Cristi Craciun Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 Salutari ! Detin un Samsung Galaxy Note 3 (32 GB - Orange Romania) Am doua intrebari pentru cunoscatori: 1. Am pus recent un card de 32 GB, mi se pare ca se misca o idee mai lent, in special la trezire, adica telefonul e normal blocat si cand apas butonul home dureaza putin pana se aprinde ecranul, si la fel cand sunt intr-o convorbire si cat am telefonul la ureche este stins ecranul iar cand il iau de la ureche are o oarecare intarziere pana se reaprinde ecranul. E normal ? 2. Cand o sa putem da si noi update oficial la versiunea asta noua de soft? pe care o lauda toata lumea ca e frumoasa si colorata si are o multime de chesti noi. Multumiri ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gastarbeiter Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 1. Pate ai multe aplicații instalate, poate ai activat economisire a energiei eu am card de 64 si nici nu-l simte... 2. Am citit la @eldarmurtazin ca update-ul vine in martie... Send from my SM-N9005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu Roşca Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 Ai launcher și s-a instalat pe card / l-ai mutat tu? Sau poate memory cleaner și șterge din ram procesul launcher-ului și la deblocare durează câteva secunde până îl copiază înapoi în RAM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristi Craciun Posted February 6, 2015 Author Report Share Posted February 6, 2015 Mersi de informatii. Am Nova Launcher Prime. Da nu e pe card ca e in telefon. Pe card am prea putine aplicatii. Defapt in tot telefonul am putine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu Roşca Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 Vezi dacă ai prin setări la nova opțiunea "keep in memory" sau ceva de genul. Dacă nu ai task killer sau ceva de genul e singura treabă care-mi trece prin minte acum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristi Craciun Posted February 6, 2015 Author Report Share Posted February 6, 2015 Am sters Nova. ) Liviu Roşca 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu Roşca Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 Eu folosesc launcher-ul default dar uite și prin setările la APEX opțiunea de care ziceam mai sus. Poate te ajută. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristi Craciun Posted February 6, 2015 Author Report Share Posted February 6, 2015 Am sters si nova si folosesc launcherul normal din telefon si tot asa face. E enervant cand deschizi s-wiev.ul sau apesi pe buton si stai 1.5-2 secunde si te uiti la el cum nu face nimic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu Roşca Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 Aici nu te mai pot ajuta, să răspundă posesorii de Note 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soare Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 (edited) azi am luat si eu un note 3, este bomba telefonul ... nu am card in el, dar despre 5.0 ... este bestial, asa am luat telefonul, cel de la care l-am luat mi-a zis ca este oficial, eu i-am zis ca inca nu exista oficial pt n9005, telefonul vad ca nu este root-at, merge impecabil ... folosesc nova launcher, am atasat cateva poze cu 5.0 Edited February 6, 2015 by soare eNder and Liviu Roşca 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristi Craciun Posted February 6, 2015 Author Report Share Posted February 6, 2015 Cred ca factory reset scrie pe al meu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristi Craciun Posted February 7, 2015 Author Report Share Posted February 7, 2015 Am scos cardul din el si merge mult mai bine Se pare ca am cumparat un card de proasta calitate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now