Clicky

Jump to content

Parere despre caracteristici + eventuale propuneri

Recommended Posts

Salut, sunt in cautarea unui laptop destul de performant pentru jocuri ( sa ruleze ok ) cu ecran bun, etc..

Ca buget, undeva la 1000 euro maxim :)
Am pus in atasamente un print cu dotarile unui laptop gasit de mine si as vrea sa imi dati ceva pareri.

Astept si alte propuneri :D

PS : Vreau ceva sa ma tina cel putin inca 2-3-4 ani :)

post-13995-0-99508400-1421687635_thumb.png

Edited by Mihai Adrian

Sunt o persoana care calatoreste mult avand parintii despartiti si fiecare in alta tara, sa nu mai adaug si bunicii din Romania deci imi e imposibil sa ma plimb cu un desktop :)). Tableta si telefonul nu imi sunt de ajuns avand in vedere ca ma plictisesc repede si simt nevoia de usurinta laptopului..

@cAndrei, am vrut sa evidentiez tipul de memorie.. am uitat sa incercuiesc si memoria interna. E 999 euro :D.

@Andrei P, nu am cum sa iau de la pc garage.. in romania ajung de maxim 2 ori pe an iar in caz de ceva nu vreau sa am probleme, prefer sa cumpar de aici, din Franta :D. Oricum o sa ma uit la ce mi-ai propus.

Edit : ce mi-ai recomandat tu e fix ce am eu in print acolo :D

Edited by Mihai Adrian

Imi poate spune cineva ceva despre placa video si modelul de procesor( nu prea sunt gamer de pc, nu am fost pana acum de fapt si nu stiu cu ce se mananca exact ) sunt de ajuns sa mearga battlefield 4 de exemplu ? ( macar pe mediu )?

Trag cu ochiul acum si revin cu edit, eu m-am gandit direct la asus pentru ca pana acum am avut doar de la ei si am ramas FOOOOARTE MULTUMIT :D !

@iNenny, l-am gasit dar depaseste cam cu 150 euro bugetul.. treaba e ca il cumpar printr-un card special in valoare de 1000 euro fix, nu pot sa depasesc valoarea asta din cate am inteles.. ma mai interesez :D

Am gasit ceva interesant : http://www.boulanger.fr/portable_asus_n751jk_t7085h/p_65511_727452.htm#

Edited by Mihai Adrian

Ca să te convingi mai ușor, ROG'ul este și de 17.3", și la versiunea asta ai și unitatea optică incorporata, pe când la y50-70 ți-l dă separat în cutie. Le-am comparat azi umpic și Asus'ul este și mai luminos totodată. Per total oferă o clar experiență mai buna de utilizare, exceptând design-ul care este subiectiv.

• 3 weeks later...

HP Envy sau DELL XPS - Gasesti aproximativ intre 3000 si 4000. HDD-ul scoti afara ce iti dau ei, si cumperi un SSD si inlocuiesti + un cooler sub laptop ai nevoie.  

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Who's Online (See full list)

There are no registered users currently online

• Create New...

Important Information

Terms of Use