Carcotashul Posted September 17, 2015 Report Share Posted September 17, 2015 Ieri am vazut ca a aparut un update pt s6. Are cam 240 mb daca mai tin bine minte. Pana acum din ce am observat e ca iconitele sunt mai rotunjite si se oare ca s-a rezolvat cat de cat problema de la RAM, in sensul ca acum nu mai imi sta la 80-90% ci sta cam pe la 62%. Dexi se oare ca mergem spre bine. Alte noutati nu am mai vazut. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bitzew Posted September 17, 2015 Report Share Posted September 17, 2015 (edited) A apărut de mult la mine. Ram-ul nu e fixat.. foarte puțin mai au de lucru. Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk Edited September 17, 2015 by Innoxius scos citat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted September 17, 2015 Report Share Posted September 17, 2015 Nu mai cita postul anterior. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fresH Posted September 19, 2015 Report Share Posted September 19, 2015 Cei care folositi S6...cum va este rama de la lentilele camerei dupa o perioada de utilizare? Vi s-a zgariat/lovit? Eu am fost foarte atent cu al meu si deja am un semn ca o lovitura si nu pricep de la ce. In viitor se va putea schimba, aveti idee ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted September 19, 2015 Report Share Posted September 19, 2015 Are un strat oleofobic...ala se poate sterge cu nu stiu ce substanta. Ceva ce se gaseste si in pasta de dinti.. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Munteanu Andrei and fresH 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvann Posted September 19, 2015 Report Share Posted September 19, 2015 Sunt iconitele de pe Note 5 si Edge+ acela rotunde Trimis de pe al meu SM-N910F folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fresH Posted September 20, 2015 Report Share Posted September 20, 2015 (edited) Eu nu ma refeream la geamul camerei, ci la rama metalica din jurul sticlei, cea pe care sta telefonul atunci cand este pus pe o suprafata plana. Intre timp am vazut pe youtube cum se schimba acea piesa. Nu este greu deloc, trebuie doar sa gasesc piesa pe piata si o rezolv usor cand va fi cazul. Merci oricum Edited September 20, 2015 by fresH Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soare Posted September 20, 2015 Report Share Posted September 20, 2015 Cei care folositi S6...cum va este rama de la lentilele camerei dupa o perioada de utilizare? Vi s-a zgariat/lovit? Eu am fost foarte atent cu al meu si deja am un semn ca o lovitura si nu pricep de la ce. In viitor se va putea schimba, aveti idee ? nu am nici un semn pe rama de la camera foto, tu ai primit update? eu am edge si nu am primit inca update-ul cu inconitele Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fresH Posted September 21, 2015 Report Share Posted September 21, 2015 (edited) Am 5.1.1. Nu stiu daca trebuia sa mai am vreun alt update. Cand caut nu imi gaseste. Am iconitele rotunjite, deci inseamna ca am update-ul la zi Edited September 21, 2015 by fresH Razvann 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Claudiu Bg Posted September 28, 2015 Report Share Posted September 28, 2015 Pentru cei cu S6, rama cum se comporta? Se cojeste la fel ca la S4? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Munteanu Andrei Posted September 28, 2015 Report Share Posted September 28, 2015 Sunt diferente mari de performanta intre s6 si note 4? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted September 28, 2015 Report Share Posted September 28, 2015 De cojite nu cred că e vorba, fiind aluminiu, nu plastic. Poate de zgâriat sa fie vorba. Sent from my LG-D802 using Tapatalk Claudiu Bg 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fresH Posted September 29, 2015 Report Share Posted September 29, 2015 (edited) Pentru cei cu S6, rama cum se comporta? Se cojeste la fel ca la S4? NU se cojeste. Rama la S6 este de metal - aluminiu si nu este vopsit ca sa se poata coji. Eu folosesc oricum o husa tpu pentru protectie. In schimb am ceva urme la rama camerei, cu toate ca am foarte mare grija cum pun telefonul jos (deobicei nu il prin direct pe masa - il las pe ceva moale). Din ce am vazut pe internet, se schimba destul de usor (cand va fi cazul) Edited September 29, 2015 by fresH Claudiu Bg 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted September 29, 2015 Report Share Posted September 29, 2015 Eu am renunțat la husa de două zile pentru a-l meu LG G2 si am pe spate doar un skin cu textură din piele. Telefonul mi se pare mic acum și este mult mai plăcut la atingere. Sent from my LG-D802 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pedro2767 Posted October 28, 2015 Report Share Posted October 28, 2015 Poate va intereseaza...easyHome for Samsung https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jamworks.easyhome Aplicatie care (dupa cum spune un coleg pe alt forum ) ar fi trebuit sa fie by default in firmware-ul original . Andrei P., Mihnea and nick mark 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted October 28, 2015 Report Share Posted October 28, 2015 Cum se comportă s6 dupa câteva luni de utilizare, Pedro? Bateria cum e? Sent from my LG-D802 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pedro2767 Posted October 28, 2015 Report Share Posted October 28, 2015 După câteva luni...pot sa spun ca sunt la fel de mulțumit ca și în prima săptămână de la achiziție. Nu am nici o problema care sa ma facă sa regret ca am achiziționat acest produs. Despre baterie ce pot sa spun, pe o scara valorica de la 1-10,eu pot sa spun ca merita un 7 sau 8. De mult am încetat sa mai monitorizez consumul,dar în zilele următoare o sa fac niște screenshot-uri cu consumul bateriei.Dacă se descarca "rezervorul"...încărcarea rapida implementata de Samsung,e extraordinar de utila(10 min...50%). Andrei P. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick mark Posted November 23, 2015 Report Share Posted November 23, 2015 Si eu sunt mulțumit de telefon. Il am de aprox două luni și nu am întâmpinat nicio problema pana acum. Totul funcționează ok. La început am avut ceva probleme cu recunoașterea amprentei dar am rezolvat problema prin înregistrarea unui deget de mai multe ori in diferite poziții. Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bitzew Posted November 23, 2015 Report Share Posted November 23, 2015 E un televizor bun și mai ales ca nu am primit un mesaj privat acestui membru al trupei de la tine Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted November 23, 2015 Report Share Posted November 23, 2015 Google Translate Fail ? S.Silvan, Sp1tfire, nick mark and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoCKEd Posted December 1, 2015 Report Share Posted December 1, 2015 Am si eu o mica intrebare. Am achizitionat acum 3 zile un Samsung Galaxy S6 de la Orange. Cand las telefonul peste noapte cu baterie 95 % a doua zii mai am 61%. De ce scade asa brusc bateria ? Poza cu consumul bateriei: http://imgur.com/CMDDxjS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMarius Posted December 1, 2015 Report Share Posted December 1, 2015 Foloseste Package Disabled Pro si dezactiveaza unele task-uri (nu stiu exact care, dar e un thread pe XDA). Probabil odata cu Doze, bateria in stand-by o sa fie imbunatatita... + vad ca ai semnal foarte prost. Pune-l pe mod avion sau nu stiu, dar fa ceva. Cu asa semnal nu e de mirare ca bateria ti se descarca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoCKEd Posted December 1, 2015 Report Share Posted December 1, 2015 Foloseste Package Disabled Pro si dezactiveaza unele task-uri (nu stiu exact care, dar e un thread pe XDA). Probabil odata cu Doze, bateria in stand-by o sa fie imbunatatita... + vad ca ai semnal foarte prost. Pune-l pe mod avion sau nu stiu, dar fa ceva. Cu asa semnal nu e de mirare ca bateria ti se descarca. De unde iau acea aplicatie ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMarius Posted December 1, 2015 Report Share Posted December 1, 2015 PlayStore - 3.5 RON Merge doar pe telefoane Samsung si cei de pe r/GalaxyS6 spun ca face minuni. Faci cum vrei. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick mark Posted December 2, 2015 Report Share Posted December 2, 2015 Cred că mare parte din consum se datorează semnalului gsm. Presupun ca sunt activate rețelele 4G si in zona ta este foarte prost semnalul. Eventual bifează pe automat retele 2G si 3G. Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts