Clicky

Jump to content

Un sfat de cumparare smartphone

Recommended Posts

E depasit pentru ca Sammy a avut grija sa dea un update care mai rau il strica , il face sa aiba lag , sa agate etc. Cu un custom rom rezolvi toate problemele.

Deci , nu e vina Hardware-ului , e vina Samsung , asa a facut la mai multe produse. Din exp. mea , am vazut update-uri proaste pe S2 , tab 2 , s3 , s3 mini , parca si un note 1 al unui prieten.

S4 normal, si sony z este o alegere buna, am avut si nu este chiar asa rau, doar ca are unghi de vizualizare mai slab, Daca te uiti direct la el se vede foarte bine si clar.....

Vinzi s2 pretul la sh ar fi undeva intre 300-400 de lei + 450. Un s4 sh are pretul undeva intre 750 lei in sus, ai bani de s4 asa ca pune anunt pe olx..

S4 normal, si sony z este o alegere buna, am avut si nu este chiar asa rau, doar ca are unghi de vizualizare mai slab, Daca te uiti direct la el se vede foarte bine si clar.....

Vinzi s2 pretul la sh ar fi undeva intre 300-400 de lei + 450. Un s4 sh are pretul undeva intre 750 lei in sus, ai bani de s4 asa ca pune anunt pe olx..

Am cumpărat deja s3,sincer acum îmi pare rău ca nu am luat xperia z codat Orange sau un amărât de allview,pe stock am lag destul de mare iar pe custom am schimbat o grămadă care au bug-uri. Acum amnkitkat de la cm11 unofficial si se mișcă decent si momentan fara bugs...

Sa pastrez G2-ul de 32gb sau sa il vand(cam cu 1200) si sa imi cumpar un oneplus one 64gb cu 1300-1400 de lei?Maine imi trimit G2-ul pentru reparatie si ma gandeam sa scap de el pentru ca oricum am avut ceva probleme cu el.Ma gandesc ca OPO imi va oferi o baterie mult mai buna,camera mai buna,suport mai bun,design mai solid.DAR va fi mai mare si nu stiu cum sta cu garantia...Pareri?

Guest andrei zorzon

Cu garanția e nasol,dar știu ca e comunitate destul de mare asa ca la probleme software nu e cine știe ce... Referitor la hardware, pot spune ca probabil o sa iti iei piesele de schimb de pe ebay, nu din GSM sau ceva mai la îndemana

Am si eu un lg g2 cumparat sh sau mai bine zis am facut schimb cu cineva  pe olx dar merge foarte bine ori nu am eu prea multe pretentii, pana la urma am fost si inca mai sunt multumit de e-boda storm x450 :))

Edited by Vali Condoros

Sa pastrez G2-ul de 32gb sau sa il vand(cam cu 1200) 

Nu cred ca il dai cu 1200 de lei ... cam nici o sansa, ce vezi tu pe olx sunt altii care isi incearca norocul ca si tine, dar cred ca degeaba...

Eu l-am dat cu 1100 de ron la sfarsitul lui ianuarie, si am avut ceva noroc sa il dau cu 1100 de lei, recunosc