Clicky

Jump to content

LG Gpad 7.0


Recommended Posts

Deci incepe sa ma depaseasca aceasta problema. Acum ceva timp 2-3 luni am avut o problema cu tableta , problema era ca nu se mai putea conecta la reteaua  Wi-FI din casa la care a fost conectata din primul minut. Atunci m-am chinuit cateva zie sa ii dau de cap si cand am terminat toate variantele  am zis sa trec la router ca poate era problema de la el ,cu toate ca orice dispozitiv aduceam in casa se conecta fara problme, am facut atunci niste resetari si nu mai stiu eu ce, de pana la urma am reusit sa pot conecta iar tableta la WIFI-ul respectiv. AZI ,a aparut iar fix aceeasi problema, nu pot conecta tableta la wifi. SI dupa multe incercari de o face sa se conecteze am observat de unde ar putea fi problema dar pe care nu o pot intelege, si anume parola wifi-ului. Daca schimb parola totul merge fara probleme, cum pun inapoi parola vechie cum nu mai vedea tableta reteaua wifi chiar nu inteleg ce legatura au una cu alta, poate cineva ma poate lamuri si sa-mi dea si o solutie. Sincer nu as vrea solutia de a schimbar parola ca nu prea mi se pare normal sa schimb toata casa din cauza unei tablete

Link to comment
Share on other sites

Ce model de router ai? Ce criptare a parolei ai? Setează-l manual pe WPA Personal. Eu n-am mai auzit de problema asta până acum și se poate să fie ceva la tabletă din driverele modulului de wi-fi sau pur și simplu ceva setări care nu se înțeleg. :)

post-13813-0-23021600-1427796420_thumb.png

Edited by Liviu Rosca
Link to comment
Share on other sites

Router-ul este un  D-Link Dir-850L iar criptarea parolei din cate imi aduc aminte este setata pe WPA/WPA2 PSK. I-am dat si factory reset la tableta si nimic. Oricum cred ca pana urma incep sa cred ca problema pana la urma este de la Router, cu toate ca alte dispozitive nu au probleme de genul asta, ca am observat aseara ca wi-fi'ul de 5ghz nu prea mai are semnal si nu inteleg de ce. 

Link to comment
Share on other sites

încearcă să setezi tableta să afișeze/caute doar rețele pe 5 gHz, ai setarea la wi-fi/avansate. Poate prinde semnal mai bun iar în viitor ia în calcul trecerea lui pe un firmware custom în caz că problemele se dovedesc a fi software, asta bănuind ca i-ai făcut update la firmware-ul original. :)

Edited by Liviu Rosca
Link to comment
Share on other sites

Pana la urma am reusit sa fac tableta sa vada reteaua WI-FI dupa ce am dat un reset la router dar problema cu reteaua de 5ghz cred ca o problema tehnica ca nici telefonul nu o mai vede. Stau cu telefonul la mai putin de 1m de router si are doar 2 liniute .... Routerul are update-ul facut la zi dar nici cu  versiuni mai vechi nu merge, tot la fel face. Cred ca inca mai am garantie dar nici nu stiu cum sa fac ca daca duc routerul  deconectez toata casa de la net, telefoane, tablete, laptop-uri , tv-ul ,consola, etc :| :| :|

Link to comment
Share on other sites

post-24-142852462018_thumb.jpg

Am pus la treaba tableta, dar doar prin LG PC Suite a gasit update-ul, OTA imi zicea ca nu gaseste nimic, probabil trebuia sa mai aștept cateva zile pentru OTA.

 

Sent from my LG-D855

Link to comment
Share on other sites

Aas cum am zis , sincer nu ma asteptam sa primesc pe LG Gpad 7.0 update-ul la lollipop. Oricum acum dupa update chiar se misca extrem de bine, singurul lucru ce nu-mi place este  ca atunci cand tragi bara de notificari e doar pe mijlocul ecranului si mi se pare aiurea pentru o tableta.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use