Clicky

Jump to content

Comunicate de Presa RCS & RDS

Recommended Posts

RCS & RDS creste gratuit vitezele de download si upload pentru clientii Digi Net si adauga gratuit canale HD in grila TV

Incepand din 14 mai 2015, RCS & RDS creste vitezele de acces la internetul fix pentru persoanele fizice si introduce patru canale HD in grila de programe, gratuit si fara nicio obligatie contractuala suplimentara.

Detalii suplimentare in Comunicatul de presa.

@Sp1t, cum nu?!

Nu.i de la acelasi operator netu', nu au aceleasi echipamente?

Ok, nu ma astept sa am viteze de 50mb down si 40up, da măcar vreo 10..

Adica la cat de mare e digi, ar trebui sa aibă echipamente mai bune, care sa rezulte o viteza de navigare mai buna..

Nu zic, pot sa stau pe youtube(720p) daca astept vreo 2 min sa.si faca buffering (clip de ~15 min), da parca ma enervează ca trb sa astept.

Cum sa fie netul fix prin antena ? E prin cablu de la tine pana la serverul X din Noua Zeelanda. Iar ala mobil e de la tine, prin antenele Digi sau Voda pana la serverul RDS si de acolo prin cablu pana in Noua Zeelanda.

Asa cum am mai zis si scris :

DigiHelper : de-a lungul anilor , am facut cateva sesizari catre Gigi ( echipament , telefon , ... ) . Nu s-a rezolvat nici una , dar absolut nici una . La toate sesizarile am renuntat . Fetele de la Call Centar aveau , invariabil , aceeasi placa : " Aaa , da , aveti o sesizare . Ne pare rau , momentan nu putem sa rezolvam , dar , stati , ca facem o urgentare " . Nimic , niciodata . Cam asa sta treaba cu sesizarile , din pacate . Daca ai noroc si iti functioneaza ceva luat de la Digi , e bine . Daca incepi cu sesizari , esti pierzator .

Cred ca e aceeasi problema ca in Braila: e incarcata prea mult reteaua. Pe mine m-au mintit fetele ca viteza de 21mb/s chiar exista. Si cand ma gandesc ce bine mergea inainte sa se fi scos abonamentele DON. De atunci a inceput calvarul.

Sent from my Moto G using Tapatalk

Poate acum mă înțelegeți de ce sunt la UPC, cu toate că am și fibra RCS în poartă.

Pe parte de service/call center, RCS ar trebui să meargă la niște cursuri de perfecționare.....

No offense @Digi Helper

Sent from my LG G3

Am eu fibra optica de la RCS si sant f multumit de cum merge . Intr-adevar , daca ai o problema si trebuie sa iei legatura cu RCS RDS prin Relatii cu Clientii , mai bine te impusti in cap .

Digi Helper : ne ajuti cu net pe sim de date ? Nu prea e corect sa tot anunte RCS ca are nu stiu ce viteze de pana la 21 MB dar in realitate nu trece de 0,xx . Adica , in baza tuturor dovezilor postate aici , pe forum , nu mai bine faci tu o sesizare ?

@sarbul - zonele cu viteza de pana in 21Mbps pot fi vazute pe harta. Daca intampini difucitati cu netul mobil te rog sa notezi o sesizare din DigiCare sau prin Relatii Clienti.

Degeaba se fac sesizari in digicare. Ne trimit exact la harta de care ne spui (ca viteza exista cu adevarat si e conforma cu harta). Asta e raspunsul primit de la o cucoana. Eu vorbesc de o zona in care rds se lauda ca atinge viteza de 21mb/s (municipiul Braila) iar viteza reala e exact de 0,35 mb/s (ce se imparte la 8 pentru a-i transforma in MB ). Gasesti mai sus un test facut de mine in centrul Brailei. Din ce in ce mai des se primeste mesajul "eroare conexiune". Se spunea in acest topic faptul ca pentru a determina viteza reala, trebuie sa facem testul pe site-ul rds. Stii ce spune testul vostru? Spune ca din cauza conexiunii testul nu a putut fi finalizat. Asa cum am mai spus: eu nu cer viteza maxima ci doar o viteza decenta reala de 4-8 mb/s. Nu ne mai trimite catre digicare ca nu se rezolva nimic. Eu si inca 3 colegi vom incepe demersurile de reziliere. Asta e singura rezolvare: concurenta. Decat ceva ieftin fara a putea fi folosit, mai bine ceva mai scump care sa imi satisfaca nevoia. Nu mai indemnat oamenii spre digicare (pe aceasta problema) pentru a fi prostiti pe fata de cucoanele alea. Am fost un pic dur in acest post dar nu pe cat ar fi trebuit.

Sent from my Moto G using Tapatalk

Edited by k_gula1985

De asta nu m-am aruncat la ieftineala Gigi pe partea mobila. Am reziliat Cosmote cu cateva zile inainte de rebranduire si am trecut la VdF pe Red 25. Netul merge fara probleme. Scump, dar macar nu-mi pierd orele in loading.

Trimis de pe al meu LG-D955

Digi la net fix merge struna. Am Fiberlink 200, acum ridicat de ei la 300, pe fibra, iar acest serviciu merge beton. Insa pana m-au cablat la noua retea a durat 2 zile, iar echipele ce veneau in casa se contraziceau teribil. M-am amuzat de situatie. Proasta gestionare a acestor servicii. Bine ca odata instalat nu da chics.

Trimis de pe al meu LG-D955

Edited by LCM

• 1 month later...

Turneul de tenis de la Wimbledon se vede, exclusiv in Romania, la Digi Sport

Tenis de cea mai buna calitate, cei mai tari sportivi ai momentului, atmosfera incendiara si multe emotii pentru romani. In exclusivitate Digi Sport transmite, in perioada 29 iunie-12 iulie, Turneul de tenis de la Wimbledon. Partidele din prima saptamana de pe iarba de la Wimbledon sunt in direct pe Digi Sport 2 si 3. Canalele sportive din portofoliul RCS & RDS vor televiza TOATE competitiile din cadrul celui de-al treilea Turneu de Grand Slam al anului: feminin, masculin, simplu, dublu, dublu mixt.

In primul tur Simona Halep, numarul trei mondial si a treia favorita, va juca impotriva slovacei Jana Cepelova. Halep, semifinalista la editia de anul trecut a turneului, a invins-o pe Cepelova, care ocupa locul 106 in clasamentul mondial, in singurul lor meci direct, anul trecut, in turul al doilea tur la US Open, cu 6-2, 6-1. Irina Begu, cap de serie numarul 29 la Wimbledon, va juca in primul tur contra rusoaicei Daria Gavrilova.  O alta romanca, Monica Niculescu, va debuta contra portoricanei Monica Puig (91 WTA), pe care a invins-o anul trecut, in sferturi la Guangzhou, cu 6-2, 6-2. Daca Niculescu si Halep trec de adversarele lor se vor infrunta in turul al doilea. Pentru Simona Halep, Wimbledon 2015 poate fi turneul revenirii, dupa un sezon de zgura sub așteptarile sale si ale fanilor.

Turneul de la Wimbledon, care incepe luni,  9 iunie,  este IN DIRECT și IN EXCLUSIVITATE pe Digi Sport și pe digisport.ro, respectiv m.digisport.ro. Programul competitiei si ultimele informatii despre evolutia romanilor pe iarba de la Wimbledon pot fi accesate pe www.digisport.ro.

Comunicat de presa: http://www.rcs-rds.ro/comunicat?id=416

• 3 weeks later...

Lasa-te purtat de distractie la estiValul Digi si poti castiga unul dintre cele peste 16 000 de premii

"Lasa-te purtat de distractie!" este sloganul acestei veri pentru toti participantii la estiValul Digi care se desfasoara pana pe 6 septembrie, pe plaja special amenajata langa hotelul Ovidiu din statiunea Mamaia. estiValul Digi este locul potrivit pentru distractie si pentru a petrece intreaga zi alaturi de familie, intr-o atmosfera relaxanta de vacanta, unde pot fi castigate peste 16 000 de premii. Campania este realizata de RCS & RDS impreuna cu producatorul de smartphone-uri Huawei.

Si pentru ca RCS & RDS nu se identifica doar cu servicii Digi de cea mai buna calitate, ci si cu divertisment pe masura, anul acesta le va oferi tuturor celor care vor fi prezenti pe plaja estiValului Digi activitati diverse, concepute special pentru toti membrii familiei pentru o vacanta de neuitat. Au fost puse in joc peste 16 000 de premii pentru cei care vor lua parte la activitatile de pe plaja.  

estiValul Digi va oferi timp de doua luni un maraton de distractie, de luni pana duminica, in intervalul orar 08:00 - 17:30 si in luna august, de vineri pana duminica, intre 19:30 si 23:00. Vizitatorii vor avea la dispozitie mai multe zone dedicate distractiei: fitness, fotbal, volei si popice pe plaja, inot cu salteaua, karaoke sub dus, proiectii de filme si concerte in aer liber, jocuri pentru copii si curse de masinute.

In zona "Test Technology", participantii vor putea sa testeze serviciul de telefonie mobila, Digi Mobil, aplicatiile Digi Oriunde si Digi Online, precum si smartphone-urile de ultima generatie Huawei P8 si P8lite. 

Totodata, va fi amenajat pentru toti cei interesati, un spatiu de testare a serviciului de internet fix, Digi Net, unde vor avea parte de cea mai mare viteza la internet din Romania. In plus, vizitatorii vor avea acces gratuit la internet WiFi si se vor bucura de premiile surpriza pregatite pentru aceasta vara.

Chiar daca este vacanta, nu trebuie sa lipseasca miscarea! Astfel, Digi Sport a pregatit un program de inviorare sustinut de un antrenor profesionist din echipa "Gimnastica de dimineata" care ii va asista pe cei care doresc sa-si inceapa ziua cu o portie sanatoasa de fitness, dar si activitati individuale si in echipa.

Digi24 HD va avea, de asemenea, un program special in aceasta vara si va transmite direct de la plaja, jurnalul de vacanta "estiValul Digi", de luni pana duminica, de la 09:00, 12:00 si 16:00. 

In luna august, cinefilii vor putea viziona in fiecare vineri si sambata, in intervalul 21:00-23:00, in zona Digi Film, proiectii de filme din selectia Festivalului International de Film Transilvania (TIFF). 

Utv si ProFM vor spori distractia, oferindu-le participantilor si alte ocazii de a face din prezenta lor la plaja o experienta de neuitat. In luna august vor avea loc concerte in aer liber, unde participantii se vor distra alaturi de artistii preferati care vor canta live pe scena Utv si ProFM. 

Mai multe detalii despre estiValul Digi si programul campaniei se gasesc pe site-ul www.estiValuldigi.ro

[...]

Nu.

trimis după racheta nevestei cu un alt Tapatalk decât cel de până acum.

Mănânc cai? Qashqai!