Clicky

Jump to content

LG G4 - discutii

soare

Recommended Posts

As vrea sa cred topul ala @Innoxius, dar daca ei imi spun ca G3 nu e acolo, dar e S4, ceva e putred in Danemarca. Le-am avut pe amandoua, nu exista termen de comparatie.

Trimis de pe al meu LG-D855 folosind Tapatalk

Pai si cu ce ma incalzeste ca nota e corecta, daca lipsesc telefoane care au o nota mai mare. Probabil sunt multe telefoane care depasesc Z-urile de la Sony, care nu exceleaza cu nimic

Trimis de pe al meu LG-D855 folosind Tapatalk

Eu il consider un punct de vedere atunci cand stii deja ce ai ales. Adica ai ales Lumia 950 XL (asta ca sa-ti fac in ciuda :D ) si te uiti acolo cum sta. Vezi plusurile si minusurile date de unii care chiar se pricep la domeniu. Si daca astia zic ca 950 XL e mai varza decat zice gsmarena, eu pe astia ii cred. Iar daca, printr-o aranjare mai deosebita a astrelor, aveam de gand sa dau suma aia astronomica cu orice pret doar pentru camera, renunt. Sau, dupa ce l-ai cumparat (ca de regula apar testele mult dupa lansare).

Eu am pus link-ul pentru ca e un site de incredere la testele in domeniul foto/video si pentru ca G4 a primit punctajul pe care l-a primit. Astia si dpreview sunt singurii pe care ii bag in seama cand trebuie sa dau un metru cub de bani pe ceva foto. Dreptu-i ca o singura data am facut asta.

• 2 months later...
  • 1 month later...
  • 3 months later...

Nu pot să spun decât prima impresie, ieri a fost prima mea zi cu el. E mult mai ușor decât credeam și mult mai subțire. Nu am nimic de reproșat interfeței. Mi-a mai redus din sentimentul de trădător pe care îl aveam renunțând la Nexus 5. Capacul de piele e cu adevărat fain. Bateria ține chiar bine, vă dați seama că l-am butonat puțin.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Nici nu am menționat ecranul care este foarte, foarte fain. Deja prin 2.5 ore SOT (screen on time), la Nexus 5 nu prindeam nici 2. Dar am dat de o problemă. Știe cineva cum fac ca dialer-ul din interfața LG să ia contactele din contul Google? Pentru că le preferă pe cele de pe SIM, mai ales dacă am numărul și pe SIM și în contul Google. E enervant, pe SIM numele nu e întreg. La contacte are opțiune legată de contactele pe care vreau să le afișez. La celelalte telefoane (la Nexus 5 și la HTC Evo 3D), în momentul când configuram dialer-ul să afișeze numai contactele din contul Google, tot de acolo le și lua când eram sunat.

Încearcă să intri în setări la contacte și să alegi ca și în captura de mai jos.

69624277eed7e09aaf487c5f72982625.jpg

Sent from my Samsung Galaxy S7

@VladPaul: asta am făcut la început, dar dacă mă sună cineva pe care nu l-am sunat înainte, dialer-ul preferă numele din SIM, nu din agendă. Am făcut cum mi-a spus Feri, o să văd dacă se rezolvă.