danielcarpo Posted March 1, 2015 Report Share Posted March 1, 2015 Pai daca mintile de la iphone nu au scos nimic au lasat senzorul de puls la locul lui. Au copiat insa pare frumusel. Specificatii bune memorie ultra rapida si îmi place ca e subțire. Nu imi place capacitatea bateriei, lipsa slotului de memorie sau radio fm. Cu siguranta pretul va fi foarte ridicat. La toamna mă voi hotăra . Din anumite motive voi reusi sa stau cu un telefon doi ani de zile. iphone 6s sau daca updateaza blackberry classicul lor. Astea sunt tintele dupa ce am văzut azi dar astept sa apara pe piata modelel Samsung sau htc pentru o opinie pertinenta . Andrei P. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted March 1, 2015 Report Share Posted March 1, 2015 Astea ar fi preturile. Incarcare full in o ora si 10 minute chiar nu e wow. Cei 3000 de mAh din bateria de la G3 se incarca in maxim o ora si jumate. http://www.sammobile.com/2015/03/01/samsung-galaxy-s6-and-s6-edge-pricing-to-start-at-e699-and-e849/ Sent from my LG G3-D855 using Tapatalk Innoxius and Kali 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexp93 Posted March 1, 2015 Report Share Posted March 1, 2015 (edited) Acum la moda sunt conturile de CLOUD.. Oricum pe card nu poti instala aplicatii.. Cardul se foloseste pentru poze, muzica, video mai mult.. Nu cred ca un om sanatos la minte tine in telefon 5000 de poze facute cu telefonul ceea ce inseamna peste 10gb sau cat o fi + filmutele.. Daca vrei sa iti faci album foto pe telefon nu sunt suficienti nici 128gb. Muzica iarasi.. mai mult de 3-4 gb nu poti sa bagi.. Cat Salam si Guta sa asculti.. Aplicatiile instalate ocupa sa zicem 50MB ca install + 700MB fisierele.. Daca tu numai ai memorie interna poti sa ai card de 500 TERA.. nu merge sa mai instalezi. Eu zic ca 32 GB sunt foarte buni... Pozele se descarca frumos in calculator si iti mai eliberezi din memorie.. Insulta este ca la orice telefon, memoria softului ocupa 3-4 GB.. din 16 GB sunt 11-12 gb liberi.. Asa va fi si la 32 gb, ai disponibil 28gb pentru distractie. Folositi voi toate aplicatiile din telefon si apoi va puteti plange de memorie.. Daca iti iei 10 jocuri made by GLU, UbiSoft, EA si nu te joci deloc si apoi te plangi de memorie inseamna ca problema vine de la creier nu de la lipsa slotului MicroSD. Astea ar fi preturile. Incarcare full in o ora si 10 minute chiar nu e wow. Cei 3000 de mAh din bateria de la G3 se incarca in maxim o ora si jumate.http://www.sammobile.com/2015/03/01/samsung-galaxy-s6-and-s6-edge-pricing-to-start-at-e699-and-e849/Sent from my LG G3-D855 using Tapatalk Comparand cu predecesorul este interesant. Ai rabdare sa vedem ce review-uri si teste vor fi facute despre el si dupa putem comenta mai multe.. Momentan nimeni nu stie mai nimic, doar acuza soft-ul, spatele de sticla ca se zgarie.. Culmea e ca nici macar nu se stie adevarul, o fi asa sau nu o fi.. mai intai trebuie sa auzim parerea celor care le testeaza. La dat verdicte si la critici suntem buni cu totii, sa facem ceva util si bun nu prea.. Daca ai alta marca de telefon nu ai acelasi simturi ca cei care au Samsung.. Fiecare telefon are un plus fata de celalalt.. Nu exista unul care sa aiba tot tot.. la masini e la fel si la altele.. Asa si G3-ul nu are amprenta, nu are ecranul superb de la samsung.. Are altceva mai interesant probabil si invers.. Edited March 1, 2015 by alexp93 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted March 1, 2015 Report Share Posted March 1, 2015 Am fost posesor si de Samsung. Nu am aruncat cu pietre, am zis ca daca încărcarea dureaza mai mult de o ora nu e wow deloc, cum ai spus tu. Cat despre card, odata cu Android Lollipop, pot fi instalate din nou aplicatiile pe card. Te asigur ca imi place sa vorbesc pe baza