberlink 1000) cu unul mai profitabil, macar ca a scazut TVA.

Surpriza: abonamentul scade cu 10 lei dar se plateste stickul 3g care era gratuit. Pret 10lei. Deci, in final nu este niciun avantaj.

Mai mult decat atat, eu avand telefonie mobila gratuita, ma obliga sa iau un abonament minim de 2 euro.

Per total, mie mi-ar creste abonamentul in loc sa scada.

Nu vreau sa polemizez cu nimeni dar, ori abonamentul este o mica teapa care sa acopere scaderea TVA, ori domnisoarele din centrele informare clienti nu prea stiu ce au de vandut.

@andreic - La oferta actuala stick se ofera doar in chirie. In cazul in care vei dori sa raman la oferta de care ai beneficiat pana acum ai aceasta posibilitatea cu preturile scazute datorita TVA 20%. Daca doresti sa modifici contractul conform informatiilor de pe site si detii un stick acela fie il vei preda (daca nu mai e sub perioada contractuala) sau daca doresti sa il pastrezi se va perce chirie.

Desigur, in aczul abonatiilor la pachetele gigabit care nu detin stick au posibilitatea sa treaca la noua oferta si abonamentul va scadea cu ~10lei.

@VladPaul - Te rog sa imi comunici in PM codul de client sau numarul de sesizare. Am posibilitatea sa confirm aceasta concluzie daca este mentionata si pe sesizare.

Sorry, dar asta aud de la tine. La centru mi s-a spus clar ca trbuie sa platesc desi am precizat ca nu am nevoie de stick. Raspunsul a fost: aceasta este oferta. Mai ma pun pe drumuri odata sa mai verific

PayPoint Romania anunta extinderea parteneriatului cu RCS & RDS: cartelele Digi pot fi reincarcate in reteaua de magazine partenere PayPoint

Bucuresti, 14 ianuarie 2016 - PayPoint Romania, principalul operator de plati in numerar si incarcare electronica prin puncte de retail, anunta extinderea parteneriatului cu grupul RCS & RDS, unul dintre cei mai importanti operatori de telecomunicatii din regiune, si pe segmentul telefoniei mobile preplatite. Astfel, utilizatorii cartelei Digi isi vor putea reincarca creditul in oricare din cele peste 9.450 magazine partenere PayPoint din toata Romania.

Extinderea parteneriatului dintre cele doua companii confirma succesul de care acesta s-a bucurat inca de la lansarea din 2013, dovada a faptului ca avantajele sistemului PayPoint - comoditatea, proximitatea si programul de lucru prelungit al magazinelor - sunt apreciate de tot mai multi dintre clientii RCS & RDS.

Modalitatea de reincarcare a creditului este extrem de simpla si de comoda: utilizatorul intra in orice magazin cu insemnele galbene PayPoint, solicita reincarcarea creditului pentru cartela Digi, mentioneaza vanzatorului valoarea pe care o doreste si numarul de telefon. Plata este efectuata in numerar, iar creditul este incarcat direct, utilizatorul nefiind nevoit sa introduca in telefon niciun cod secret tiparit pe chitanta!  Intregul proces este simplu, rapid si sigur, consumatorul primind la final si o chitanta cu toate detaliile tranzactiei.

"Inca de la lansarea de acum doi ani a parteneriatului cu RCS & RDS am fost increzatori in reusita lui, iar anuntul de astazi nu face decat sa ne confirme asteptarile. In acest interval, PayPoint a fost aproape de clientii RCS & RDS prin incasarea a milioane de facturi emise de companie si ne bucura foarte mult anuntarea acestei noi facilitati pentru clientii Digi. Avem toata increderea ca acest acord de colaborare se va bucura de aceeasi apreciere din partea consumatorilor si vom inregistra un nou succes," a declarat Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint Romania.

"Parteneriatul cu PayPoint Romania va facilita la nivel national utilizatorilor de cartele preplatite reincarcarea si activarea ofertelor imbatabile pe care Digi Mobil le are in portofoliu. Acestea au fost concepute ca urmare a interesului manifestat de catre clientii nostri care doresc sa isi configureze si sa isi gestioneze singuri pachetele de servicii de comunicatii. Astfel, am decis sa ne adaptam cerintelor utilizatorilor si sa le raspundem cu aceste "instrumente" de comunicare avantajoase, oferind tarife accesibile pentru Optiuni care includ minute si SMS-uri nelimitate, precum si internet mobil de pana la 4 GB" a adaugat Ovidiu Bejan, director comercial Digi Mobil.

[...]

https://digicare.rcs-rds.ro/#/digi-online9

Digi Play - oferta speciala!
Promotional, fara costuri, daca esti abonat sau te abonezi la unele servicii Digi!

Acum te poti bucura fara limitari de filmele si continutul Digi Play, serviciul SVOD disponibil pe platforma Digi Online! Daca esti abonat sau te abonezi la Fiberlink 300, Fiberlink 500 si Fiberlink 1000 sau daca te abonezi la Digi Mobil primesti Digi Play fara costuri suplimentare* pana la 31 decembrie 2016!
Si cu numai 5 lei lunar daca esti abonat la oricare alt serviciu Digi.

Inca nu ai activat un cont Digi Play? Beneficiezi de oferta promotionala daca iti activezi un cont pana la 29 februarie 2016.

Daca aveai un cont Digi Play deja activat la data de 31 august 2015, primesti automat acces liber la Digi Play!

--------------------------

Din comunicatul de pe site inteleg ca oferta este valabila si pentru abonamentele Fiberlink 300 de 29 lei, upgradate din cele Fiberlink 100. E corecta interpretarea, sa merg sa fac abonamentul Fiberlink 300?

Multumesc.

Edited by spectator

Conform informatiilor prezente, da.

Cat timp este activ abonamentul DigiNet Fiberlink 300 si se activeaza DigiPlay nu veti achita pentru el pana la finele anului 2016.

In cazul upgrade-ului trebuie sa fiti atent ca noul abonament sa fie activ din punct de vedere comercial cand activati DigiPlay. De regula cu 1 a lunii urmatoare devin activ dpdv comercial.

Daca activati DigiPlay inainte de a fi activ dpdv comercial pachetul DigiNet Fiberlink 300, prima luna va veni facturat 5 lei.

Conform informatiilor prezente, da.

Cat timp este activ abonamentul DigiNet Fiberlink 300 si se activeaza DigiPlay nu veti achita pentru el pana la finele anului 2016.

In cazul upgrade-ului trebuie sa fiti atent ca noul abonament sa fie activ din punct de vedere comercial cand activati DigiPlay. De regula cu 1 a lunii urmatoare devin activ dpdv comercial.

Daca activati DigiPlay inainte de a fi activ dpdv comercial pachetul DigiNet Fiberlink 300, prima luna va veni facturat 5 lei.

Multumesc frumos, asa intelesesem si eu de la telefon (callcenter RDS) ca oferta e valabila si pentru Fiberlink 300 acesta de 29 lei ... insa la DigiPoint mi s-a spus nuuuuuu, cum ca oferta ar fi valabila doar pentru abonamentele Fiberlink 300 care au fost facute pe 39 de lei si nu intelegeam logica, fiindca textul din comunicat e foarte clar exprimat. Am facut upgrade la Fiberlink 300 de la Fiberlink 100, chiar daca nu am router gigabyte si dupa 1 februarie activez si DigiPlay :) ... iar daca imi place voi continua sa fiu abonat si dupa 31.12.2016 la DigiPlay. Multumesc.

Edited by spectator

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Reteaua Digi Mobil acopera peste 98% din teritoriul Bucurestiului si al judetului Ilfov

RCS & RDS anunta astazi, 4 martie 2016, ca reteaua proprie 3G Digi Mobil acopera peste 98% din suprafata Bucurestiului, precum si a judetului Ilfov, la nivel de semnal exterior. Reteaua 3G Digi Mobil este dezvoltata in benzile de 900 Mhz si 2.100 Mhz si este completata de reteaua 4G cu o acoperire de 89% in Bucuresti si 30% in Ilfov, la nivel de semnal exterior.

Totodata, acoperirea de tip exterior a retelei 3G Digi Mobil a crescut in perioada 2015-2016 cu 10% ajungand la peste 94% din populatie la nivelul tarii. Astfel, incepand de astazi, in zonele mentionate nu va mai fi disponibil roamingul national si, pentru a beneficia de reteaua Digi Mobil, clientii companiei trebuie sa selecteze reteaua 3G pe modul automat din meniul telefonului. Reteaua Digi Mobil, atat 3G cat si 4G, este intr-un proces continuu de extindere, atat in mediul urban cat si rural, astfel incat aria de acoperire si experienta de utilizare ale serviciului Digi Mobil pentru voce si date mobile sa fie imbunatatite constant.

Compania va continua sa investeasca  accelerat in dezvoltarea retelelor 3G si 4G in cat mai multe localitati, atat pentru acoperirea de exterior cat si de interior, astfel incat de serviciile mobile sa beneficieze din ce in ce mai multi utilizatori. Numarul mare de clienti pe care Digi Mobil i-a atras in ultimul an vine sa confirme ca reteaua companiei este stabila, de incredere si ca pachetele comerciale sunt concepute sa raspunda cerintelor si nevoilor de comunicare ale clientilor.

Comunicat de presa RCS RDS

• 2 weeks later...
Formula 1 se vede la Digi Sport!

Cai putere, motoare turate, viteze de top si o lupta acerba pentru prima pozitie. Digi Sport a achizitionat drepturile de difuzare si va transmite, in direct,  urmatoarele doua sezoane din cea mai cunoscuta competitie a sporturilor cu motor, Formula 1Spectacolul din Formula 1 incepe, din 20 martie, la Digi Sport, cu Marele Premiu al Australiei. Urmeaza, pe 3 aprilie, cursa de pe circuitul din Bahrain si apoi, pe 17 aprilie, Marele Premiu al Chinei. Digi Sport va transmite toate antrenamentele, calificarile si cursele.

La varful clasamentului lupta se anunta acerba si in acest nou sezon. Lewis Hamilton, campionul de anul trecut, este amenintat in acest an de Nico Rosberg si Sebastian Vettel, pilotii de pe pozitiile 2 si 3 in 2015.

Odata cu achizitionarea drepturilor TV pentru Formula 1, Digi Sport isi imbogateste portofoliul de competitii din sporturile cu motor si le ofera telespectatorilor un continut complex de intreceri sportive pe doua si patru roti. Cele 4 canale de sport ale RCS & RDS transmit cursele de Moto GP, DTM, IndyCar si Nascar.

Un nou sezon de Moto GP, cu Valentino Rossi, Marc Marquez si Jorge Lorenzo, debuteaza tot in aceasta luna la Digi Sport. Sezonul 2016 din Campionatul Mondial de Motociclism Viteza va fi transmis IN DIRECT si IN EXCLUSIVITATE pe canalele Digi Sport. Sezonul 2016 al Moto GP debuteaza, pe 20 martie,  cu Marele Premiu al Qatar-ului.

Mai multe detalii despre program si ultimele noutati din Formula 1 si MotoGP pot fi accesate pe www.digisport.ro.

Digi Mobil ofera 30 Gbytes, la viteze superioare, in reteaua 4G pana la finalul anului si prelungeste acordul de roaming national de voce si date mobile

RCS & RDS vine cu vesti bune pentru clientii Digi Mobil si le ofera acestora in perioada 01 aprilie - 31 decembrie 2016, pana la 30 GB trafic lunar de internet mobil, la viteze superioare, in reteaua 4G, fara costuri suplimentare. Traficul de date mobile in reteaua 4G este nelimitat pentru orice categorie de abonament, primii 30 GB fiind disponibili la viteze superioare.

Traficul de date mobile in reteaua 4G Digi Mobil este disponibil la toate tipurile de abonamente din gama Avantaj 2, 3, 5 siOptim 2, 3, 5 si Nelimitat. In functie de tipul abonamentului contractat, utilizatorii Digi Mobil beneficiaza de trafic de date mobile intre 3 GB si 5 GB in reteaua 3G.

Oferta se adreseaza clientilor noi si existenti, persoane fizice, care utilizeaza un echipament compatibil in reteaua 4G Digi Mobil (frecventa 2600 MHz TDD, banda 38). Preturile pachetelor de servicii Digi Mobil incep de la 2 euro (TVA inclus),  iar clientii pot achizitiona smartphone-uri compatibile cu tehnologia 4G, cu plata integrala sau in rate, fara dobanda. Serviciul 4G se activeaza gratuit direct de pe telefonul mobil, tastand *111# si urmand pasii indicati in mesajul de pe telefonul mobil. 

Totodata, compania anunta continuarea acordului privind roamingul national pana la data de 31 martie 2017 pentru serviciile de voce si date mobile. Utilizatorii Digi Mobil au astfel posibilitatea sa comunice in zonele fara retea Digi Mobil, urmand ca, pe masura extinderii si dezvoltarii acesteia, roamingul national sa fie eliminat. Roamingul national de voce va fi oferit in continuare gratuit utilizatorilor Digi Mobil, insa roamingul de date mobile va fi contra cost incepand cu data de 01 aprilie 2016.

Acoperirea de tip exterior a retelei 3G Digi Mobil a crescut in perioada 2015-2016 cu 10% ajungand la peste 94% din populatie la nivelul tarii. Reteaua Digi Mobil, atat 3G cat si 4G, este intr-un proces continuu de extindere, atat in mediul urban cat si rural, astfel incat aria de acoperire si experienta de utilizare a serviciului Digi Mobil pentru voce si date mobile sa fie imbunatatite constant. 

Compania va continua sa investeasca accelerat in dezvoltarea retelelor 3G si 4G in cat mai multe localitati, atat pentru acoperirea de exterior cat si de interior, astfel incat de serviciile mobile sa beneficieze din ce in ce mai multi utilizatori. Numarul mare de clienti pe care Digi Mobil i-a atras in ultimul an vine sa confirme ca reteaua companiei este stabila, de incredere si ca pachetele comerciale sunt concepute sa raspunda cerintelor si nevoilor de comunicare ale clientilor sai.

exceptional! chiar azi am vazut in oradea un "R" in dreptul indicatorului de intensitate semnal.

legat de 4G. uraaaaaaaaaaaaa! mai trebuie doar sa ne cumparam telefoane care sa inteleaga 4G-ul de la Digi! deci Digi ne pune la cheltuiala... :D

@Digi_Helper - din pagina respectiva inteleg ca trebuie sa imi fac un abonament nou de telefonie. Dar nu reiese nimic pentru cazul in care am deja un abonament optim nelimitat. In acest caz nu e valabil nimic din aceasta promotie?

Edited by DaKoS

Ok, multumesc Innoxius.

Cred ca o sa renunt la abonamentul actual.... si o sa imi fac unul nou :)

DIGI_Helper

Tare mai imi plac promotiile astea.... nimic pentru cei care deja va platesc o suma lunara.... dar ma umpleti de mesaje la promotii care nu sunt valabile si pentru mine  :wacko:

Edited by DaKoS

Eu nu primisem, ca e doar pentru fizice. Dar a primit soacra-mea. Iti dai seama ce bucuroasa m-a sunat, sa ma intrebe ce telefon sa aleaga. Pana la urma e curveste pusa proiblema. Daca nici unul ca noi nu intelege (sau intelege gresit), ce sa faca toti ceilalti, pensionari, persoane care nu se dau pe forumuri sau site-uri tech?

Ai dreptate. Eu m-am uitat dupa ceva stelute, un text scris foarte mic, ceva de genul asta care sa ma lamureasca cam care e treaba.... nimic.

Si chiar raspunsul de mai devreme a fost tot in stilul asta: uite pagina de promotie, dar daca vrei sa afli ceva mergi la magazin... ca acolo sa afli ca te-ai deplasat degeaba.