Clicky

Jump to content

Samsung note 3 sau note 4


Recommended Posts

Salut, vreau sa imi cumpar un nou telefon si nu stiu ce sa aleg dintre note 3 si note 4. Am auzit ca nu sunt foarte diferite. Vreau sa stiu ce are note 4 in plus de note 3 si care merita sa il cumpar. Vreau gaming, poze,muzica. Si daca note 3 va primi android 5

Link to comment
Share on other sites

Nu. Cat priveste intrebarea ta, raspunsul ar fi sa nu cumperi niciunul, ca nu merita atatia bani. Dar daca esti capos, ca noi toti dealtfel, atunci alegerea logica este Note 4.

Cred ca știi ca cea mai sigura metoda este codul pin ...

 

Trimis de pe LG G2 32GB White

Link to comment
Share on other sites

Dacă despre asta era vorba, eu știu că nu am o variantă free sau, mă rog, acum multă vreme, am dat bani pe ea.

Îmi amintesc că o lăsaseră la liber. Naiba să-i ia.

 

Trimis de pe Note 4 SM-N910U

Link to comment
Share on other sites

Note 3 e încă un telefon excelent pentru banii lui dar Note 4 e mai bun dacă banii nu-s o problemă. Ai display mai bun, preocesor mai bun și niște senzori pe care n-o să-i folosești (poate doar cel de amprente mai des) dar e bine să-i ai acolo. Prețul însă e aproape dublu și nici să mai aștepți nu merită pentru că nu văd prea curând Note 4 la 2200-2300 de lei pentru că n-are concurent pe zona lui.

Deci totul se învârte in jurul banilor.

Link to comment
Share on other sites

Pai el intreba intre Note 3 si Note 4. Cum adica prea multe chestii inutile pe Note 4. Dimpotriva pe Note 3 sunt mai multe... chiar si acele gesturi, poate unele erau de folosit, dar acela de a da cu mana peste senzor in loc de a da pe ecran mi se parea o porcarie.. De ce ai face asa ceva?

 

Ca fost posesor de Note 3 si viitor de Note 4, cred ca Note 3 este un telefon indeajuns de bun. Calitate pret este foarte ok. Plus ca fata de seria S, vad ca nu ii scade pretul. Cand l-am luat era 23 de milioane (l-am luat cu 18 eu) si cand l-am vandut, este 21, chiar si 22 la unele magazine (ma refer la emag,evomag,marketonline) si l-am dat cu 15 acum. Deci tine pretul foarte bine. 

Link to comment
Share on other sites

:))) Pai stiu ca e un telefon bun Note3-ul dupa ce l-am avut aproape 1 an, doar ca m-am plictisit de el :D. Stiu ca nu merita diferenta de bani, dar aduce cateva imbunatatiri Note 4...plus ca daca vand telefonul anul urmator diferenta de bani creste spre 20 de milioane.. deci tot acolo ajung. Ori ca dau acum 10-12 milioane diferenta + la anul inca 10-12 mil pentru Note 5... tot cam la aceeasi suma ajung (normal un pic mai mult ca daca vrei ultimul flagship te costa :D).

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use