Clicky

Jump to content

Samsung note 3 sau note 4

Recommended Posts

Salut, vreau sa imi cumpar un nou telefon si nu stiu ce sa aleg dintre note 3 si note 4. Am auzit ca nu sunt foarte diferite. Vreau sa stiu ce are note 4 in plus de note 3 si care merita sa il cumpar. Vreau gaming, poze,muzica. Si daca note 3 va primi android 5

Nu. Cat priveste intrebarea ta, raspunsul ar fi sa nu cumperi niciunul, ca nu merita atatia bani. Dar daca esti capos, ca noi toti dealtfel, atunci alegerea logica este Note 4.

Cred ca știi ca cea mai sigura metoda este codul pin ...

Trimis de pe LG G2 32GB White

Dacă despre asta era vorba, eu știu că nu am o variantă free sau, mă rog, acum multă vreme, am dat bani pe ea.

Îmi amintesc că o lăsaseră la liber. Naiba să-i ia.

Trimis de pe Note 4 SM-N910U

Note 3 e încă un telefon excelent pentru banii lui dar Note 4 e mai bun dacă banii nu-s o problemă. Ai display mai bun, preocesor mai bun și niște senzori pe care n-o să-i folosești (poate doar cel de amprente mai des) dar e bine să-i ai acolo. Prețul însă e aproape dublu și nici să mai aștepți nu merită pentru că nu văd prea curând Note 4 la 2200-2300 de lei pentru că n-are concurent pe zona lui.

Deci totul se învârte in jurul banilor.

Pai el intreba intre Note 3 si Note 4. Cum adica prea multe chestii inutile pe Note 4. Dimpotriva pe Note 3 sunt mai multe... chiar si acele gesturi, poate unele erau de folosit, dar acela de a da cu mana peste senzor in loc de a da pe ecran mi se parea o porcarie.. De ce ai face asa ceva?

Ca fost posesor de Note 3 si viitor de Note 4, cred ca Note 3 este un telefon indeajuns de bun. Calitate pret este foarte ok. Plus ca fata de seria S, vad ca nu ii scade pretul. Cand l-am luat era 23 de milioane (l-am luat cu 18 eu) si cand l-am vandut, este 21, chiar si 22 la unele magazine (ma refer la emag,evomag,marketonline) si l-am dat cu 15 acum. Deci tine pretul foarte bine. 

:))) Pai stiu ca e un telefon bun Note3-ul dupa ce l-am avut aproape 1 an, doar ca m-am plictisit de el :D. Stiu ca nu merita diferenta de bani, dar aduce cateva imbunatatiri Note 4...plus ca daca vand telefonul anul urmator diferenta de bani creste spre 20 de milioane.. deci tot acolo ajung. Ori ca dau acum 10-12 milioane diferenta + la anul inca 10-12 mil pentru Note 5... tot cam la aceeasi suma ajung (normal un pic mai mult ca daca vrei ultimul flagship te costa :D).