Vla4d Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 Am un philips i908 de 6 zile si azi dimineata am observat ca are momente cand touchscreen-ul nu raspunde fidel adica mi se intampla sa ma plimb prin meniuri si sa se deschida tot felul de aplicatii pe care eu nu le solicit, sau sa vreau sa deschid o aplicatie si sa mi se deschida alta... intr-un fel eu apas punctul X si raspunde in punctul Y Dar asta nu se intampla mereu...intai functioneaza bine dupa care apare aceasta problema...dupa ce inchid ecranul si-l redeschid iar functioneaza normal si tot asa... Sa fie vre-o problema software, sau imi recomandati sa-l duc in service? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu Roşca Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 Fa-i update-urile la zi. Daca sunt deja atunci du-l la service, presupun ca inca e in garantie. Ai putea cauta si pe google (de preferat in engleza) sa vezi daca mai sunt si alte persoane cu aceasta problema. Vla4d 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts