Clicky

Jump to content

Samsung Galaxy S6 - discutii generale

Master_B

Recommended Posts

Utilizatorul @costyvox de pe forumul XDA,  a primit ieri seara actualizarea OTA la 6.0.1.

El zice ca nu a fost inscris in programul "beta tester" .A pus cateva screenshot-uri si are CSC de Portugalia.

Deocamdata se pare ca e singurul care a primit actualizare ...dar  speram ca urmeaza cat mai curand la toata lumea.

Candrei,

Daca nu ai ceva care sa ajute, pe bune, nu mai posta. no h8

Nu inteleg de ce nu dau drumul la update... Chiar vreau sa vad cat de bine e cu gestionarea RAM-ului in 6.0.1, si in plus.. vreau noile emojis ahha. Stie cineva daca Google a adaugat toate Emoji-urile care se gasesc si pe iOS?

• 3 weeks later...

am inteles. fundalul acela negru este de la vreun skin / thema? de asta am spus ca ai alt ROM :D

acum m-am uitat si eu mai atent la mine si vad ca avem informatii similare despre software/kernel. nici eu nu am primit update. probabil ca mai dureaza cateva ore/zile pana ajunge si la noi :)

Edited by fresH

Upgrade complet.

Constatari:

- muuuult mai rapid

- RAM , 1.1 GB liberi mai tot timpul

- animatii mai placute

- bateria e mai ok

- in appdrawer avem acum buton de Search (util pentru mine)

- interfata putin modificata, culori schimbate, mai placute.

Nice :)

Edited by fresH

@MMarius

Ce CSC are telefonul ?

A venit  pentru Telekom , pentru Voda si pentru cele libere de retea (ROM), doar Orange parca nu a primit .

Downlodeaza softul dorit , si pune-l cu ODIN...simplu si rapid.

post-10154-0-43374700-1457467288_thumb.jpg

Edited by pedro2767

CSC: G920FOXX3COI6

L-am luat de la Emag, nu operator.

emag importa de la mai multi furnizori si nu toate telefoanele au acelasi CSC sau provin din aceeasi tara ca si fabricatie. am luat telefoane de la ei care erau setate default pe Polonia, Koreea, etc.. nicidecum Romania.

• 2 weeks later...

"Trebuie" sa achizitionez un S6 32GB Gold pentru "jumatatea" mea. Telefonul urmeaza sa fie cumparat "la liber", pretul e in jurul valorii de 2.199 RON, dar la Orange e 467 Euro (2.090 RON).

Merita sa cumpar de la ei, avand in vedere ca intr-o convorbire telefonica cu Orange mi s-a comunicat faptul ca garantia de 2 ani e asigurata de Service-ul Orange Romania, iar la ceilalti (pcgarage) garantia e la Samsung Romania?

P.S. cat credeti ca o sa mai scada pretul S6 in perioada urmatoare, dupa lansarea lui S7?

Edited by berila_mz