Clicky

Jump to content

Comunicate de Presa RCS & RDS

Recommended Posts

Nu fi cârcotaș

Nu sunt. Pentru mine, firma asta, pe partea de telefonie mobila (servicii + telefoane), nu mai exista. As folosi un cuvant cu nesi in fata, dar ma abtin. Si nu pentru cei cativa euro pe care ii dau lunar degeaba pe mobil, nici pentru stick-ul de net pe care, de nici nu mai stiu cati ani il folosesc doar pe post de card-reader, ci pentru faptul ca sunt sigur in proportie de 99% ca Mate 8 nici nu l-au avut vreodata pe stoc. Vineri, cand a publicat reprezentantul lor ca se mai vinde doar pana la epuizarea stocului, am aflat pe cai ocolite, dar sigure, ca nu exista niciunde in tara, la nici un punct RDS. Si ca in Timisoara nu a fost niciodata. De curiozitate i-am mai scris celui care "ma are in grija" cum de "pana la epuizarea stocului" iar eu, cu comanda de 3 luni, fara sa mai spun de cei 100 de lei pe care ii dau lunar de multi ani, nu l-am primit. Puteau avea bunul-simt sa-mi spuna "ba fraiere, noi aducem doar daca se strang x comenzi, ca suntem saraci". Eu, daca as face asa cu clientii mei, sa-i duc cu zaharelul cu lunile pentru ceva ce nu sunt in stare, eram de mult la spalat buzile sau batranii la fund.

Oricum, in septembrie sau cand imi expira contractul, se vor intreba "vai, dar cum, cum am putut pierde un client juridic vechi, fara intarzieri la plata si care nu suna la orice rahat de intrerupere ca nu-i merge Facebook".

Succes, Allview. Pardon, RDS, ca am inceput sa va incurc.

Am uitat ceva: individul nu mi-a raspuns. De fapt, ce putea sa zica ?

Nu inteleg de ce va tot plangeti de disponibilitatea telefoanelor si de ce nu le cumparati in rate de la retailerii din piata . Exista atat de multe forme de achizitie cash/in rate incat nu vad de ce m-as complica cu achizitia lor de la Digi cand le pot avea livrate a doua zi de la un alt furnizor.

N-am vazut atatea nemultumiri la ceilalti operatori unde platesti telefoanele cel putin dublu pe perioada unui contract.

Din punctul meu de vedere, orice ai oferi unui roman, oricat de ieftin ar fi, tot o sa aiba o nemultumire, ceva de comentat...

Edited by Mihai I.

Nu inteleg de ce va tot plangeti de disponibilitatea telefoanelor si de ce nu le cumparati in rate de la retailerii din piata . Exista atat de multe forme de achizitie cash/in rate incat nu vad de ce m-as complica cu achizitia lor de la Digi cand le pot avea livrate a doua zi de la un alt furnizor.

N-am vazut atatea nemultumiri la ceilalti operatori unde platesti telefoanele cel putin dublu pe perioada unui contract.

Din punctul meu de vedere, orice ai oferi unui roman, oricat de ieftin ar fi, tot o sa aiba o nemultumire, ceva de comentat...

Poti detalia? Sau de costul abonamentului nu mai tinem cont? Tu si aia cred ca il socotesti in pretul telefonului......

Postarea ta e ca nuca in perete. Evident, putem cumpara de oriunde telefoane, nu asta e problema. Unii prefera sa cumpere de la Digi din diverse motive: pret mic la abonamente, sistem de rate, nu vor sa cumpere din alta parte etc. E normal ca lumea sa-si exprime nemultumirea.

Sent from my LG G3-D855

Ex.

Iphone 6s 16GB

Abonament 42 Euro x 24 luni = 1008 Euro

Telefon subventionat = 385 Euro

Cost total = 1393 Euro ( aprox 6250 Ron)

Digi ( fara telefon subventionat)

Telefon : 700 Euro (retailer online)

Abonament nelimitat 24 luni : 140 Euro ( fara alte servicii , cea mai scumpa versiune de abonament)

Total : 840 Euro (aproximativ 3780 Ron)

Sa tinem cont si de faptul ca telefonul subventionat vine si codat in retea?

Diferenta intre variante este de 2500 Ron , adica peste 100 Ron/luna.

Cum adica : de ce ne plangem ? Ti se pare normal sa spui ca oferi telefoane - avioane - camioane si sa oferi fix pix , adica nimic ?

Din punctul tau de vedere : nu prea ai drepatate cand vorbesti asa despre romani ... . Incearca sa oferi romanului un seviciu corect , cu pret corect si ... mai vorbim noi .

Intamplator ofer servicii, de alta natura, cu asta ma ocup. Si nu intamplator sustin ceea ce am spus. Atata timp cat nu se garanteaza timpul de livrare clientul isi asuma asteptarea. Daca nu isi asuma asteptarea si poate comanda produsul la un alt furnizor nu inteleg motivul nemultumirii!

Intamplator sau nu, nu toata lumea o arde pe forumuri sa stie ca dureaza luni de zile asteptarea. Clientul nu-si asuma nimic, pentru ca nu e obligat sa stie ca Digi se misca precum melcul.

Sent from my LG G3-D855

Daca nu-si asuma nimic eu zic sa astepte linistit sau sa comande unde nu trebuie sa-si asume si primeste produsul in 1-3 zile lucratoare.

Daca Digi anunta produsele disponibile intr-un anumit interval de timp si nu se tinea de promisiune atunci era cu totul alta discutie. Pe orice site comandam ceva ne interesam de termenul de livrare corect? Vizibil sau nu termenul de livrare este de interes pentru cumparator si refuz sa cred ca plasezi o comanda fara sa fii informat/sa soliciti informatia.

In conditiile in care ai acceptat formula "Va sunam noi cand este disponibil" consider ca este neindreptatita manifestarea publica a nemultumirii doar pentru ca ti-ai pierdut rabdarea intre timp. Comenzile se pot anula oricand, produsele se pot comanda in alta parte , nu are sens prea mult sa plangi in public pe forumuri ...

Nu vreau sa dezbat prea mult problema, pentru ca logica ta sufera grav. Conform principiului exprimat de tine n-are rost sa ne plangem de nicio problema, totul sa fie roz. Presupun ca idealul tau de tara e Coreea de Nord. Imi pare rau ca prestezi servicii. N-as apela la cineva care gandeste in modul asta.

Sent from my LG G3-D855

Exact greșeala la care mă gândeam......

Deci, dacă primesc un telefon gratuit de la operator, tu consideri că costă.... abonamentul x 24 luni.....

Dar de beneficiile abonamentului văd că nu zici nimic.....

Tu socotești greșit în acest caz....

Când cumperi un telefon la liber, de exemplu un S7 care costă....si îți mai faci și un abonament de 25 EUR pe 2 ani, care sunt costurile?

Sent from my Samsung Galaxy S7

Este colegul nostru de forum.....

El chestia aia nu vrea sa inteleaga, beneficiile/costurile abonamentului nu se calculeaza in pretul telefonului........

Un mic demo:

S7 cumparat la liber x cost abonament(25 euro) pe 2 ani......este cazul meu cu telefon luat la liber

700 euro x 600 euro = 1300 euro

S7 subventionat de operator x cost abonament(25 euro) pe 2 ani

350 euro x 600 euro = 950 euro

Deci cum ies mai ieftin? Abonamentul indiferent cai ai Nokia 1100 sau S7....tot trebuie sa-l platesti.....

Si la unii operatori beneficiezi de niste beneficii(puncte) in functie de vechime in retea, valoarea facturii...... 

Asta doar in cazul in care ai abonament ;)

La cartela este alta poveste.....

Mie imi plac lucrurile simple , cat mai simple ! Fara perversiuni , perversitati !

Ai zis ( in scris ! ) ca dai ? Ai dat ? Chiar daca ai fost jmeker si nu ai precizat termenul ... . Deci : ai dat ?

Andreea ( colegu ' ) , ai legatura !