Mihai Adrian Posted January 19, 2015 Report Share Posted January 19, 2015 (edited) Salut, sunt in cautarea unui laptop destul de performant pentru jocuri ( sa ruleze ok ) cu ecran bun, etc..Ca buget, undeva la 1000 euro maxim Am pus in atasamente un print cu dotarile unui laptop gasit de mine si as vrea sa imi dati ceva pareri.Astept si alte propuneri PS : Vreau ceva sa ma tina cel putin inca 2-3-4 ani Edited January 21, 2015 by Mihai Adrian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gastarbeiter Posted January 19, 2015 Report Share Posted January 19, 2015 Nu-i mai bine desktop? Iesi si mai ieftin si mai bun? Sent from my iPlaca using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Adrian Posted January 19, 2015 Author Report Share Posted January 19, 2015 Sunt o persoana care calatoreste mult avand parintii despartiti si fiecare in alta tara, sa nu mai adaug si bunicii din Romania deci imi e imposibil sa ma plimb cu un desktop . Tableta si telefonul nu imi sunt de ajuns avand in vedere ca ma plictisesc repede si simt nevoia de usurinta laptopului.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted January 19, 2015 Report Share Posted January 19, 2015 La prețul ăla cel mai bun e Asus G551-JM pentru 4.300 și ceva pe PC Garage (varianta de 15.6") și 4.500 varianta de 17.3". Link to comment Share on other sites More sharing options...
candrei Posted January 19, 2015 Report Share Posted January 19, 2015 Vezi ca SATA nu e de la RAM si ai inconjurat aiurea. La ce pret e ala? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Adrian Posted January 19, 2015 Author Report Share Posted January 19, 2015 (edited) @cAndrei, am vrut sa evidentiez tipul de memorie.. am uitat sa incercuiesc si memoria interna. E 999 euro . @Andrei P, nu am cum sa iau de la pc garage.. in romania ajung de maxim 2 ori pe an iar in caz de ceva nu vreau sa am probleme, prefer sa cumpar de aici, din Franta . Oricum o sa ma uit la ce mi-ai propus. Edit : ce mi-ai recomandat tu e fix ce am eu in print acolo Edited January 19, 2015 by Mihai Adrian Andrei P. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted January 19, 2015 Report Share Posted January 19, 2015 Nu am știut. La prețul ăla ROG-ul propus e cel mai bun dintre toate. Ar mai fi Lenovo y50-70, dar ecranul care nu e IPS îl trage în jos mult, altfel ar fi destul de bun și ăla. Eu aș cumpăra modelul de la Asus. Mihai Adrian 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Adrian Posted January 20, 2015 Author Report Share Posted January 20, 2015 Imi poate spune cineva ceva despre placa video si modelul de procesor( nu prea sunt gamer de pc, nu am fost pana acum de fapt si nu stiu cu ce se mananca exact ) sunt de ajuns sa mearga battlefield 4 de exemplu ? ( macar pe mediu )? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iNenny Posted January 20, 2015 Report Share Posted January 20, 2015 Battlefield 4 rulează fără probleme și pe o configurație în valoare de 1500 lei. Poți să iei Lenovo y50_70 cum ți-a recomandat Andrei, arată ca o bestie! La banii ăștia îl găsești cu GTX 860 de 4GB. ionel 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted January 20, 2015 Report Share Posted January 20, 2015 Eu nu am recomandat modelul Lenovo. Mai bine mai pui 300 de lei și iei ceva ce nu te va dezamăgi din punct de vedere al ecranului,ecranul fiind cel mai important lucru al unui laptop sau telefon, fiind mijlocul prin care se transmite experienta utilizatorului. iNenny 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iNenny Posted January 20, 2015 Report Share Posted January 20, 2015 Ai dreptate în privința ecranului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Adrian Posted January 21, 2015 Author Report Share Posted January 21, 2015 (edited) Trag cu ochiul acum si revin cu edit, eu m-am gandit direct la asus pentru ca pana acum am avut doar de la ei si am ramas FOOOOARTE MULTUMIT ! @iNenny, l-am gasit dar depaseste cam cu 150 euro bugetul.. treaba e ca il cumpar printr-un card special in valoare de 1000 euro fix, nu pot sa depasesc valoarea asta din cate am inteles.. ma mai interesez Am gasit ceva interesant : http://www.boulanger.fr/portable_asus_n751jk_t7085h/p_65511_727452.htm# Edited January 21, 2015 by Mihai Adrian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted January 21, 2015 Report Share Posted January 21, 2015 Nu e bun. Nvidia gtx 860m e cu aproximativ 15% mai buna decât gtx 850.Ramai la ROG iNenny 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Adrian Posted January 21, 2015 Author Report Share Posted January 21, 2015 (edited) de acord cred ca o sa raman totusi la ROG, oricum de asus nu am cum sa fiu dezamagit la laptopuri Insa cum o sa il cumpar prin februarie mai astept pareri Edited January 21, 2015 by Mihai Adrian Link to comment Share on other sites More sharing options...
iNenny Posted January 21, 2015 Report Share Posted January 21, 2015 Ca să te convingi mai ușor, ROG'ul este și de 17.3", și la versiunea asta ai și unitatea optică incorporata, pe când la y50-70 ți-l dă separat în cutie. Le-am comparat azi umpic și Asus'ul este și mai luminos totodată. Per total oferă o clar experiență mai buna de utilizare, exceptând design-ul care este subiectiv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted January 22, 2015 Report Share Posted January 22, 2015 Am spus și eu că este de 17.3 " la aceleași specificații si e cu 40 de euro mai scump decât cel de 15.6". iNenny, citește thread-ul ) iNenny 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Adrian Posted January 22, 2015 Author Report Share Posted January 22, 2015 Sper sa prind ceva ok prin februarie, poate ceva reduceri multumesc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iNenny Posted January 22, 2015 Report Share Posted January 22, 2015 Am vrut să evidențiez, nu să clarific. Mai mult faptul că versiunea de 15.6" nu are unitatea optică încorporată. Mihai Adrian 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Adrian Posted January 24, 2015 Author Report Share Posted January 24, 2015 A inceput lupta colosala sa gasesc aici rog-ul cu 17.3 inch fara sa depaseasca pretul de 1300( nesimtire curata ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted January 24, 2015 Report Share Posted January 24, 2015 "aici" în Franța? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Adrian Posted January 24, 2015 Author Report Share Posted January 24, 2015 Da . Doar nu vietnam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted January 24, 2015 Report Share Posted January 24, 2015 Atunci succes. Mihai Adrian 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BBB Posted February 15, 2015 Report Share Posted February 15, 2015 HP Envy sau DELL XPS - Gasesti aproximativ intre 3000 si 4000. HDD-ul scoti afara ce iti dau ei, si cumperi un SSD si inlocuiesti + un cooler sub laptop ai nevoie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now