Clicky

Jump to content

HTC One M8 vs. Samsung Galaxy S5

Recommended Posts

Salutare,

Sunt in cautarea unui nou telefon si nu sunt tocmai decis.

In principiu cel mai probabil o sa aleg intre M8 si S5, dar sunt deschis si la alte recomandari din partea voastra.

As vrea ca telefonul sa aibe camera buna (folosita in special pe timp de zi), procesor minim quad core, si macar 2 gb ram.

Probabil ca m-as fi decis spre HTC si nu as mai fi deschis acest topic in cazul in care nu citeam cateva pareri nu tocmai bune despre camera lui. Pe de alta parte, trebuie sa avem in vedere si materialul folosit la S5 (plastic), pe langa aliajul folosit de cei de la HTC,

Una peste alta, voi ce ati recomanda?

😡😡😡 nici tu nu ai dat argumente si ne-a cerut parerea, i-am spus parerea mea. Lg G2=LG G3 , procesorul nefiind foarte diferit. Cand a aparut G3-ul , pe mine nu m-a impresionat absolut nimic in afara de design. Sa zicem ca trecerea de la S4, HTC One sau telefoane mai vechi la S5(sau G3) e justificata fiindca S600 are ceva probleme , se incinge. De la G2 la G3 nu merita, decat daca iti place prea mult design-ul , procesorul e similar + ca primeste si Lollipop oficial cu interfata de G3. Consider ca un G2 de 32 gb intrece G3-ul , bateria fiind mai buna pentru un gamer ca mine.

Gaming.. Gamer... Gameți.. Găleți... G2... G3...

Ce de g-uri pe aici..

😂 😂

Te poți numi gamer atunci când te joci minim 7 ore/zi diferite jocuri.

Dacă te joci mai puțin înseamnă că ești un om simplu cu viciile sale..

Ce dreacu, ne modernizam sau ne cântărim? 😂😂😂😂

Gresit Sebi , esti gamer daca iti plac jocurile , urmaresti Game Show-uri, review-uri la diferite jocuri , ai cont steam etc. Ciudat e ca eu sunt la scoala , dar inca stau 4-8 ore/zi pe telefon ;) (SOT).

Feri , priveste mai atent si vei vedea ca intre G2 si G3(modelul de 16) pe partea de software , performanta si fluiditate nu exista diferente , mai ales daca G2-ul are CloudyG3 sau un rom asemanator :P.

Edited by Scootch98

Si dupa ce am vazut acest video

as alege designe-ul HTC-ului iar camera si procesorul de pe S5.

Posibil ca din cauza ca ani de zile am avut telefoane doar din clasa Samsung S, sa imi fie putin mai greu sa aleg altceva, insa incerc sa fac o alegere cat mai rationala...

S5 pentru camera da, dar nu pentru procesor. Au același SoC (Snapdragon 801) doar ca la S5 are frecventa de 2.5 GHz, frecvență ce o va atinge în 2% din utilizare și atunci din cauza kernelului, nu pentru ca ai nevoie. Pentru 200 MHz nu as zice ca S5 are SoC mai bun.

Xiaomi MI4 s-ar incadra și el în ce vrei tu.

E compact, are 3 gb ram, are Snapdragon 801, are metal (nu cât One dar mai mult ca sigur mai mult decât S5), n-are lag stock, camera principală este decentă iar cea "de selfie" este mult peste cele de pe S5 și M8.

Din păcate la cursul dolarului de azi, nu e cea mai bună opțiune dar rămâne un telefon bun.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Similar Content

• By andyground
      Vând HTC One M7 Black - liber de rețea:

- specificațiile se găsesc pe internet;
      - memorie interna 32 GB;
      - prezintă urme de uzură normale (a se vedea pozele);
      - husa din TPU;
      - are cutia originală cu toate accesoriile originale (cablu de date, încarcator, caști, cărți - a se vedea pozele).

Nu sunt interesat de schimburi.
      Predare personală în Târgu-Jiu, iar prin curierat se mai adaugă transportul.
      Preț - 350 lei.

• By andyground
      Vand Samsung S5 mini black - liber de rețea
      - specificațiile se găsesc pe internet;
      - prezintă urme de uzură normele (a se vedea pozele);
      - are folie aplicată;
      - are cutia originală cu toate accesoriile (cablu de date, căști și cărți).
      Pret - 350 lei
      Predare personala in Targu-Jiu, iar prin curierat se mai adauga transportul.

• By Tudose Iulian
      Buna ziua,

Am un htc m8s de aproximativ un an si in aceasta dimineata ma confrunt prima oara cu aceasta problema. L-am lasat la incarcat deoarece se descarcase complet, si nu am fost atent dar beculet de notificare clipocea, l-am lasat peste noapte asa si dimineata la fel face, tin sa mentionez ca am incercat cu 2 incarcatoare diferite, atat in diferite prize cat si in laptop, acelasi rezultat. Am incercat sa tin apasat atat VOLUME UP + POWER 10 secunde de mai multe ori si nimic. Are cineva idee ce as putea sa fac, de preferat sa nu ajung cu el in service?
    • By Liviu Roşca
      Pe scurt, am dat la schimb Nokia 520 pe un Desire 500 care rămânea blocat cu logo-ul HTC pe fundal alb. Am dat Nokia cu un incarcator iar HTC-ul l-am primit cu cutie, absolut toate cartile și accesoriile. Chiar și folia de protectie originală.

Am intrat in recovery, fastboot, am deblocat bootloader-ul si am instalat CWM Recovery iar de acolo un ROM de pe XDA. Maxim 2 ore timp pierdut.

Azi l-am colantat

-sunetul in casti e bun, beast audio + dsp manager;
      -memoria interna de (doar) 4 gb face telefonul aproape imposibil de utilizat, mai ramane 1 gb liber. Rezolvam in curand cu partitionarea cardului SD;
      -putine rom-uri pentru el chiar daca am varianta single-sim;

• By Szilárd Ervin Szőgyenyi
      HTC One A9

Mobilissimo.ro prezintă telefonul HTC One A9 și realizează un unboxing și review pentru acest model. Terminalul costă în jur de 1800 lei la retailerii locali și vine cu un șasiu metalic destul de subțire, un ecran Full HD de 5 inch și o cameră de 13 MP cu stabilizare optică a imaginii. Avem la bord și Android 6.0 Marshmallow, 2 sau 3 GB RAM și 16 sau 32 GB stocare, plus o baterie de 2150 mAh.

HTC One A9 prețuri actualizate:

eMAG.ro QuickMobile.ro Cel.ro evoMAG.ro MarketOnline.ro Compari.ro  
      HTC One A9 Unboxing

HTC One A9 Review

HTC One A9 Galerie Foto

• Who's Online (See full list)

There are no registered users currently online

• Create New...

Important Information

Terms of Use