Clicky

Jump to content

Note 3 sau G3 ?

Recommended Posts

Mi-am vandut g2-ul, un telefon super de care am fost foarte multumit, nici un punct in minus pentru mine.

Acum vreau sa-mi cumpar note 3 sau g3, eu sunt cam decis pe note 3, argumentele sunt urmatoarele :

- ecran bun

- baterie buna

- performanta foarte buna

- nu isi pierde valoarea asa repede in timp, o sa pot sa il dau oricand pe un g3

- camera foarte buna

- va primi lollipop

Pentru g3 argumentele mele ar fi :

- deja lollipop, dar am auzit de multe g3-uri care se misca greu pe 5.0

- design placut ...

si cam atat, ecranul nu ma impresioneaza....

Eu folosesc telefonul pentru internet (destul de mult) , convorbiri si foarte putin timp gameplay

Voi ce imi recomandati ? Eu sunt decis in mare proportie pe note 3

Sau alte variante ... (exclus peste 1500ron secondhand)

Eu tot Note 3 votez, daca poti nou ca sa sti ca n-ai probleme(dintre cele doua) , dar cum am spus mai sus..daca ar fi sa aleg acum as alege Desire Eye. Am vazut pe un forum , a vandut cineva Desire eye cu 1300 de lei , nu se gaseste in Romania.

Are specs de M8 , dar rezolva "problemele" cu camera , desi mie mi-a placut camera de 4 de pe One.

Edited by Scootch98

Eu iti recomandat G3,

- future proof

- Cred ca e cel mai compact phablet de pe piata,

- Baterie buna

- Ecran bun

- Camera foarte buna

- Chiar nu prea imi explic de ce spun uni ca cu 5.0 se misca prost, fara sa exagerez iti spun ca de cand am 5.0 pe telefon parca e cu totul alt telefon cu 0 LAG. Inainte poate mai avea momente in care agata dar acum nu am ai vazut asa ceva indiferent de ce ii fac.

Despre Note 3 nu prea pot sa-mi dau cu parerea ca nu am avut, doar ce m-am mai jucat cu el cand il mai prindeam pe la cineva.

Are sotia Note3 și este beton. Are tot ce vrei de la un smart. Nu știu cum se descurca G3, doar l-am văzut în magazin. Ca design e cool LG-ul, iar ecranul nu m-a impresionat. Sammy chiar e tare! Alegere corecta, zic eu.

Trimis de pe al meu LG-D955

Depinde....

Ca fost posesor de Note 2 nu pot să afirm același lucru....

Mă întreb....cât folosește soția ta stylus-ul de la Note 3?

Sent from my LG G3

Nu l-a folosit deloc. 😀

Trimis de pe al meu LG-D955

Tot Note 3 , mie mi-ar fi placut mai mult. E cam acolo la performanta , ai un gb ram in minus , e cam ca G2-ul s5-ul. Ramai pe Note 3.

Si pe Note3 ai 32 gb memorie , nu 16. s5 cu 32 gb memorie am vazut ca-i cam rar , note-ul are minim 32gb + un gb ram in plus care o sa te ajute.

Edited by Scootch98