Petrică Ovidiu Posted January 20, 2015 Report Share Posted January 20, 2015 Buna seara, revin cu o noua problema pe telefon. Am intrat in meniu si am vrut sa aranjez totul frumos in telefon. Am vrut sa pun jocurile intr-un folder, aplicatiile in altul si tot asa. Am intrat in aplicatii am apasat pe butonul din stanga de la optiuni si am dat "creare director". Problema cam aici a inceput, in director nu pot baga nici un joc absolut nimic. M-am razgandit am zis ca e lasa merge telefonul si daca nu le aranjez intr-un folder. Dai si cauta sa stergi folderul dar nimic. Intru in manager nici acolo nu gasesc acel folder. Asa ca m-am deschis sa apelez pe forum poate ma ajuta cineva ca eu pe google nu am gasit nimic. . Multumesc . Si as mai avea o problema cu AVG AntiVirus nu il pot dezinstala. Nici din manager. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samyjuanito Posted January 21, 2015 Report Share Posted January 21, 2015 La folder, ti apăsat pe el cam 2,3 secunde și i dai swipe în coșul de gunoi care îți apare în partea de sus al ecranului. Iar cu AVG-ul trebuie sa mergi la, administrator dispozitiv și sa îl dezactivezi de acolo și doar apoi poți sa îl dezinstalezi din manager aplicați. Petrică Ovidiu, pedro2767, C. Denis Ionut and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrică Ovidiu Posted January 21, 2015 Author Report Share Posted January 21, 2015 Am incercat cu folderu si nu imi apare decat optiunea anulare... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted January 21, 2015 Report Share Posted January 21, 2015 Apasă pe butonul ala de meniu contextual și dă-i pe dezactivare. O să-ți apară x-uri în partea de sus a fiecărei iconițe.. Nu iti apare și la folder? samyjuanito and Petrică Ovidiu 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrică Ovidiu Posted January 21, 2015 Author Report Share Posted January 21, 2015 Problema rezolvata, multumuesc de ajutor. Tot ce trebuia sa fac era sa apas butonul de optiuni, apoi editare, am tinut 3 secunde apasat pe folder si am dat eliminare. Multumesc samyjuanito 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrică Ovidiu Posted January 29, 2015 Author Report Share Posted January 29, 2015 Revin cu problema de la antivirusul AVG, nu il pot sterge, l-am oprit si din Aplicatii in funciuni si am incercat sa il dezinstalez tot nu merge. Nu mai suport antivirul asta:))... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted January 29, 2015 Report Share Posted January 29, 2015 Du-te la optiunea administratori dispozitiv in setarile telefonului si debifeaza-l de acolo. Apoi il poti dezinstala ca pe orice alta aplicatie. Sent from my LG G3-D855 using Tapatalk samyjuanito and Petrică Ovidiu 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrică Ovidiu Posted January 29, 2015 Author Report Share Posted January 29, 2015 Multumesc Sp1tfire, Setari=>Securitate=>Administratori dispozitiv. Intr-un final am rezolvat si problema asta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
C. Denis Ionut Posted February 14, 2015 Report Share Posted February 14, 2015 Asta a spus si samyjuanito. Trimis de pe al meu GT-I9295 folosind Tapatalk samyjuanito 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted February 14, 2015 Report Share Posted February 14, 2015 Se închide! Sent from my LG-V500 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts