Mihnea Posted February 8, 2016 Report Share Posted February 8, 2016 Bateria mea are 940 de cicluri de încărcare. Ma gândeam o schimb și nu știu dacă se va observa diferenta. Ce zici, @Deio? Sent from my SM-N920C using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted February 9, 2016 Report Share Posted February 9, 2016 Daca iti cauti alta, doar originala. Conteaza Cu siguranta ca o diferenta va exista, poate nu neaparat sesizabila imediat, dar e posibil ca sa ai capacitate redusa dupa atatea cicluri reincarcare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gastarbeiter Posted February 12, 2016 Report Share Posted February 12, 2016 Salut, am o problema cu reclama de pe note patru, apare in mai toate paginile din meniu sau si in alte aplicatii si jocuri, chiar acum cand scriam a apurut sus....? De unde o fi apărut? Idei ceva? Trimis de pe al meu SM-N910F folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted February 12, 2016 Report Share Posted February 12, 2016 Poti o poza ceva screenshot? Mi-e teama ca ai Mobogenie sau alt malware Android Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gastarbeiter Posted February 13, 2016 Report Share Posted February 13, 2016 Nu pot face ss și nu stiu de ce, nici cu palma nici cu power and home... Trimis de pe al meu SM-N910F folosind Tapatalk Edit... Am activat ss cu palma, la ce sa fac ss? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gastarbeiter Posted February 13, 2016 Report Share Posted February 13, 2016 Una proaspătă Trimis de pe al meu SM-N910F folosind Tapatalk L. E. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted February 13, 2016 Report Share Posted February 13, 2016 Da in el cu un Eset, McAfee sau Norton Mobile. Ideal ar fii sa ai si root sa poti elimina manual reziduuri. Ai o cocomarla acolo ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gastarbeiter Posted February 13, 2016 Report Share Posted February 13, 2016 Ok merci... Sent from my iPlaca using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
steff195 Posted February 13, 2016 Report Share Posted February 13, 2016 AdAway (necesita root) si nu mai ai treaba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gastarbeiter Posted February 14, 2016 Report Share Posted February 14, 2016 Îi dădui wipe data Trimis de pe al meu SM-N910F folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihnea Posted February 14, 2016 Report Share Posted February 14, 2016 După mai multe luni de utilizare pot spune ca sunt mulțimit de Note 4 în proporție de 90%. Hardware-ul e foarte capabil, pur și simplu nimic de reproșat pe partea asta. Marea problema e software-ul, Samsung nu a scos 6.0 nici pentru Note 5 sau Edge +. Note 4 va fi practic mort după update-ul la Marshmallow, care va sosi prin primăvară. Device-ul asta e ținut în viata de XDA, unde 90% din ROM-uri sunt bazate pe Touchwiz. Cu alte cuvinte, odată ce update-urile oficiale încetează sa apară nu mai e mare lucru de făcut. ROM-urile bazate pe CM sunt pline de bug-uri la început și trebuie sa înghiți în sec sau să-l folosești asa pana devine stabil, oarecum. Per total un telefon foarte bun, util, cu ecran superb, dar pe 32-bit. Ma gândesc sa trec la LG G5 având în vedere cât de bine s-au mișcat cu update-urile. Snapdragon 820 pare foarte promițător. Probabil trecerea o voi face prin vara, sa vedem ce mai apare și atunci. Problema e ca în momentul de fata doar Samsung face telefoane demne de luat în seama dpdv hardware. Trimis de pe al meu SM-N920F folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta Taee Posted April 9, 2016 Report Share Posted April 9, 2016 salutare! Revin cu noi informatii despre acest note 4 sm 910c care numai in 5 luni de la cumparare a intrat in service de 4 ori si ultima oara nu i se mai recunoaste defectul de catre cei de la ESD! Prima oara dupa 29 zile a inceput sa se restarteze si trimis la esd, apoi a doua oara la lumina slaba face poze cu dungi, apoi a treia oara nu mai functiona s-penul si trimis din nou iar a patra oara trimis din nou cu probleme la camera principala, aceasta facand poze cu dingi verticale colorate la lumina slaba si mai nou acum ecranul joaca in carcasa la o apasare usoara cu zgomot de lipici. De fiecare data vanzatorul din magazin a sesizat defectul si trimis telefonul pentru reparare! Dupa ultima reparare cei de la SAMSUNG ROMANIA si ALTEX au fost de acord cu, constatarea service-ului eu fiind nevoit pentru a-mi repara telefonul sa fac contraexpertiza la alt service contracost! In mometul de fata dupa 5 luni detin un telefon defect caruia ecranul joaca in carcasa si face poze cu dungi! Ultima mea speranta este anpc carora le-am trimis deja o sesizare! Daca nici acestia din urma nu ma vor ajuta eu solicitand de fiecare data inlocuirea produsului cu unul nou ori restituirea contravalorii, voi merge mai departe! Multumesc de atentie! Astept pareri, sfaturi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted April 9, 2016 Report Share Posted April 9, 2016 Apeleaza la Adial Service SRL Targu Mures, sunt service autorizat Samsung. ESD au notorietate, asta stim cu totii. http://www.adial.ro/intro/index.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta Taee Posted April 11, 2016 Report Share Posted April 11, 2016 sal! multumesc foarte mult pentru sfat dar sunt din GL si daca este sa fac contraexpertiza o sa o fac in alt judet mai aproape! postez 2 filmari in care note 4 meu are dungi si dungulite pe care ESD nu le vede si spune ca telefonul este conform!! https://www.youtube.com/watch?v=_78zDJoGRfw https://www.youtube.com/watch?v=9-_uqehrOl0&nohtml5=False Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted April 11, 2016 Report Share Posted April 11, 2016 Poti suna la Adial sau trimite mail, sigur au pick-up and return, trimit ei curier. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta Taee Posted April 12, 2016 Report Share Posted April 12, 2016 L-am trimis din nou celor de la ESD poate de data asta iau o decizie mai inteleapta! Revin cu detalii peste cateva zile!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted April 12, 2016 Report Share Posted April 12, 2016 Ok, asteptam noutati Roaga-i sa se ocupe prioritar, au si Call Center (HelpDesk) unde poti comunica pentru status si cere urgentare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta Taee Posted April 13, 2016 Report Share Posted April 13, 2016 Revin cu un update! Am filmat in aceleasi conditii produse diferite cu camere mediocre si acestea nu au DUNGI!! https://www.youtube.com/watch?v=od0YjnnskdM https://www.youtube.com/watch?v=zem21tJrE8g https://www.youtube.com/watch?v=raTatauLwGg Am trimis aceste filmari la SAMSUNG CUSTOMER ROMANIA caci si ei la vizionarea filmarilor de pe youtube cu note 4 au spus ca produsul este conform si functioneaza normal! Am apelat la seriozitatea lor si inca mai cer repararea produsului ori schimbarea!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta Taee Posted November 8, 2016 Report Share Posted November 8, 2016 Salutare! Revin cu un update!dupa trimiterea produsului a patra oara in service am primit tel cu defect la camera! Am facut reclamatie in magazin, apoi la samsung si dupa ignoranta acestora si unor raspunsuri ca produsul se poate repara am facut sesizare si la protectia consumatorului dupa care produsul mi-a fost inlocuit! faceti reclamatie online la opc daca nu se respecta legea! Scootch98 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts