danielcarpo Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 Cred ca e altceva fata de aspectul de plasric clasic. Am văzut vineri intr-un shop orange un note edge si era jalnic ca aspect si calitate . No ofence. S6 edge e interesant si sunt sigur ca se va simti diferit in mod plăcut. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master_B Posted March 8, 2015 Author Report Share Posted March 8, 2015 Record de prenotări pentru Samsung S6. Conform coreenilor, s-ar fi înregistrat circa 15 milioane de prenotări pentru S6 și doar 5 milioane pentru S6 Edge. Sursa: http://m.koreatimes.co.kr/phone/news/view.jsp?req_newsidx=174831 Trimis de pe Marte Razvann 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
axl666 Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 (edited) As zice ca multi pr...ti in gradina Domnului Marketing fortat, mi-e greu sa cred. Nu lucrez in domeniu, dar sunt curios daca exista posibilitatea reala de a verifica astfel de informatii. Edited March 9, 2015 by axl666 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 Scrie clar in articol ca e vorba de operatori mobili care au comandat. Mai trebuie ca operatorii sa le si vanda clientilor, dar, la nivel mondial, nu mi se pare exagerat numarul. Sent from my LG G3-D855 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
axl666 Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 Ai dreptate, asa scrie in articol. eu sunt curios cate vor vinde in mod real. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master_B Posted March 9, 2015 Author Report Share Posted March 9, 2015 O primă recenzie detaliată, din care am luat doar imaginea cu consumul bateriei și am reținut că se comportă cam la același nivel cu Galaxy S5. Per total ținând cont totuși de hardware-ul prezent, nu e rău, dar puteau face mai bine... PS. Recenzia e în rusă. http://mobile-review.com/review/samsung-galaxy-s6-edge-fl.shtml#s9 Trimis de pe Marte Andrei P. and Innoxius 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 Avem traducator autorizat printre noi Sp1tfire 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvann Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 Nu cred ca au versiunea finala cei din Rusia. Dar tot pe acolo la nivelul S5-ului vs fi la baterie. Camera pare imbunatatita fata de Note 4. Mai ales pe timp de noapte. Ei au adus si primul review la S5 si Note 4. Si făcuseră review-ul pana la primul update mai important. Si la Note 4 fix cu o zi inainte de lansare Samsung a adus un update pentru îmbunătătirea bateriei daca tineti minte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gastarbeiter Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 Pretenul Eldar Murtazin este cu toate noutățile, il are din primele zile din barcelona, e tata samsungului din mama russia. Sent from my iPlaca using Tapatalk Razvann 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvann Posted March 11, 2015 Report Share Posted March 11, 2015 http://www.displaymate.com/Galaxy_S6_ShootOut_1.htm Amoledul QHD văd ca, consuma mai putin ca Full HD-urile creea ce e foarte bine.. pacat de problema care o are si Note 4 cu schimbarea cam mare a culorilor la inclinarea telefonului si vazut din anumite unghiuri. Consum cu 20% mai putin decât S5 Full HD si 23% mai putin ca iPhone 6 Plus. Cica ecranele de pe Note 4 si S6 sunt cele mai bune de pe piata. http://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_s6_and_note_4_tied_for_best_smartphone_display-news-11501.php Acum cine stie daca or fi si platite aceste teste sau nu, dar Note 4 cu baterie ca Note 3 tine mai bine la mine cu vreo 25-30% in plus. Ionutzvip, Innoxius, Master_B and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted March 16, 2015 Report Share Posted March 16, 2015 (edited) Done, Samsung Galaxy S6 rooted! Edited March 16, 2015 by Andrei P. Mihnea 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
candrei Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 Buhnici: http://www.buhnici.ro/2015/03/18/video-samsung-galaxy-s6-unboxing-review/ Razvann and MMarius 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
