Clicky

Jump to content

Samsung Galaxy S6 - discutii generale

Master_B

Recommended Posts

Mi se pare mie sau seria Galaxy S a cam ajuns la final. S-au facut atatea 'inovatii' pe aceasta serie, incat a ajuns pana la urma un fel de iPhone mai de nivel mediu. Fara slot de card si cu baterie built-in. Cu un gimmick numit fast-charge + wireless charge care va omora bateria in maxim 1 an de folosire (dar desigur exista un marketing bun ce te va indemna la anul sa iei S7). Si bineinteles cu stocare in cloud ca sa fie mai usor accesibile datele personale.

Singura functie interesanta e aia cu plata la POS dar is curios cum va functiona la noi.

P.S. astept sa vad cum trosnesc si seria Note in toamna si apoi ma indrept spre LG sau Lenovo

Am văzut prezentările de la m9 si s6 și ambele telefoane îmi plac, problema este ca vreau ecran de 5.5 inch minim. Am doua opțiuni: note 4 sau sa aștept g4 sau note 5. Voi ce părere aveți? Legat de s6 bateria este mica pentru ecranul pe care îl are. :(

Sent from my GT-I9505

Edited by ionutzvip

Legat de ce zice colegul axl666, "evolutia" asta era de asteptat dupa aparitia seria A, dar eu nu ma asteptam sa fie atat de brusca. Bateria si cardul erau argumentul suprem si final al detinatorilor de Galaxy asupra celor de iPhone. Si acum le-au scos pe amandoua deodata. Ma asteptam sa scoata intai bateria. Un slot de card se poate pastra la un corp unibody. Vad ca acum argumentul este ca, de fapt, nu ai nevoie de ele. La fel cum vad ca nu ai nevoie de camera buna. Motive sa nu ai nevoie de ceva se gasesc. A se vedea argumentele celor cu iPhone. Eu sunt curios de reactiile de pe forumurile internationale de Samsung. Cum au primit vestea. Ce zic sustinatorii "puri si duri".

Nici eu nu am avut nevoie de baterie la N9 pana cand a inceput sa dea rateuri si a trebuit sa apelez la artificii software ca sa ma tina o zi. Si nici de card nu am avut nevoie pana am umplut cei 16 GB cu filmari in concediu. Acum, cu telefon de patru ori mai ieftin le am pe amandoua si ma simt mai bine.

Mie mi-e ca nu va fi doar 2000 ron un S6. Nu ca as fi interesat... Pt mine, daca fac asa si cu seria Note (ma refer la baterie si lipsa slot de card) au disparut ca firma de telefoane. Ca sa nu mai zic de margini aifoniste si spate sticlos de Xperia. Parca ar fi un mix, nu bun, din punctul meu de vedere.

Edited by steff195

Depinde de ce va aduce :D. Posibil doua difuzoare :D pe fata nus de ce cred asta si poate metal. Oricum vad un 2800 de lei pentru un LG G4 deci venind mai tarziu doar cu 100-200 de lei in plus S6. Pacat ca astia de la LG nu se grabesc un pic, dar macar sa il faca ok si mai ieftin decat e S6 cand apare pe piata in Romania. Sincer M9 "e slabut", cred ca LG G4 va fi peste :D. S6 daca ma uit mai atent nu e asa urat.. dar tot deranjant e spatele care ia multe amprente si camera iesita in evidenta.

Voua nu va convine nici asa nici asa.. Înainte va plangeati ca nu are metal si e plastic ieftin corect? Acum are metal si sticla, este ca iphone 4 ca design.

Sa nu uitam ca Apple sa ridicat foarte mult fara sa aiba la vrun model slot sd.. Samsung ofera din start 32gb memorie, nu 16. 32 ajung fara probleme. Nu stiu cu ce insistati atat de tare astfel incat nu va ajunge memoria.. Vizionati cumva vrun serial în format blueray a 10gb pe serial? Jucati toate jocurile de la EA ce au 700mb-2gb fiecare?

Numai comparati LG-ul care nu intra in top 3 al celor mai fiabile telefoane.

S6 are o camera bună, ecranul este nr 1 si asa va ramane pana apare note5.

Chiar nu înțeleg dece sunt atatea nemultumiri.. Aveti rabdare sa apara si dupa vorbim. Asa ii aud si pe unii ca spun ca marca X de masina e praf.. Ei nici macar nu au condus o masina de genul dar stiu ca este ca au auzit de la 3-4 insi in targ..

Legat de pret, toate sunt scumpe in tara noastra + salarii mici..

Telefoane "eftine" gasim la allview

Edited by alexp93

@alexp93 Cred ca ai o problema. Lasa lumea sa-si expuna parerile. Zici ca esti CEO-ul Samsung si S6 e copilul tau de suflet. Evident ca facem comparatii cu alte marci de telefoane, doar n-om compara Samsung cu Samsung. Fiecare e indreptatit sa creada ce vrea despre S6. Nu trebuie sa asteptam sa apara ca sa ne dam seama ca n-are card si ca are bateria incorporata. Pentru multi astea reprezinta minusuri. Am inteles, pentru tine nu e o problema, ca nu instalezi nimic si nu-ti pui niciun fisier in telefon. De ce trebuie sa incerci tu sa ne convingi ca n-avem nevoie de spatiu si de baterie pe care o poti schimba?

Sent from my LG G3-D855 using Tapatalk

S cred că vine de la Sfârșitul poziției de lider.... Presimt că vor continua sa piardă marketshare la fel ca și cu 5 ul

Dacă nu își revin și Note 5 și nu va fi cu adevărat WOW... Atunci să își facă loc în banca din spatele casei.

Părere personală :) "nu dați cu parul vă rog

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Edited by Kali

Cea mai interesanta parte o astept... aceea este problemele care vor fi pe S6 precum gap-ul dupa Note4, carcasa flexibila de aluminiu a lui Iphone 6plus, incalzirea de sandwich-uri pe HTC One M9 relatata de Claudiu pe blog.

Nu stiu vrun telefon care sa imi fi placut si sa fi fost fara vreo problema nasoala.. Daca sunt telefoane impecabile probabil nu le cunosc, insa cele care mi-au atras atentia au fost mereu telefoanele de top ale companiilor din primele clasamente 1,2,3 si 4,5.

Ma astept ca si S6 sa aiba o problema.. Ma mira faptul ca HTC ONE M9 se incalzeste si se roaga sa il opresti.. Nu pot pricepe faptul cum de a fost lansat.. din cate stiu aparatele de paine se testeaza dupa fabricare, aceiasi chestie se intampla si cu telefoanele.. Nu faci 1.000.000 de exemplare fara sa testezi primele 5-10 fabricate in laborator. Sa nu uitam faptul ca ele sunt testate si de anumiti oameni care le primesc in carcase fake.. Interior original, exterior fals.. Deci sunt testate dar totusi cand le cumperi.. dupa 2 zile te trezesti ca ceva nu este in regula..

Faza cu HTC este chiar penibila pentru compania lor.. Spre binele lor ar fi sa nu fi livrat nicio bucata astfel incat sa remedieze situatia.. Sau probabil va veni in pachet cu o husa ce are azot lichid in ea..

În sfârșit descoperit misterul în privința modelului GPU folosit de Samsung pe Galaxy S6, este vorba despre Mali-T760MP8.Dedesubt avem o tabelă comparativă cu principali concurenți.

9d57967deaa3166ae23ecb79109e7f56.jpg

Iată și primele confruntări în domeniul benchmark-urilor. Începem cu sectorul CPU, cu Geekbench single și multicore.

2bc5130ce583ed69c46599fe669e321a.jpgc46ecaa3d3e1735f405e204b92d979cb.jpg

Se trece la sectorul GPU cu GFXBench 3 T-Rex,Manhattan și 3DMark Ice Storm Unlimited.

4b53dd34cafe14e17af68bd8047f5e50.jpgd5ce3b0dffafce59bca6f78cb9afb875.jpg68376c515913c49c21638889fd9b8648.jpg

Reamintesc că benchmark-urile nu sunt un indicator al experienței utilizării de zi cu zi ci mai degrabă sunt un etalon de măsură între diversele soluții tehnice prezente în acest moment pe piață.

Trimis de pe Marte

Daca tot se vorbeste ca S6 e copiat dupa Iphone 6...ia sa vedem daca nu cumva si Iphone s-a inspirat de la un model de la Samsung : Se numește Samsung Ativ S și a avut lansarea cu doi ani înainte de iPhone 6, la IFA Berlin în 2012. http://www.victorkapra.ro/2015/03/samsung-galaxy-s6-2/

post-10154-0-94382500-1425412995_thumb.jpg