Clicky

Jump to content

Problema MicroSD


Banica

Recommended Posts

Am o problema cu cardul de memorie al telefonului.Telefonul pur si simplu nu il mai citeste.Singurul lucru pe care il pot face este sa mut aplicatii din telefon pe card,invers nu.Am conectat telefonul la laptop si nici asa nu gasesc cardul.Aveti idee ce pot face? Mai am vreo sansa sa recuperez ce aveam pe card?

Link to comment
Share on other sites

Mutat in forum LG

Nu inteleg intrebarea. E microSD card separat sau memorie interna? Formularea e neclara si nu prea putem ajuta fara o descriere clara.

Daca e card separat, scoate-l din telefon, pune-l intr-un card reader sau adaptor SD si introdu in laptop sau orice cititor de carduri ai la indemana, sa vezi daca e accesibil.

Link to comment
Share on other sites

Daca il poti accesa dar cu dificultati, formateaza-l pe laptop in FAT32. Asta daca nu cumva datele sunt importante. Apoi vezi si in telefon cum se comporta. Uneori cardurile raman cu header-ele corupte sau FAT-ul :)

Link to comment
Share on other sites

Am avut și eu problema asta cu un Kingston de 16 GB pe clasa 10. Din 16 calculatorul vedea doar 2 la fel și orice telefon cu micro-sd. Deși l-am formatat de vreo 4-5 ori tot 2 gb arăta. Am reușit să-l aduc la normal cu SD Formatter: https://www.sdcard.org/downloads/formatter_4/

Pentru a-l putea folosi ai nevoie de un adaptor pentru micro-sd :). Spor

Link to comment
Share on other sites

Salut am avut si eu o problema asemănătoare chiar de curand. Tot la fel pateam si eu, nu puteam face nimic cu cardul dar pana urma am găsite ca problema era de la ES file Explorer ca trebuia sa ii setez "calea", sa ii arat care e cardul extren. Pune te rog screenshot-uri cu orice iti apare pe ecran cand folosesti ES File Explorer ca eu asa am primit, o notificare de la aplicatie si de acolo am putut intra sa fac setarea de mai sus.

 

Sent from my LG-D855

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use