axl666 Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 3 Biggest Problems with Samsung Galaxy S6: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvann Posted March 19, 2015 Report Share Posted March 19, 2015 A pus Mobilissimo poze facute cu S6? Ca au postst unii pe alt forum Iauta.ti pe cei de la Orange ce ne zic ). S6 Gold are IOS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gastarbeiter Posted March 19, 2015 Report Share Posted March 19, 2015 E vreun Dorel rătăcit si pe la ei.. Sent from my iPlaca using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted March 19, 2015 Report Share Posted March 19, 2015 Nu, dom'le. E pe principiul "daca e de haur, numa' iOS poate sa fie" Gastarbeiter, steff195, Sebi and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvann Posted March 19, 2015 Report Share Posted March 19, 2015 http://pt.tapatalk.com/redirect.php?app_id=4&fid=2681&url=https%3A%2F%2Fwww.telekom.ro%2Fcategory%2Fsmartphones%2Fcat730001%2F%3Fq_facetTrail%3D18120%25253ASAMSUNG%25253A11084%25253A5.00-5.50%25253A11078%25253A3.00-4.00%25257CLAST Scumpi astia de la Telekom.. mai vine ramaneau Cosmote. Mai ieftini Vodafone.. 33 la ei (Telekom) 31 si ceva la Vodafone. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted March 19, 2015 Report Share Posted March 19, 2015 Din nou marlania romaneasca isi face simtita prezenta. La cel mai mare abonament tot mai dai 300 de euro pe telefon, pe cand afara e moca la abonament de peste 35 de euro. Eu cred ca operatorii au vanzare chiar si la preturile astea nesimtite, altfel nu-mi explic faptul ca intr-o tara cu un venit mediu de toata jena, isi permit sa afiseze preturile alea de neconceput pentru un abonament de 60 de euro pe luna. Sent from my LG G3-D855 using Tapatalk Feri, candrei, Razvann and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gastarbeiter Posted March 19, 2015 Report Share Posted March 19, 2015 Scump, dar peste cateva luni se vor ieftini, se vor gasi pe tate gardurile ca de obicei... Sent from my iPlaca using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexp93 Posted March 20, 2015 Report Share Posted March 20, 2015 Preturile sunt facute pentru barosani.. Cine are la noi in tara masini high-end? Barosanii si tiganii. Pentru unii este o nimica toata acest pret la telefon.. Exista clienti potenti ce nu isi pun problema banului. Nu tot ce se comercializeaza e pentru toti.. Sa nu uitam faptul ca tara noastra este condusa de tigani plini de bani si securisti, iar de aceea am ajuns sa fim sclavii societatii si sa ne chinuim sa avem un amarat de apartament pe 30 ani sau o masina de 5000 euro luata in rate.. Pe cand tovarasii nostri pamanteni din alte tari nu au aceleasi probleme ca si noi datorita mentalitatii nu prea exagerate in "a avea mai mult". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvann Posted March 21, 2015 Report Share Posted March 21, 2015 Am butonat si eu in Baneasa S6-le.. in primul rand ma uit cati bani aloca Samsung pt reclama. Este si la Germanos si Vodafone si Orange.. separat. Telefonul nu pare mult mai premium ca Note 4. Chiar cam "sensibila" sticla aceea pe spate la cum se simte... ii trebuie sticla daca s.l gasi pe spate sau husa neaparat. Mai rau ca la cele cu capac de plastic. Marginile laterale sunt mici si arata ciudat, parca doar sus si jos are margini (acelea un pic cam mari tinand cont ca au scazut la lateral). Nu m.a dat pe spate..avand Note 4 nici nu avea cum. Are color shiftingul la locul lui dar nu foarte vizibil. Camera frontala (poate softul ca nu e final,era destul de mult sub cea de pe Note 4. E rapid. E mai luminos la maxim 100% un pic ca Note 4. E un telefon ok.. dar dacă as alege acum as alege tot Note 4. Edge nu ma da pe spate..dimpotriva mi se paree ciudat...cu acele margini.. nu ia comanda, dar atingi mereu ecranul. Oricum Samsung e pe drumul cel bun. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexp93 Posted March 21, 2015 Report Share Posted March 21, 2015 (edited) Sticla dupa iphone 4s era ok.. Sunt curios cum o fi cea de la S6.. Oricum cere folie/sticla pe spate Edited March 21, 2015 by alexp93 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielcarpo Posted March 22, 2015 Report Share Posted March 22, 2015 (edited) Pe iphone era de 30 de ori mai tare ca plasticul nu stiu ce sticla de avion si alte superlative . Lăsând gluma va avea nevoie obligatoriu de folie ca plasticul tot plastic e indiferent de numărul pus de gorilla. Sunt curios sa-l vad si eu cu toate ca nu sunt fan andoid stufos. Edited March 22, 2015 by danielcarpo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvann Posted March 22, 2015 Report Share Posted March 22, 2015 Ce plastic tot plastic e ? Cum adica plasticul tot plastic e indiferent de Gorilla? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted March 26, 2015 Report Share Posted March 26, 2015 A fost teapa faza cu bloatware mai putin sau care poate fi dezinstalat. Sunt mai multe aplicatii ca pe Note 4 si merg doar dezactivate Numai in Coreea de Sud sunt obligati ca aplicatiile preinstalate sa poata fi dezinstalate. http://gizmodo.com/the-samsung-galaxy-s6-has-as-much-bloatware-as-ever-1693717539 Sent from my LG G3-D855 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts