Clicky

Jump to content

Comunicate de Presa RCS & RDS

Recommended Posts

pai noi, cei vechi, suntem deja "capturati". nu mai prezentam nici un fel de interes.

digi este inca la stadiul de a aduna cota de piata. nu e in zona de a pierde clienti deci nu sunt interesati in fidelizare.

350 mil evro plus 1.7 mld lei...

Frumos credit.

Culmea este că ȘTIU că principalul mijloc de dezvoltare a unei afaceri o reprezintă creditul.

Sunt adept al creditului.

Îl utilizez cu succes de mai bine de zece ani. Dar în condiția în care acumulările de capital disponibile depășesc nivelul de îndatorare.

Pe românește iei credit pentru a nu-ți eroda disponibilitățile, în condițiile în care dobânzile sunt deductibile fiscal.

sent from my rocket-of-a-tablet. LG GPad 8.3 aka V500.

• 1 month later...
  • 3 months later...

RDS se da pe bursa. Cu ocazia asta aflam - oficial - si cati clienti avea la sfarsitul anului 2016. Pe mine ma interesa pe mobil, sa vad si eu unde sunt milioanele alea care tot pleaca la abonamente de 2-3 euro, ca din cate ziceau unii pleaca valuri, valuri de la ceilalti operatori si Digi Mobil rules.

DigiMobil 3,9 milioane, in timp ce Vodafone 9,3 milioane, Orange 10,1 si Telekom nesemnificativ, un fel de W10M. Asa ca, dragi digimobilisti, va rog, mai usor cu pianul pe scari. Se pare ca virgula calitatea bate pretul. Ceea ce nu e un lucru rau, arata ca nu mai suntem chiar 100% bananieri.

RCS&RDS vrea sa listeze cel putin 25% din actiuni pe Bursa de Valori Bucuresti. Detalii in premiera despre numarul de clienti la sfarsitul anului 2016

• 2 months later...

Tot de la ei sa fie o compensatie in toate!

Acces gratis pe timpul verii la Digi Online:

N-ai cont Digi Online? Nici n-ai nevoie - de azi ai peste 50 de canale, inclusiv Digi Film și Digi Sport, la un Play distanță pentru ca ești abonat Digi Mobil! E atât de simplu:

1

Descarci aplicația Digi Online din sau

2

Introduci în aplicație numărul de telefon

3

Introduci parola de 4 cifre primită prin SMS.

Dacă ai Android, activarea o facem automat!

4

Vezi ce vrei, când vrei, oriunde ai fi! In limaita net-lui disponibil ;)9bd2692a682dcb15c73bb4aa0649ec1e.jpg

Trimis de pe al meu MI 5 folosind Tapatalk

• 2 weeks later...
Digi Mobil anunta lansarea serviciului Voce 4G ( VoLTE) si Voce Wi-FI(VoWiFi), disponibile in curand pentru toate abonamentele

Digi Mobil pregateste lansarea comerciala a serviciilor Voce 4G (VoLTE) si Voce Wi-Fi (VoWiFi) pentru sfarsitul acestei veri (lunile august-septembrie), in urma finalizarii cu succes a testelor de retea cu primele terminale compatibile.

Tehnologia Voice over LTE (VoLTE) permite realizarea unei convorbiri telefonice prin reteaua 4G fara a mai necesita trecerea automata a terminalului din reteaua de date 4G catre cea clasica pentru voce, 3G. Astfel, prin intermediul serviciului Voce 4G, utilizatorii Digi Mobil vor beneficia de conectarea aproape instantanee a apelului, timpul de asteptare din momentul initierii apelului si până în momentul în care e apelat telefonul destinatarului scazand sub două secunde.  Totodata, convorbirile prin rețeaua 4G vor avea o calitate si claritate a sunetului mult mai ridicate. In plus, va fi posibila realizarea simultana de apeluri telefonice cu sesiuni de download si streaming la viteze 4G. 

"Dupa cum i-am obisnuit deja pe utilizatorii serviciului Digi Mobil, in mod transparent si corect, continuam sa mentinem cele mai mici tarife existente pe piata pentru voce si date. Totodata, cautam permanent sa imbunatatim si calitatea serviciului, astfel incat abonatii nostri sa beneficieze de cea mai mare cantitate de date inclusa in abonamentele din Romania, adica 50GB/luna, fara costuri suplimentare. Astfel, serviciul de voce 4G ne va ajuta sa punem si mai bine in valoare acoperirea in continua extindere a retelei Digi Mobil, combinata cu stabilitatea semnalului si calitatea sunetului. Toate acestea, la preturi adaptate puterii de cumparare din Romania." declara Valentin Popoviciu, Vicepresedinte RCS & RDS.

Prin intermediul serviciului Voce Wi-Fi, bazat pe tehnologia Voice over Wi-Fi (VoWiFi), utilizatorii Digi Mobil vor beneficia de o acoperire mai buna de interior, in spatii cu semnal redus sau chiar si fara semnal de retea mobila. Apelul se va realiza prin reteaua wireless proprie a utilizatorului, daca acesta este abonat si la serviciul de internet fix de mare viteza Digi Net Fiberlink, sau prin reteaua nationala de hot-spot-uri Digi Wi-Fi.

Serviciile Voce 4G si Voce Wi-Fi, precum si activarea acestora vor fi gratuite pentru toate abonamentele din oferta. Este suficient ca apelantul sa foloseasca un telefon compatibil VoLTE/VoWiFi și să se gaseasca în aria de acoperire 4G a retelei Digi Mobil sau a unui hot-spot Wi-Fi. 

Comunicatul de presa este disponibil la link-ul - http://www.rcs-rds.ro/comunicat?id=596

• 2 weeks later...

N-am înțeles nimic.

Să fie într-un ceas bun!

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

• 3 weeks later...

Salutări! @Digi În momentul în care îmi activez un abonament și fac comandă de un telefon, cum se procedează? De regulă sunt stocuri fizice în magazine, sau se dă comandă și se așteaptă un timp de? Mulțumesc! ( mă refer la telefoane de tip smart-phone, în speță cele peste 2000 Ron).

@Pufulete - Salut. Comanda va fi plasata cu ridicare dintr-un sediu unde vrei tu sau cu livrare prin curier, in urma comenzii stocul va fi verificat, iar in momentul in care modelul solicitat este disponibil vei fi contactat, existenta posibilitatea ca echipamentul sa fie deja in stoc.

• 1 month later...

@DIGI_Helper, o întrebare. Am observat că cei de la Samsung au o ofertă pentru achiziția de S8/S8 + în care ți se dă la pachet un wirless charger, la voi se aplică? Căci nu am văzut nimic pe site la voi. Și vis-a-vis de stocuri, cum se poate verifica stocul unui aparat, dacă este sau nu? Ați putea implementa și voi opțiunea de a vedea stocurile în timp real, așa cum au și ceilalți comericanți, căci așa știe și omul care vrea să-și achiziționeze un terminal de la voi.