Clicky

Jump to content

Report

  • Similar Content

    • By Liviu Roşca
      Anul 2018 a fost anul marginilor mici, în anul 2019 trendul continuă. Este normal, telefoanele sunt dispozitive media, ecran mai mare, conținut mai mult, distracție mai multă în aceleași dimensiuni în buzunar.
      Au fost sacrificate pe rând butoanele de navigație fizice, cititorul de amprentă frontal convențional, difuzoarele stereo frontale devin o raritate, casca pentru apeluri fiind plasată în extrema superioară, etc
      Camera frontală însă a rămas. Atunci a apărut bretonul, slider-ul, decupătura, camera motorizată, display-ul secundar pe spate (lol), ecranul cu gaură (S10), etc. 
      Probabil mai durează până o să avem camera integrată în display precum senzorul de amprentă în așa fel încât atunci când folosim ecranul camera să fie invizibilă. 
      Merită un display sacrificat de decupături, pete negre, colțuri tăiate, etc pentru cameră? Am văzut câteva leaks-uri cu S10. "gaura neagră" mi se pare chiar mai enervantă decât un notch tip lacrimă gen One Plus 6T. 
      De ce nu au devenit populare slide-urile și mecanismele motorizate pentru camera frontală? Oppo, Xiaomi și o mână de producători au încercat asta dar nu prea am văzut să fie așa populare. 
      Eu folosesc mult telefonul pentru video, probabil și voi. Un notch, gaură, etc m-ar distrage, enerva, etc. E ciudat, pare ceva nefinisat, ceva pus acolo de urgență, din lipsă de altceva mai bun. 
      Voi cât de des folosiți camera frontală să suportați găuri în display, decupături, etc? Eu unul fac 2-3 selfie-uri pe săptămână și maxim un apel video pe WhatsApp. 
      Folosesc un LG G6 care nu are notch iar marginile în 2019 sunt undeva la nivel de midrange aș spune. Folosesc carcasa asta (https://www.amazon.co.uk/dp/B06XCY1JQM/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_OAbBCbFCCA9JN) deci clar și cu margini mai mici nu aș vedea mari diferențe. 
      Stiu că e un topic cu frustrări cu titlu de topic de poll dar sunt singurul care dacă ar fi să-și aleagă un telefon acum preferă să aleagă un S9 de exemplu sau să mai aștepte? Consider un moment de experimente anul acesta și aș prefera să stau pe bară cu achizițiile. 
    • By andyground
      Vând HTC One M7 Black - liber de rețea:

      - specificațiile se găsesc pe internet;
      - memorie interna 32 GB;
      - prezintă urme de uzură normale (a se vedea pozele);
      - husa din TPU;
      - are cutia originală cu toate accesoriile originale (cablu de date, încarcator, caști, cărți - a se vedea pozele).

      Nu sunt interesat de schimburi.
      Predare personală în Târgu-Jiu, iar prin curierat se mai adaugă transportul.
      Preț - 350 lei.







    • By Ovidiu Cretu (OviOne)
      Salutare,
      Am urmarit un pic forumul si as dori sa primesc si eu niste sfaturi de la colegii forumisti.
      Doresc sa cumpar un telefon performant cu urmatoarele cerinte in minte: buget 2500 RON; doar Android, pe cat se poate un flagship, va fi folosit in filme, jocuri gen PUBG, youtube si altele uzuale: chat, facebook etc.
      Am restrans optiunile la urmatoarele firme si modele:
      1- Oneplus 6 de pe site-ul lor, varianta 8Gb RAM/128GB stocare
      2- LG V30 
      3- Xiaomi Mi 8 
      4- Samsung Galaxy S9 sigilat de pe un site de vanzari online, cu factura si garantie.
      5-Sony Xperia XZ2 compact. (am mai avut un Sony in trecut si am fost super multumit; in plus nu imi plac telefoanele foarte mari, cu toate ca asta e trendul)
      Multumesc in avans pentru sugestii.
       
    • By andyground
      Vand Samsung S5 mini black - liber de rețea
      - specificațiile se găsesc pe internet;
      - prezintă urme de uzură normele (a se vedea pozele);
      - are folie aplicată;
      - are cutia originală cu toate accesoriile (cablu de date, căști și cărți).
      Pret - 350 lei
      Predare personala in Targu-Jiu, iar prin curierat se mai adauga transportul.





    • By Smooth1c
      ne normal ca atunci cand te uiti la ecranul telefonului din anumite unghiuri, marginile sa prinda o umbra albastra? multi am vazut ca unii au problema asta cu pixel 2xl, nu cu s8. se poate rezolva?
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use