Clicky

Jump to content

Comunicate de Presa RCS & RDS

Recommended Posts

Suntem ca în Belgravistan, numai bogătani!

Fraților eu nu știu ce să afirm.

Pentru mine Digi e ieftin și bun.

Că o să sun să-i ameninț cu părăsirea... În iunie!

Sent from my LG-V500 using Tapatalk

De Paste, Digi Mobil ofera gratuit un smartphone 4G si 30 GB trafic de date mobile!

RCS & RDS desfasoara in perioada 01-30 aprilie 2016, campania promotionala de Paste care le aduce utilizatorilor Digi Mobil care contracteaza pachetul Avantaj 5, un smartphone 4G Allview E3 Living gratuit si trafic de date pana la 30 GB lunar in reteaua 4G, pana la finalul anului.

Oferta promotionala de sarbatori este disponibila clientilor companiei abonati la unul dintre serviciile fixe Digi Net sau Digi TV, iar utilizatorii noi care opteaza luna aceasta pentru pachetul Avantaj 5, pot achizitiona echipamentul pentru doar 220 lei (TVA inclus).

Cu Avantaj 5 clientii au un pachet complet de beneficii pentru un tarif lunar de 5 euro (TVA inclus): 500 minute nationale si internationale, 100 SMS-uri in reteaua Digi Mobil, trafic lunar de date mobile de pana la 5 GB in reteaua 3G si de pana la 30 GB la viteza maxima in reteaua 4G.

Smartphone-ul 4G Allview E3 Living oferit gratuit la contractarea pachetului Avantaj 5 dispune de un display IPS de 4,5 inch, construit cu ajutorul tehnologiei Full Lamination si doua camere de 8 MP si 2MP. Cele doua difuzoare frontale ce permit auditia stereo, conectivitatea 5GHz WIFI si cea 4G Dual Mode, cu standardele FDD si TDD, impreuna cu sistemul de operare AndroidTM 5.1, Lollipop, definesc E3 Living ca fiind device-ul perfect pentru divertisment.

Device-ul are integrat un procesor Quad Core, ceea ce ii ofera fluenta in utilizare pentru navigarea pe internet, in rularea aplicatiilor, jocurilor sau vizionarea filmelor. E3 Living dispune de 1GB memorie RAM si de 8GB memorie Flash, ce poate fi suplimentata pana la 40 GB prin adaugarea unui card microSD.

Abonatii Digi Mobil au acces nelimitat in aplicatia Digi Online, precum si la baza de filme si seriale disponibile pe platforma Digi Play, serviciul de video la cerere. Serviciul poate fi activat in Contul Meu Digi, iar utilizatorii care au deja cont in aplicatia Digi Online, vor putea sa acceseze Digi Play, folosind datele de conectare active. Pentru a beneficia de acces gratuit la Digi Play, contul trebuie activat pana la data de 30 iunie 2016, iar accesul la continut este valabil pana la 31 decembrie 2016.

Oferta promotionala de Paste poate fi contractata incepand de maine in magazinele Digi si in punctele de prezenta ale companiei, in ContulMeuDigi si direct pe site-ul www.rcs-rds.ro.

• 3 weeks later...

Comunicat de presa:

Digi Mobil depaseste 2 milioane de abonati persoane fizice pentru serviciul Digi Mobil

Serviciul de telefonie mobila Digi Mobil a ajuns la peste 2 milioane de abonati, persoane fizice, in numai doi ani de la relansare, ajungand astfel la o cota de piata estimata de 25% din piata abonamentelor pentru persoane fizice. Pachetul de servicii Optim Nelimitat  a atras 1 milion de clienti in ultimii doi ani si se claseaza in acest fel in topul preferintelor utilizatorilor Digi Mobil si din piata. In acelasi timp, serviciul de internet mobil inregistreaza peste 2,4 milioane de utilizatori.

Investitiile majore in dezvoltarea si extinderea retelei Digi Mobil 3G si 4G, tehnologiile de ultima generatie care au dus la cresterea calitatii serviciului de voce si date mobile, dar si ofertele comerciale concepute sa raspunda cerințelor și nevoilor de comunicare ale utilizatorilor din Romania, au atras intr-o perioada scurta, numarul mare de utilizatori in reteaua companiei RCS & RDS.

[...]

Sursa comunicat

• 1 month later...

Comunicat de presa:

DaVinci Learning este disponibil in grila Digi TV

RCS & RDS introduce incepand de astazi, 27 mai, un nou canal de televiziune in grila de televiziune Digi TV prin cablu analogic, digital si satelit. Da Vinci Learning este un canal educational de televiziune unic si inovator, care ii reuneaste pe toti cei curiosi pentru a sarbatori calatoria invatarii ce dureaza o viata.

"Ne bucuram ca am incheiat parteneriatul cu Da Vinci Media GmbH. Continutul de calitate al noului canal tematic acopera preferintele consumatorilor nostri de toate varstele. Suntem constant preocupati de dezvoltarea grilei de programe pentru a oferi continut de cea mai inalta calitate consumatorilor nostri." a declarat Florin Nemes, Marketing & PR Coordinator, RCS & RDS.

"Da Vinci Learning este un canal de televiziune unic, care combina in structura lui, programele educative cu programele  pentru copii si nu in ultimul rand programele documentare. Este un profesor particular care "mediteaza" intreaga familie. Un profesor care in mod gratuit te invata totul de la fizica, la biologie, de la matematica la astrologie si geografie. Este o televiziune care are ca scop sa creeze intregii familii o atmosfera care sa o apropie de stiinta, care sa faca fiecare membru sa mai inainteze un pas catre cunoastere, stiinta si adevar." spune Tina Parazajda, Head of Marketing, Da Vinci Learning.

Preturile abonamentelor Digi TV prin cablu digital si satelit incep de la 23,23 lei/luna (TVA inclus) si contin pana la 100 de canale de televiziune dintre care 27 in format HD.

Digi Mobil creste volumul de trafic de date mobile la abonamentele Optim si Avantaj

Incepand cu 01 iunie 2016, Digi Mobil creste volumul de trafic de date mobile in reteaua 3G, inclus in abonamentele Optim 2, Optim 3, Optim 5 si Optim Nelimitat, precum si Avantaj 2, Avantaj 3, fara costuri suplimentare pentru clientii noi si existenti, persoane fizice si juridice.

Astfel, abonamentul Optim Nelimitat, cel mai atractiv si de succes din oferta Digi Mobil, va avea cea mai mare crestere a volumului de trafic la viteza maxima, de la 5 GBytes/luna la 10 GBytes/luna. In acelasi timp, abonatii Optim 2, Optim 3, Optim 5, Avantaj 2 si Avantaj 3 vor beneficia de o crestere de pana la 2 GB, ajungand astfel la trafic lunar de date mobile inclus de pana la 5 GBytes.

In plus, toate pachetele de servicii din portofoliul Digi Mobil includ internet NELIMITAT, clientii putand naviga pe internet chiar si dupa terminarea traficului inclus in abonament, insa la viteze de acces mai scazute.

Preturile abonamentelor din portofoliul Digi Mobil incep de la 1,94 euro/luna (TVA inclus) si includ, in functie de pachetul ales, minute nelimitate in reteaua Digi (fix-mobil), dar si in alte retele nationale si internationale (fix-mobil), sute de SMS-uri, trafic lunar de date mobile de pana la 10 GBytes in reteaua 3G si de pana la 30 GBytes la viteza maxima in reteaua 4G. In plus, Digi Mobil le ofera clientilor sai posibilitatea de a achizitiona telefoane inteligente cu plata in rate, fara dobanda.

Abonamentele sunt aliniate in totalitate nevoilor si cerintelor clientilor Digi Mobil: voce, trafic de date mobile NELIMITAT la toate pachetele, o gama variata de echipamente si continut media disponibil gratuit prin aplicatia Digi Online si platforma Digi Play

http://www.rcs-rds.ro/comunicat?id=508

@Digi_Helper.

La ce preț ar ajunge un abonament la voi la calitatea/cantitatea Vodafone?.

Aici mă refer la acoperire/viteză 4G?

Știu că este o întrebare dificila. În funcție de răspuns pot porta 4 numere la voi...

Sent from my Samsung Galaxy S7

Costul real face diferența, am net cât doresc, dacă aș vrea de la VF sub 30euro nu as avea cei 30gb lunar ! La fel dacă aș avea convorbiri intl din VF , as mai face praf 10 euro, iar dacă aș vrea si roaming as ieși dublu/triplu, deci per total nu se justifică VF, iau serios în calcul portarea si ultimului abonament VF în rețeaua comuna :)

Trimis de pe al meu MI 5 folosind Tapatalk

Digi Mobil creste volumul de trafic de date mobile la abonamentele Optim si Avantaj

Incepand cu 01 iunie 2016, Digi Mobil creste volumul de trafic de date mobile in reteaua 3G, inclus in abonamentele Optim 2, Optim 3, Optim 5 si Optim Nelimitat, precum si Avantaj 2, Avantaj 3, fara costuri suplimentare pentru clientii noi si existenti, persoane fizice si juridice.

Astfel, abonamentul Optim Nelimitat, cel mai atractiv si de succes din oferta Digi Mobil, va avea cea mai mare crestere a volumului de trafic la viteza maxima, de la 5 GBytes/luna la 10 GBytes/luna. In acelasi timp, abonatii Optim 2, Optim 3, Optim 5, Avantaj 2 si Avantaj 3 vor beneficia de o crestere de pana la 2 GB, ajungand astfel la trafic lunar de date mobile inclus de pana la 5 GBytes.

In plus, toate pachetele de servicii din portofoliul Digi Mobil includ internet NELIMITAT, clientii putand naviga pe internet chiar si dupa terminarea traficului inclus in abonament, insa la viteze de acces mai scazute.

Preturile abonamentelor din portofoliul Digi Mobil incep de la 1,94 euro/luna (TVA inclus) si includ, in functie de pachetul ales, minute nelimitate in reteaua Digi (fix-mobil), dar si in alte retele nationale si internationale (fix-mobil), sute de SMS-uri, trafic lunar de date mobile de pana la 10 GBytes in reteaua 3G si de pana la 30 GBytes la viteza maxima in reteaua 4G. In plus, Digi Mobil le ofera clientilor sai posibilitatea de a achizitiona telefoane inteligente cu plata in rate, fara dobanda.

Abonamentele sunt aliniate in totalitate nevoilor si cerintelor clientilor Digi Mobil: voce, trafic de date mobile NELIMITAT la toate pachetele, o gama variata de echipamente si continut media disponibil gratuit prin aplicatia Digi Online si platforma Digi Play

http://www.rcs-rds.ro/comunicat?id=508

Completare importanta: Marirea se aplica si clientilor cu abonamente Complet.

Cu tot respectul degeaba măriți traficul de date dacă nu aveți acoperire.....

Chiar colegul @Innoxius a zis că de la Deva la Petroșani.....a folosit alt operator pt date mobile...

De la Timisoara la Petrosani, prin Deva si apoi prin Caransebes la intoarcere. Si a fost la fel Timisoara - Oradea - Pestera Ursilor. Toate drumurile de care zic sunt europene.

Presupun ca situatia cu hotspot-ul facut pe Vodafone a fost temporara si nu permanenta. Toti operatorii au goluri de semnal in anumite zone. Ex. In marginea orasului Targoviste eu nu puteam sa am o conversatie telefonica normala folosind Voda (acum aprox. un an si jumatate). Trebuia sa trec telefonul in 2G ca sa nu am intreruperi in convorbire.

Temporara si repetata de cate ori a fost nevoie. Pentru ca nu a folosit permanent net-ul, hotspotul se inchide pentru economisirea bateriei. De fiecare data cand a mai avut nevoie, cam la 15-20 minute, "N-am net". "I-al de la mine". Daca pe drum de 4 ore, i-am dat net de 15-16 ori, indiferent ca eram inafara localitatilor sau in resedinte de judet, eu zic ca se poate considera ca fiind o problema permanenta.

Nu stiu.

Nu fi cârcotaș, eu am făcut trafic acuma 2 săptămâni pe cam aceleași drumuri : Timisoara-Lugoj-Deva-Cluj-Turda, si retur fara probleme, la întoarcere aveam si 170km /h pe autostrada aia A1 , de emoție am trecut de intrarea dinspre Aeroport si am plusat 20km via Dumbrăvița , în loc să ajung la 23:30 am ajuns la 23:55 ! Trafic inclus consumat pentru streeming radio în sistem audio masina via GPS , cam 400mb , cred că majoritatea erau 3G!

Trimis de pe al meu Mi-4c folosind Tapatalk

Zi mersi că nu te-au prins pistolarii.... :) Restul, este cancan.

Oțelu Rosu - Hațeg - Hunedoara....lasă de dorit, testat de nepotu' meu, abonat Digi ;)

Asta ca sa nu zic.....nema semnal pt date, dar și la voce suferă grav.