Clicky

Jump to content

Comunicate de presă Cosmote România


Recommended Posts

COSMOTE Romania dubleaza traficul de date pentru clientii prepaid

 

Odata cu venirea verii, COSMOTE Romania improspateaza oferta de internet mobil pentru clientii prepaid, dubland traficul de internet mobil inclus, pentru ca acestia sa profite la maxim de smartphone-ul lor. Astfel, cu ajutorul extraoptiunilor Connect Mobile, clientii COSMOTE vor putea naviga mai mult pe internet in zilele calduroase, fiind conectati cu prietenii lor pe social media si permanent la curent cu toate concertele si evenimentele importante.

 

Mai multe detalii sunt disponibile in comunicatul de presa atasat.

 

COSMOTE Romania dubleaza traficul de date pentru clientii prepaid.doc

Link to comment
Share on other sites

Am trecut pe Orange. Am avut Cosmote, pentru ca aveam multe cunostinte, plus netul lor care oferea 1,5GB. Dar ce am observat e ca inainte la abonamente tarifau la 1MB si nu 1kb...Ce este ciudat este altceva. Am avut Cosmote cum spuneam si am terminat acei 1,5GB in 3 saptamani, adevarat am mai descarcat si cateva aplicatii, dar nu mai mult de 300,400 de MB.. Acum pe Orange am de 2 saptamani si am stat cred ca la fel de mult in astea 2 saptamani.. si am consuma 150 de MB.. Cum tarifeaza Cosmote-ul..? Deci pe Orange netul se duce mult, mult mai greu...

Link to comment
Share on other sites

 • 10 months later...

Începând de astăzi, clienții își pot rezerva noile telefoane Samsung Galaxy S4 și HTC One, prin intermediul serviciului precomandă de la Germanos. Cele două terminale pot fi precomandate aici și aici, la prețurile de 2.699 lei (TVA inclus), respectiv 2.499 lei (TVA inclus), fără conectare.  

 

De asemenea, cele două terminale vor fi disponibile și în portofoliul COSMOTE, de la începutul lunii mai (Samsung Galaxy S4), respectiv de la jumătatea lunii mai (HTC One), când vor fi anunțate și prețurile împreună cu planurile tarifare dedicate.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

 

 

COSMOTE România lansează comercial serviciile 4G

 

București, 29 aprilie 2013

 

COSMOTE România lansează astăzi comercial serviciile 4G, în București (zona de nord), Otopeni, Ploiești, Cluj, Iași și în stațiunile turistice Sinaia, Bușteni, Predeal. Rețeaua 4G furnizează o experiență de utilizare semnificativ îmbunătățită, permițând viteze de descărcare de până la 75 Mbps, respectiv de încărcare de până la 37,5 Mbps. Banda astfel extinsă este disponibilă pentru a răspunde exigențelor crescânde ale consumatorilor în privința capacității serviciilor de date.

Pentru a facilita și mai mult accesul produselor și al serviciilor sale în centrul unei existențe tot mai dependente de conectivitate, noua rețea 4G a COSMOTE este disponibilă pentru descărcarea și încărcarea datelor inițial prin două modemuri, Huawei E3276 și ZTE MF823, fiecare la prețul de 99 lei (TVA inclus), respectiv prin intermediul tabletei Samsung Galaxy Note LTE 10.1, la 1369 lei (TVA inclus), achiziționate împreună cu abonamentul Connect XXL pe 2 ani.

Clienții de date existenți, precum și cei noi care dispun de aceste dispozitive au acum la dispoziție extraopțiunea 4G Extension, care poate fi activată în magazinele din rețeaua COSMOTE din aria de acoperire 4G, împreună cu abonamentele Connect 3G S-XXL și cu abonamentul Connect T. Pentru planurile tarifare S, M și L din portofoliul Connect 3G, extraopțiunea poate fi activată pentru o taxă lunară de 5 euro (TVA inclus), în timp ce pentru restul (Connect XL, Connect XXL și Connect T) este inclusă promoțional pentru întreaga perioadă contractuală, singura condiție fiind aceea de a avea un SIM dedicat și un terminal 4G compatibil. De asemenea, utilizatorii care doresc trafic de date adițional la viteze 4G, au la dispoziție extraopțiunea 4G Extra, care se poate aplica la un abonament Connect 3G cu 4G Extension activat și care oferă 1GB cu viteze de până la 75 Mbps, în schimbul unei taxe de 3,72 euro (TVA inclus).

“Păstrându-ne promisiunea de a adresa cele mai rafinate cerințe ale consumatorilor, introducem astăzi experiența COSMOTE 4G la viteze uimitoare. Dezvoltarea graduală a rețelei 4G și a portofoliului de produse este continuă, în linie cu strategia noastră de extindere a rețelei broadband, care reprezintă de altfel principalul pilon al planurilor noastre de investiții. COSMOTE va depune în perioada următoare toate eforturile necesare furnizării unor servicii de o calitate ireproșabilă și a unei experiențe de utilizare la cel mai înalt nivel”, a declarat Lampros Iskos, Chief Technical Officer COSMOTE România.

La jumătatea lunii aprilie, COSMOTE România oferea cea mai bună rețea de date 3G, cu viteze de descărcare de până la 43,2 Mbps pentru Internetul mobil în 159 de orașe și peste 1000 localități din România, acoperind peste 49,5% din populație. Mai mult, clienții se puteau bucura de viteze de până la 21,6 Mbps în tehnologia HSPA+ în 189 de orașe din țară. În total, serviciile 3G acoperă în prezent peste 73% din populația României.

Mai multe detalii sunt disponibile aici.

 

Link to comment
Share on other sites

 

 

Mai multe beneficii pentru planul tarifar No Limit

 

Timpul trece atunci când vorbim cu părinții, rudele sau prietenii la telefonul mobil, poveștile nu se mai termină și întotdeauna există ceva nou de aflat. Oamenii sunt mereu în căutare de povești extraordinare, aventuri și divertisment. Pentru a veni în întampinarea acestor nevoi, COSMOTE România a îmbogățit planul tarifar No Limit cu noi beneficii.

Clienții care doresc să achiziționeze sau să își reînnoiască abonamentul No Limit au acum posibilitatea să aleagă și un contract pe 24 de luni. Mai mult, clienții care doresc să beneficieze de cele mai noi terminale cu scopul de a comunica fără limite au la dispoziție cele mai noi smartphone-uri, la un preț atractiv, împreună cu abonamentul No Limit. Astfel, prin achiziționarea unui abonament No Limit pe doi ani, clienții se pot bucura de Huawei U8850 Vision, Nokia Lumia 610, Nokia Lumia 800, Samsung Galaxy Chat, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Galaxy Ace Duos, Samsung Galaxy S Duos și ZTE Grand X In la 1 leu (TVA inclus). Oferta completă de prețuri este disponibilă în magazinele COSMOTE și Germanos și pe site-ul companiei.

Planul tarifar No Limit oferă minute naționale/internaționale zona 1 nelimitate, minute nelimitate în rețea, SMS-uri nelimitate în rețea, minute nelimitate în rețeaua Romtelecom, MMS-uri nelimitate în rețea, apeluri video nelimitate în rețea și 500 MB pentru 31 euro (TVA inclus), furnizând o experiență completă de comunicare mobilă.

Mai mult, clienții care doresc să se bucure de apeluri video naționale au posibilitatea de a-și completa beneficiile incluse în abonamentul No Limit și, de asemenea, de a primi o reducere suplimentară la achiziționarea unui smartphone prin intermediul unei game atractive de extraopțiuni. Mai multe informații sunt disponibile aici.

 

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

 

Reduceri la abonamente sau minute naționale extra – cea mai nouă ofertă de la COSMOTE România

 

București, 3 iunie 2013

 

Cei mai mulți utilizatori de telefonie mobilă dețin deja acel terminal „favorit”, dintre sutele de modele disponibile pe piața românească și caută echilibrul perfect între beneficiile de comunicare și prețul abonamentului lunar.

 

Fiind constant preocupată de crearea de oferte pentru a acoperi toate nevoile de comunicare ale utilizatorilor, COSMOTE România anunță o nouă oportunitate de eficientizare a costurilor pentru cei interesați să achiziționeze un abonament nou fără a beneficia de subvenție pentru telefon. Astfel, cei care aleg un nou plan tarifar pentru 12 sau 24 de luni pot alege între două oferte speciale care pot furniza o reducere lunară a planului tarifar preferat sau minute suplimentare naționale/internaționale Zona 1.

 

„Urmărim constant comportamentul clienților și nevoile acestora de consum, pentru a îndeplini chiar și cele mai exigente cerințe, întâmpinând noii abonați cu cel mai bun raport calitate-preț. De aceea, am creat o nouă ofertă, ce adaugă mai multe beneficii planurilor noastre tarifare”, a declarat Panos Makris, Chief Commercial Officer COSMOTE România.

 

Oferta specială de reducere a prețului abonamentului lunar se aplică pentru primele 7 luni din cele 12, pentru contractul pe un an și pentru primele 14 luni din cele 24, pentru contractele pe doi ani. Reducerea începe de la 1,24 euro/lună (TVA inclus) și poate ajunge până la 11,16 euro/lună (TVA inclus), respectiv până la valoarea totală de 156,24 euro (TVA inclus) pentru 24 de luni, în funcție de planul tarifar ales.

 

Noua ofertă pentru minutele suplimentare variază în funcție de perioada contractuală (12 sau 24 de luni) și planul tarifar ales, minutele fiind acordate pentru perioada inițială de contract. Prin această ofertă, clienții pot primi până la 175 minute adiționale în fiecare lună, pentru abonamentul Smart XXL+ timp de doi ani.

 

Detalii despre cea mai nouă ofertă COSMOTE, în funcție de fiecare plan tarifar sunt disponibile aici.

Link to comment
Share on other sites

 • 3 months later...

Serviciul 1234 este pur si simplu jalnic, total inutilizabil, nu se poate asa ceva, sa astepti zeci de minute sa-ti vorbeasca aia numai despre lucruri pe care nu te intereseaza.

 

Semnal la metrou, nu, parca zici ca intre statii de teleportezi la Silistea Gumesti sau la Poplaca.

 

Am vorbit cu cei de la informatii si au zis ca-mi trimit un mail cu setarile pentru a active net-ul, nu au trimis nimic, asta dupa ce am dat 7000 de mesaje  la un numar ca sa-mi trimita setarile.

 

Cosmote este de rahat, feriti-va de ei.

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

netul se activeaza usor cu *100# . setarile sunt f simple, intri la APN, nume cosmote broadband, APN broadband si atat, fara alte setari. save si netul functioneaza

Edited by Innoxius
Nu mai cita intreg postul imediat anterior
Link to comment
Share on other sites

Am si Orange si Cosmote..., iar problema cu semnalul la metrou pentru mine e deranjanta. Am intrebat la ei si.. nu stiu nimic sau cand s-ar putea sa avem semnal intre statii la metrou. Orange functioneaza mai mereu si in si intre statii, iar Cosmote bineinteles nu. Stie cineva daca lucreaza la rezolvarea acestei probleme ?

Link to comment
Share on other sites

netul se activeaza usor cu *100# . setarile sunt f simple, intri la APN, nume cosmote broadband, APN broadband si atat, fara alte setari. save si netul functioneaza

 

Exact asa, ce simplu era, d-asta a trebuit sa ajung sa vorbesc cu cei de la asistenta tehnica ca sa-mi activezi ei conexiunea de date sau ceva de genul ca era dezactivata de la ei, asta pe un telefon.

Pe al doilea, ca sa vezi, nu aveam de la ei acivata partea cu extraoptiunea de internet, desi plateam pentru ea.

Simplu ca buna ziua......trebuia sa caut in meniu dar n-am vazut eu.

Link to comment
Share on other sites

Exact asa, ce simplu era, d-asta a trebuit sa ajung sa vorbesc cu cei de la asistenta tehnica ca sa-mi activezi ei conexiunea de date sau ceva de genul ca era dezactivata de la ei, asta pe un telefon.

Pe al doilea, ca sa vezi, nu aveam de la ei acivata partea cu extraoptiunea de internet, desi plateam pentru ea.

Simplu ca buna ziua......trebuia sa caut in meniu dar n-am vazut eu.

nu trebuie sa fi ironic. eu ti-am spus cum am activat eu fara sa stau sa pierd atata timp. 

Link to comment
Share on other sites

Ok, scuza-ma,  n-o sa-mi mai vars frustrarile provenite da la Cosmote pe nimeni :D

Dar tot nu-i uit eu, cand, odata, de sarbatori, mi-au luat 8 euro din credit, ii tin eu minte :D

Edited by n_iulian
Link to comment
Share on other sites

 • 3 months later...

Pe fondul fenomenelor meteorologice nefavorabile, Romtelecom și COSMOTE România au decis implementarea unor măsuri menite să vină în sprijinul clienților din zonele afectate în această perioadă.

