Clicky

Jump to content

Comunicate de Presa RCS & RDS

Recommended Posts

RCS & RDS reduce tarifele pentru roaming de la 1 iulie 2012 – doar 0,16 euro/min pentru apel ințiat în UE

În rețeaua Digi, tarifele pentru apeluri inițiate și primite în roaming în UE sunt la jumătate față de tarifele din alte rețele

Începând cu 1 iulie 2012, RCS & RDS va reduce tarifele pentru apelurile inițiate în roaming în statele Uniunii Europene, de la 0,20 euro/minut la numai 0,16 euro/minut (fără TVA). Tariful se află la jumătatea pragului maximal fixat de Comisia Europeană pentru apelurile inițiate în roaming începând cu această dată (0,29 euro/minut) și cu aproape 50% mai mic față de tarifele pentru apeluri inițiate în UE practicate de alte rețele mobile din România.

Compania redusese deja, din luna martie a acestui an, tarifele pentru apeluri primite în roaming la 0,03 euro/minut, 0,05 euro/minut și 0,07 euro/minut. Ele pot ajunge pănă la 0,08 euro/minut, în funcție de destinația apelată și de tipul de abonament de voce contractat:

0,03 – 0,08 euro/minut - Austria, Franța, Suedia, Turcia și Cipru

0,05 – 0,08 euro/minut - Republica Cehă, Danemarca, Finlanda, Germania, Italia, Lituania, Letonia, Marea Britanie, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Slovenia, Spania, Ungaria

0,07 - 0,08 euro/minut - Belgia, Grecia, Irlanda, Italia, Malta, Luxemburg, Polonia, Republica Slovacă, Elveția, Bulgaria, Croația, Islanda, Macedonia

Tarifele nu includ TVA.

Pentru SMS trimis către Uniunea Europeană, tariful este de 0,05 euro/SMS.

Tot din această lună, compania va introduce și serviciul de date mobile în roaming, cu tarife accesibile, similar celorlalte servicii Digi.

Informații detaliate despre noile tarife sunt disponibile la 031.400.4414 – pentru București și la 03xx.400.414 – pentru restul țării (xx reprezintă prefixul județului de apelare) și în orice punct de prezență RCS & RDS. De la 1 iulie 2012, noile tarife sunt disponibile și pe www.rcs-rds.ro.

• 2 months later...

Eu m-am ars putin, pentru ca am sunat in Anglia pe mobil si tariful a fost de 4 ori mai mare decat ar fi trebuit (0,2 euro/minut in loc de 0,05/minut sau 0,08/minut cat scrie pe site-ul lor). Au posibilitatea de a verifica tariful si e greseala mea ca nu am facut-o (asa am aflat de tariful de 0,2 euro/minut).

• 6 months later...

RCS & RDS introduce plata cu cardul în punctele sale de prezență

În casieriile RCS & RDS din București se pot plăti facturile și cu cardul

RCS & RDS a finalizat instalarea sistemelor de plată cu cardul  în punctele sale de prezență din Capitală. Compania a introdus acest sistem de plată a facturilor, pentru a oferi clienților în punctele sale de prezență, încă o modalitate de plată, simplă, rapidă și fără comisioane. Sunt acceptate la plată toate tipurile de carduri în lei.

RCS & RDS are în vedere implementarea POS-urilor și în restul punctelor sale de prezență din întreaga țară.

În prezent, clienții RCS & RDS pot efectua plata facturilor:

·         Cash sau cu cardul - în punctele de prezență RCS & RDS, la ghișeele băncilor partenere și prin sisteme de APT (Automatic Payment Terminal) sau multifuncționale de numerar.

·         Online - cu cardul, fie direct pe site-ul companiei, www.rcs-rds.ro, fie în contul de client creat pe site de către abonat; prin sistemele de internet banking ale băncilor partenere.

·         Prin ATM-urile și bancomatele băncilor partenere.

·         Prin virament bancar.

Compania are parteneriate cu 12 bănci și cu Poșta Română și oferă clienților factura și în format electronic.

• 2 months later...

Din pacate in tara asta, platile se fac cel mai des in numerar. Scoate omul banii de pe card si se duce frumusel sa stea la rand pentru a achita ce are el. Alt timp pierdut. Vorba aia "traim in Romania si asta ne consuma tot timpul". Cum e valabila si ... " viata e frumoasa dar ne-o facem singuri grea".

Dupa cum ziceam, ma refeream la "Marean Vangheeeelie" pe persoana fizica care este. Nu de alta dar "people are people" si cine stie ce se mai intelege. Feri, Feri... Suntem o buna parte dar cam mica , cei care ne-am ratacit de cârd ( tastatura era pe En si daca scriam ratacit de card :)   )

• 4 months later...

Începând cu data de 22 octombrie 2013 puteti comanda smartcard CI+

Inlocuieste acum decodorul tau SD sau/si HD cu un smartcard CI+

Acest echipament va fi disponibil începând cu data de 22 octombrie 2013.