cunostintelor si a faptelor, nu aiurea in tramvai. Sent from my LG G3-D855 using Tapatalk samyjuanito, Kali, ionel and 4 others 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted March 1, 2015 Report Share Posted March 1, 2015 Oare care coleg de al nostru este moderator pe sammobile.com? Eu știu Sent from my LG G3 samyjuanito 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 Eu nu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvann Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 Sincer.. am inceput sa imi schimb parerea de aspectul S6-ului.. Arata bine, dar marginea e de la iPhone toata ziua (dar arata bine). Spatele arata asa si asa... adica nu e chiar urat, dar sticla care se va sparge la o cazatura si camera spate iesita totusi sunt un minus... Bateria? Aici au fost cam "nesimtiti" cei de la Samsung. Adica va tine un pic de tot peste S5. Camera o sa fie foarte buna (cea de pe Note 4 e deja foarte buna. A postat si Innoxius pe alt topic cum a batut iPhone 6Plus, G3 si chiar si Nokia 1020). Incarcarea la LG G3 nu cred ca se face in 1 ora si 30 de minute . La Note 4 se face in 1 ora 25-30 de minute avand si Quick Charge 2.0 ( si Nexus si inca un telefon au din cele testate pe mai multe site-uri si desi au baterii identice sau chiar un pic mai mici incarca peste 1:30 cu putin). Pretul daca e la 31 de milioane nu e chiar foarte mare pentru 32 de GB..Note 4 era 33 de milioane la aparitie. Doar mie mi se par foarte mari iconitele pe ecran? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 Razvan, LG are tehnologie fast-charge, echivalentul quick-charge de la Qualcomm. Ideal ar fi sa te pronunti cand ai telefonul despre care se vorbeste. Din povesti nemuritoare, pot sa spun si eu ca Note 4 se incarca in 5 ore. Evident, nu astept ca sa se inchida, il incarc cand ajunge la 15%. Cu toate astea discutia era daca e revolutionar sistemul de incarcare de pe S6 si nu e. E standard si pentru alte telefoane, nu-i ceva nemaivazut. Sent from my LG G3-D855 using Tapatalk candrei 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvann Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 Eu am citit pe mai multe site-uri. PhoneArena, Anandtech.. ma gandeam ca fiind preocuparea lor ar trebui sa scrie si ok. Ca unii sincer se uita si dupa astea.. Ca sunt platite ma gandesc si eu, dar noi nu ne permitem sa comparam toate telefoanele pentru a achizitiona intr-un final unul si ne ramane sa citim la ei. Nu te contrazic.. dar asa ar fi normal sa scrie si ok. Scuzele mele. Aseara dupa lansarea S6-ului si nu a multor diferente fata de Note 4 sau S5, mi am dat seama (cam tarziu parca), ca in 1, 2 ani (pana si eu care schimb telefonul an de an) nu or sa mai aiba ce aduce nou. Deja Note 4 cu 5.0 se misca bine (ceea ce pentru Samsung e de necrezut, nu mai vb de HTC), camera pe timp de zi este foarte buna, pe timp de noapte se mai poate imbunatatii, ecranul deja e impecabil... ce ar mai putea sa mai aduca nou sa ne faca sa mai achizitonam smartphone-urile? Doar la baterie asa o ora de ecran in plus de la an la an in rest ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 In primul rand, toate tehnologiile de comunicatii evolueaza constant (GSM, WiFI, BT). Apoi, daca tot au inceput chiar si Samsung sa renunte la SD, capacitate interna marita. Baterie. Camera (zoom optic). Plus toate maruntisurile gen incarcare wireless (acum ceva ani cine s-ar fi gandit ?), securizare biometrica (acum cativa ani cine s-ar fi gandit la amprenta ?). Loc de evolutie exista. ionel 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 Lasa ca apare Note 5 si sari sa-l cumperi, in ciuda a ceea ce zici tu acum, Razvane Sent from my LG G3-D855 using Tapatalk Sebi, Razvann and Innoxius 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szilárd Ervin Szőgyenyi Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 Iata si Hands--ul realizat ii de Claudiu la Barcelona: Andrei P., Master_B, Feri and 6 others 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 Vodafone Romania a anuntat pe Twitter ca din 17 aprilie vor avea in portofoliu S6 si S6 Edge. Pregatiti-va portofelul si aspacardinul. Sent from my LG G3-D855 using Tapatalk Denis Bogdan, Sebi, Feri and 3 others 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
steff195 Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 (edited) Asta imi aminteste de reclama, dar adaptata: "Ce, puisor, s-a intamplat ceva? Nu, a aparut S6-le, cu un pret..." Edited March 2, 2015 by steff195 Sp1tfire, Feri, samyjuanito and 2 others 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 Au renuntat sa mai preinstaleze toata suita de aplicatii Samsung, dar in schimb au bagat altele. http://androidheadlines.com/2015/03/intels-mcafee-virusscan-mobile-will-pre-installed-samsungs-galaxy-s6-galaxy-s6-edge-devices.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexp93 Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 Pe mine ma mananca rau sa il cumpar.. am o presimtire ca va fi interesant cand voi pune gheara pe el in showroom.. Problema e ca mi-am propus sa numai dau banii pe telefoane. S5 se misca bine, sunt multumit de el dar s6 este cu totul altceva.. Vroiam de 2300 RON sa imi iau un laptop. Nu stiu ce sa fac.. Oricum daca ar fi sa il cumpar, il voi cumpara prin august, septembrie cand va avea un pret mai "decent" Varianta EDGE imi place insa nu vad prea mult rostul ecranului curbat + ca va fi pretentios la huse.. Ce huse vor fi disponibile posibil sa nu fie pe placul meu.. asa ca raman pe varianta clasica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 Trebuie sa recunosc ca cel pe albastru arata bine,dar spatele va atrage o gramada de amprente.Cu toate astea legat de specificatii e bine ca dupa atatia ani au renuntat la varianta de 16gb,dar nu mai e slot micro SD deci tot nu e totul frumos.Specificatiile mi se par foarte bune,mai putin bateria de 2550 la un ecran QHD,care cu toate ca este superb,daca e sa ne luam dupa Marqus Brownlee,e sugativa...Ca sa ma bag si eu in subiectul cu viteza de incarcare a bateriei la S6 am auzit ca in 30 de minute e la 50%,ceea ce nu e deloc impresionant,cum zice si Spitfire,iar legat de G3 ii dau din nou dreptate lui Spitfire...Gandestete,Razvane...Si LG G2 are o baterie de 3Ah si un incarcator de 1.8Ah deci bateria daca nu o incarci de la 0 ar trebui sa se incarce in maxim o ora si jumatate din calcule,ceea ce este total adevarat din cate am observat eu.Incarcatorul de la G3 pompeaza tot 1.8Ah deci rezultatele sun similare. Bun,legat de rivalul sau,eu consider ca M9 a rezolvat multe din problemele mari ale predecesorilor lui si ca v-om vedea o schimbare de design abia cu M10 sau care va fi numele lui.Totusi M9 are in plus fata de S6 o baterie mai mare la un ecran cu rezolutie potrivita,slot micros SD si cam atat,restul depinde de preferinte. fLu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 Ia-ti dom'le un laptop si nu intra in vria asta cu "ultimul" Pe mine ma mananca rau sa il cumpar.. am o presimtire ca va fi interesant cand voi pune gheara pe el in showroom.. Problema e ca mi-am propus sa numai dau banii pe telefoane. S5 se misca bine, sunt multumit de el dar s6 este cu totul altceva.. Vroiam de 2300 RON sa imi iau un laptop. Nu stiu ce sa fac.. Oricum daca ar fi sa il cumpar, il voi cumpara prin august, septembrie cand va avea un pret mai "decent" Varianta EDGE imi place insa nu vad prea mult rostul ecranului curbat + ca va fi pretentios la huse.. Ce huse vor fi disponibile posibil sa nu fie pe placul meu.. asa ca raman pe varianta clasica. Sebi and Kali 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fLu Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 Nici nu stiu ce sa zic despre S6 ca nu prea ma impresioneaza cu nimic atat de tare sa zic WOW au spart gheata anul asta, il vreau. Cred ca singurul punct forte ar fi camera daca chiar e asa cum au prezentat-o ei , dar ramane de vazut cum o sa fie...App , unde e Samsung ala care acum 1 an 2 radea de Apple ca nu au slot de card , ca nu au baterie inlaturabila sau ca au scos un serviciu, "Apple play sau se numea" care nu este functional ?? iar ei ce au facut anul asta ? fix toatea astea le-au prezentat ca fiind mari inovatii . Sincer prea multe Copy-Paste, pentru uni nu ar fi o problema dar pe mine ma cam deranjeaza un pic. SI cu siguranta Apple o sa vina cu o camera mai buna si la fel vor incepe si ei sa faca comparatia cu S6 si tot asa. Andrei P. and Sebi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihnea Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 Ia-ti dom'le un laptop si nu intra in vria asta cu "ultimul" Exact. O sa apară în lunile următoare un ROM de S6 pentru S5. Și S6 va fi expirat în septembrie când zice ca vrea sa îl cumpere, pentru ca deja toți sunt vrăjiți de Note 5. S6 mi se pare chiar frumos, foarte puternic, camera bună. Dar design-ul e fix același ca pana acum, un Galaxy S4 din sticla și metal. E genul de telefon pe care-l scoți din cutie și imediat pui o husa pe el. Ca doar nu spargem peste 3000 de lei asa simplu. Exynos 7 cred ca e cea mai mare surpriza. Qualcomm e in pericol mare! Am tot văzut treaba asta cu designul copiat de la Apple. Dar ce? Dacă arata bine mai contează a ce seamănă? Alții pe Mobilissimo.ro se declarau foarte revoltați, de parca munca lor a a fost valorificata de alții sau mai știu eu ce. Ma tentează și pe mine un S6, dar mintea spune sa aștept pana în toamna următorul Nexus. Andrei P., MMarius, Kali and 1 other 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvann Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 http://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_s6_has_a_sony_imx240_camera_sensor-news-11392.php Senzorul de pe Note 4 pe S6. Doar ca are f1.9 fata de f2.2 Cum adica rezolutie potrivita? Daca Note 4 si in teste si la mine cu QHD consuma mai putin ca FullHD Note 3( acelasi ecran, aceeasi capacitate baterie, doar procesor mai performant, dar parca tot la aceasi nm). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 Deja au aparut comparatii de camera cu actualul iPhone. A posta unul pe site, de la idevice punct ro. Unul care si-a dat singur like SI cu siguranta Apple o sa vina cu o camera mai buna si la fel vor incepe si ei sa faca comparatia cu S6 si tot asa. Are senzor Sony IMX240 Andrei P. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 Nici pe mine nu m-a dat pe spate S6 Aștept să văd cu ce vine G4 Sent from my LG G3 Denis Bogdan, fLu, Sebi and 1 other 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvann Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 Numai mie mi se pare interesant aceast flip? Deși eu nu as folosi..ma enerveaza sa il desfac mereu sau sa atarne când fac poze, dar e foarte frumoasa (dar sa văd la altii ) Și UITATI si voi CE FAC UNII MWC ...)) cum verifica camera foto.... face zoom unde trebuie Priviti de la minutul 5 incolo. Legat de cum se misca, Note 4 e pe power saving..si cu 4.4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 Si eu am flip la S5 , e destul de enervant , e d-ala cu fereastra .E bun in ore ca sa ma uit la ceas totusi..il tin pe masa , fundal negru , se vede doar ceasul si nu consuma prea multa baterie. Planuiesc sa tai flipul , ma mai gandesc. Razvann 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now