 

Astfel, companiile anunță extinderea cu 7 zile, până la data de 06.02.2014, a termenului de plată a facturii pentru abonații afectați de condițiile meteorologice severe din zonele în care s-a impus codul galben (Mehedinți, Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, Argeș, Brașov, Covasna, Bacău, Iași, Vaslui) și codul portocaliu (Teleorman, Dâmbovița, Giurgiu, Ilfov, București, Ialomița, Prahova, Buzău, Vrancea, Călărași, Constanța, Tulcea, Galați, Brăila). Măsura vizează abonații afectați de condițiile meteorologice nefavorabile din perioada curentă și imediat următoare, a căror dată scadentă se încadrează în acest interval. Extinderea se va adăuga termenului de plată standard pentru clienții Romtelecom și COSMOTE România.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
 • Similar Content

  • By Laur Dj
   Poate ca nu suntem noi cei mai in masura sa criticam preturile, dar cred ca ar trebui tras un semnal de alarma!
   Pretul terminalelor si costul unui contract credeti ca sunt pe masura buzunarelor noastre?
   Iata cel mai elocvent exemplu cat costa un plan tarifar cu tot cu terminal in Uk:
   http://www.o2.co.uk/iphone/iphone-5
   si dupa ce va lamuriti, facem o comparatie cu ce e la noi si cu ce oferte ne incanta operatorii de la noi?
   UK reteaua O2 contract 24 luni: iPhone 5 (16Gb) - 249,99 Lire (1290 lei) - 27 lire (149 lei) pe luna - minute si mesaje nelimitat plus 1Gb trafic date. Deci? Cost Final 3575 + 1290 = 4865 - adica cam 1/4 din salariu mediu lunar in UK...
   Costul in Romania? Nu vreau sa fac calculul, dar ma voi speria...
    
    
   Si ca sa nu mai vorbim de Galaxy S4 , la ce pret il ofera britanicii de la O2 :
   https://www.o2.co.uk/shop/phones/samsung/galaxy-s4-white-frost/
  • By Szilárd Ervin Szőgyenyi
   RCS & RDS reduce tarifele pentru roaming de la 1 iulie 2012 – doar 0,16 euro/min pentru apel ințiat în UE
    
   În rețeaua Digi, tarifele pentru apeluri inițiate și primite în roaming în UE sunt la jumătate față de tarifele din alte rețele
    
   Începând cu 1 iulie 2012, RCS & RDS va reduce tarifele pentru apelurile inițiate în roaming în statele Uniunii Europene, de la 0,20 euro/minut la numai 0,16 euro/minut (fără TVA). Tariful se află la jumătatea pragului maximal fixat de Comisia Europeană pentru apelurile inițiate în roaming începând cu această dată (0,29 euro/minut) și cu aproape 50% mai mic față de tarifele pentru apeluri inițiate în UE practicate de alte rețele mobile din România.
    
   Compania redusese deja, din luna martie a acestui an, tarifele pentru apeluri primite în roaming la 0,03 euro/minut, 0,05 euro/minut și 0,07 euro/minut. Ele pot ajunge pănă la 0,08 euro/minut, în funcție de destinația apelată și de tipul de abonament de voce contractat:
    
   0,03 – 0,08 euro/minut - Austria, Franța, Suedia, Turcia și Cipru
   0,05 – 0,08 euro/minut - Republica Cehă, Danemarca, Finlanda, Germania, Italia, Lituania, Letonia, Marea Britanie, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Slovenia, Spania, Ungaria
   0,07 - 0,08 euro/minut - Belgia, Grecia, Irlanda, Italia, Malta, Luxemburg, Polonia, Republica Slovacă, Elveția, Bulgaria, Croația, Islanda, Macedonia
    
   Tarifele nu includ TVA.
    
   Pentru SMS trimis către Uniunea Europeană, tariful este de 0,05 euro/SMS.
    
   Tot din această lună, compania va introduce și serviciul de date mobile în roaming, cu tarife accesibile, similar celorlalte servicii Digi.
    
   Informații detaliate despre noile tarife sunt disponibile la 031.400.4414 – pentru București și la 03xx.400.414 – pentru restul țării (xx reprezintă prefixul județului de apelare) și în orice punct de prezență RCS & RDS. De la 1 iulie 2012, noile tarife sunt disponibile și pe www.rcs-rds.ro.
  • By Szilárd Ervin Szőgyenyi
   HTC One X este disponibil în toate magazinele COSMOTE și Germanos, la cele mai bune tarife.doc
  • By Szilárd Ervin Szőgyenyi
   SIM de al carui operator de telefonie mobila din Romania aveti in telefonul personal si de ce il preferati?
 • Who's Online (See full list)

  There are no registered users currently online

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use