Clicky

Jump to content

Samsung Galaxy S6 - discutii generale

Master_B

Recommended Posts

Eu unul sper sa aiba bateria detasabila, sa nu fie ca cele din seria A cu baterie non-removable.. In rest nu cred ca poate fi ceva mai rau decat butonul home care se uzeaza si face ca toate alea.. Eventual ar face bine sa numai aduca acel senzor cardiac care nu aduce niciun beneficiu, eu unul l-am folosit foarte rar si asta din plictiseala, sunt genul care exploatez telefonul la maxim insa acest senzor nu ma ajuta cu absolut nimic..

Arata mai ok decat ce avem acum (S4/S5..), dar sunt mai curios de cum arata S6 (chiar daca vor fi relativ asemanatoare) nu Edge. Nu stiu la ce ajuta Edge, mi se pare un gimmick (pe care eu nu as da $ in plus) momentan.

Edit: Mie spatele imi place mult, dar probabil i-as pune o husa mai groasa ca sa ajunga husa la nivelul camerei.

Edited by MMarius

3 senzori in fata :o? Spatele tot este urat... Chiar atata imaginatie sa aiba? Asa limitata :))? Sa angajeze pe cei care fac concepte.. iar camera in halul ala sa fie iesita...

Edit : 3 senzori si o camera sau cum? In stanga e camera si in partea cealalta senzori ? Parca cel Led nu e vizibil sau pe negru e :D? Ca eu nu mai tin minte de la S2 avand doar albe..

http://www.phonearena.com/news/Samsung-Galaxy-S6-Edge-alleged-official-press-photos-surface_id66511

Astia de la Samsung vor sa copieze Apple, dar pierd si lucrurile pro care le aveau... Ca sa schimbi bateria in principiu acum va trebui sa mergi la Samsung deci o cumperi de acolo, cica...Cardul microsd care nu va mai exista, sa te faca sa cumperi de 64 sau 128GB( daca va exista.. multe Samsunguri au avut 64GB, dar nu am auzit la nimeni sa foloseasca asa ceva :)) )...

Fata de la Edge si daca ar fi marginile mai mici (sus si jos).. fata si marginile arata bine, dar spatele tot mi se pare urat. Sunt curios ce are in plus camera fata de Note 4, deoarece am impresia ca va fi de 16 megapixeli nu 20. Si sunt curios daca e senzor Sony sau Samsung, nu stiu daca unii stiu ca unele Note 4-uri au camera Samsung.

Pe mine nu ma mai fura seria Galaxy S.. si cand ma gandesc cat ma innebunea la cap Mesersmith sa trec la Note (ca nu stiu ce pierd) si nu ma gandeam ca o sa trec la o asa paleta :)).Seria S vad ca pierde foarte repede la pret ( Note 3 mai scump ca S5, telefon aparut dupa 5-6 luni, de pretul S4-ului nu mai zic..).

Am inteles ca vor fi foarte multe accesori "wow cica" aparute odata cu S6 si S6 Edge.

Superb, pe bune. Cred că Apple va pierde mulți utilizatori și vor migra mulți pe modelele astea.

Iar cu migratul nu stiu daca tine, lumea care a invistit in aplicatii sume colosale nu cred ca va schimba os_ul, tine de ambele tabere...

Nu au dat timpi, au zis ca in 10 minute incarci telefonul pentru 4 ore de utilizare. Au zis ca se incarca cu 50% mai rapid ca un iPhone 6.

Sent from my LG G3-D855 using Tapatalk

Am văzut o poza în care se vedea o poza mare în partea stânga cu aifon 6 plus.

Și cică la început o făcut caterincă samsung de epăl, o zis "va asigur ca acest telefon nu se va îndoi".

Drăguț din partea lor

pacat ca e grosut htc-ul ca l-as fi ales fara sa ma gandesc de doua ori. . E mai elegant Samsung-ul si chiar daca e fara card memoria interna e de generatie noua. Bateria e slabuta. nu stiu ce sa zic. Astept iPhone-ul :)

Baterie capsulata de 2550 mAh pentru un ecran quad hd e o gluma proasta, in ciuda asigurarilor celor de la Samsung ca tine milioane de ore. Telefonul nu arata rau, se inscrie in designul consacrat, numai ca are rama de aluminiu si sticla pe spate. Pe mine singurul lucru care m-a impresionat a fost Samsung Pay, daca va functiona la nivel mondial e ceva misto, pentru ca merge cu orice POS.

Sent from my LG G3-D855 using Tapatalk

Imi place ca design cum arata, de data aceasta nu am ce zice in privinta aceasta. Bateria de 2550 mah mai mica decat predecesorul S5 cu 2800 mah ar putea fi oarecum echivalenta celei de 2800 datorita noului ecran si procesor care consuma mai putina energie.. asta nu e ceva sigur..

Ma deranjeaza foarte rau ca a copiat Iphone-ul, htc-ul, Sony cu bateria non-removable

Ce nu am inteles este partea cu incarcarea WIRELESS.. Vine la cutie cu un astfel de incarcator sau il cumpar separat la pretul de 300 ron ? In prima faza am crezut ca numai slot pentru mufa, dupa m-am uitat atent si am vazut ca am avut doar o iluzie.

Am observat ca numai vine cu functia de protectie DUST and Water..

Incarcarea completa la Iphone 6 dureaza 2H10min conforum spuselor baiatului ce face review-uri pe mobilissimo, asta inseamna ca la Galaxy S6 dureaza 1h5-10min ceea ce este WOW.

Interesant ar fi fost sa scoata prostia aia de senzor cardiac care nu cred ca o foloseste cineva zi de zi.. in loc de acel senzor puteau sa puna altceva mai folositor, nu-mi vine o idee acum sa spun ce dar cu siguranta mintiile destepte de la Samsung ar fi putut gasi o alta alternativa astfel incat sa il ilocuiasca..

Interesant mai este faptul ca numai vine cu memorie de 16gb ca start, ci 32GB la fel ca Note, frumos aici.

Telefonul accepta NANO-SIM precum iphone-urile.. 

Are chestii ce ma atrag si chestii ce nu. In principiu ma deranjeaza bateria ca e intepenita acolo cu lipici..

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...

Important Information

Terms of Use