Iti recomandam sa utilizezi acest card, pentru mult mai multele facilitati oferite comparativ cu cele ale unui decodor.

Sistemul este mai usor de utilizat:

• introduci smartcardul o singura data in televizor si nu ai nevoie de cablari suplimentare, precum la decodor
  • folosesti de-acum o singura telecomanda, cea a televizorului
  • folosesti la maxim capabilitatile televizorului tau: de la time shifting (punere pe pauza a unui program si inregistrarea lui) pana la programarea vizionarii emisiunilor si filmelor preferate

Setarea canalelor se face direct din televizor, nu mai utilizezi decodor.

Poti viziona toate canalele care au format HD, disponibile in abonamentul Digital, fara costuri suplimentare.

Cate poti comanda si cat te costa?

• Primul card CI+ il primesti in custodie la abonamentul Digital (daca ai deja un decodor in custodie, poti inlocui decodorul cu acest smartcard).
  • Al doilea si al treilea smartcard au o chirie de 3 lei lunar (TVA inclus).
  • Daca vrei sa cumperi acest card, il poti cumpara cu 100 lei (TVA inclus).

Extraoptiunile sunt disponibile si atunci cand utilizati CI+

Pentru a utiliza cardul CI+, televizorul dumneavoastră trebuie să fie compatibil (există modele care au doar standardul CI).

Vă rugăm verificati in manual sau pe site-ul producatorului, daca televizorul dvs. are:

• slot CI+
  • tuner DVB-C

În cazul în care aceste specificații nu apar, televizorul dumneavoastră nu este compatibil, și cardul CI+ nu va funcționa.

Puteți avea 5 echipamente digitale / locație ( prin echipament înțelegem CAM CI+, decodor HD sau SD), astfel:

• Primul echipament este inclus în pachetul Digital (CAM și SD sunt în custodie; pentru HD mai există o chirie suplimentară de 3 ron).
  • Echipamentele 2 - 3 pot fi în chirie ( CAM - 3 ron, SD - 5 ron, HD - 8 ron )
  • Echipamentele 4 - 5 trebuie achiziționate / cumpărate ( CAM - 100 ron, SD - 150 ron, HD - 250 ron )

La o locație putem să vă asigurăm maxim 2 decodoare HD

Au compensat cumva cu Digi World. In viitorul apropiat nu cred ca o sa le introducă. Cunosc clienți care sunt doar pe analogic. Aveau anumite programe pe care acum nu le mai pot vedea, cum ar fi Viasat History care in prezent este numai pe digital.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

• 2 months later...
  • 3 months later...

RCS RDS emite 21 posturi HD din care 2 sunt in pachete suplimentare, restul se regasesc in pachetul Digital

PRO TV HD
SPORT RO HD
ACASA HD
NATIONAL GEO WILD HD
DIGI 24 HD
DIGI LIFE HD
DIGI ANIMAL WORLD HD
DIGI WORLD HD
DIGI SPORT 2 HD
UTV HD
TVR HD
DIGI SPORT HD
EUROSPORT HD
EUROSPORT 2 HD
HISTORY HD
VIASAT NATURE HISTORY HD
TRAVEL HD

NATIONAL GEO HD

SUPER ONE HD - supliment 1 lei pe luna, pachetul ADULT
DIGI FILM HD - supliment 3 lei pe luna, pachet Digi Film

HBO HD - supliment 8 lei pe lună dacă e contractat separat sau 10 lei pe lună dacă e contractat în pachetul MaxPack împreună cu Cinemax, Hbo România și Cinemax.

• 3 weeks later...

Și noi sperăm același lucru. Și în cazul în care cei de la Vodafone ar cumpăra tot RDS-ul, nu știu la ce dracu mai există consiliul concurenței. Adică acest organ care ar trebui să vegheze ca situațiile de oligopol sau monopol să nu existe pe piață să nu doarmă liniștit că doar este plătit din banii contribuabililor, nu? 

Sau doar AȘA AR TREBUI și de fapt șpaga se aplică și acolo?

Offtopic: am comandat o tableta Galaxy Tab pt prelungirea abonamentului acum 3 luni in Baia Mare si nimeni nu stie daca vine si cand vine...sa mai stau sa mai astept sau reziliez si plec la Romtelecom care are tabletele pe stoc iar preturile la abonamente sunt similare (poate chiar mai mici)? Incep sa ma satur de incompetenta angajatilor de la ghiseele RDS...nimeni nu stie nimic in compania asta?!

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Mda, RDS Helper, ce se intampla , mai vedem liga 1 la RDS sau nu , ca daca nu e cam naspa, dupa 7=8 ani la voi cred ca ma duc la UPC.

Acum sa vedem ,poate o exista si alte posibilitati, poate o sa cumpere ceva meciuri din liga 1 sau cine stie.macar cand joaca Steaua ca doar asta ma intereseaza !!!    

Mi-ar parea rau sa parasesc RDS-ul doar ptr asta !!!!!