Clicky

Jump to content

Report

  • Similar Content

    • By Liviu Roşca
      Salutare. Am achiziționat un power-bank despre care nu am găsit multe (spre deloc) păreri sau review-uri și m-am gândit să fac eu unul, poate îi este util cuiva.
      La ce am de gând să folosesc această “cărămidă”? De ce i-ar trebui așa ceva cuiva? În cazul meu, lucrez într-un domeniu unde am 2 surse de curent. Priza, de unde curentul electric provine de la un generator care are “impurități” detectabile în căsti atunci când telefonul este la încărcat. Motiv pentru care pcb-ul de încărcare al vechiului Xiaomi Redmi Note 2 și-a dat duhul. Sursa a 2-a de curent fiind ocazional bricheta unui camion de la începutul mileniului. Căruia i se mai arde siguranța sau se strică transformatorul de la 24V la 12V. Riscând să rămâi cu GPS-ul fără baterie (tableta cu Sygic in cazul meu) într-o țară unde se merge la supermarket cu Waze și unde nici nu am curaj să cer îndrumări (cu camionul mai ales).
      Așadar, cum ar spune un mândru reprezentant al culturii din România, “să trecem la treabă”.
      Aspecte pro:
      Capacitate mare la preț decent (225 RON la momentul achiziției); Posibilitatea de încărcare cu cablu usb type-c, micro usb sau lightning; Poate încărca până la 4 dispozitive simultan (3 pe usb + 1 prin usb type-c); Eficiența promisă; Posibilitatea de a încărca un laptop pe usb type-c (netestat); Aspecte mai puțin pro:
      Nu are Qualcomm Quick Charge; Calitatea construcției nu e tocmai cea mai bună; Când capacitatea scade sub 25% încarcă puțin mai încet; Se putea și un cablu type-c in pachet, nu doar un USB - micro-usb de 20 de cm; Nu are lanternă; Sistemul de afișaj al capacității (4 LED-uri) este rudimentar, preferam un display; Greutatea și dimensiunile, pe ultimul loc în listă datorită capacității acesteia; Capacitatea, după cum spune și numele ei este de 30.000 mAh la 3,7 volți. Dar ce știm noi de telefoane și de alte dispozitive? Că se încarcă la 5 volți. De aici rezultă o capacitate reală utilizabilă de 22.200 mAh. Din această capacitate se mai pierd câteva procente prin circuite, cabluri, practic depinde de eficiența electronicelor din power bank.
      În practică bateria s-a comportat bine. A fost în stare cu o încărcare completă să încarce un LG G6 (3300 mAh) de 4 ori, Samsung A3 2017 (2350 mAh) de 4 ori și Galaxy Tab Pro 8.4 (4800 mAh) o singură dată. Toate dispozitivele au fost încărcate închise cu bateriile descărcate sub 15%.
      Timpul de încărcare al bateriei este între 15 și 17 ore, aproximativ. Am pus-o la încărcat la 15:30 după-amiază iar noaptea la 4 dimineața clipea ledul 3 din 4. La 8:30 dimineața era încarcă. Am folosit încărcătorul de la LG G6 cu quick charge 3.0 și cablu usb type-c. Chiar dacă bateria nu are acest standard, am zis să ofer toate șansele la o încărcare cât mai rapidă.

      Specificațiile tehnice privind porturile:
      De intrare:
      Micro-USB 5V, 2A; Lightning 5V, 1.5A; USB Type-C 5V, 2.6A; De ieșire:
      USB 1 5V, 2.4A; USB 2 și 3 5V, 3A; USB Type-C 5V, 3A; Total ieșire maximă: 5V, 5.4A, 27W. Construcția bateriei este una simplă, tip sandwich. Partea din mijloc fiind din plastic lucios iar panoul inferior și cel superior dintr-un plastic mat cu finisaj aderent pe care rămân urme. Deși greutatea (582 de grame) îi oferă senzația de lucru bine făcut, la “ciocănire” cu degetul în capace, aceasta sună a “gol”, în special în partea unde sunt situate porturile. Dimensiunile sunt generoase. Bateria încape în buzunar ul de la spate dar nu recomand. Eu o țin într-un buzunar al rucsacului. Nu am măsurat dimensiunile ei dar orientativ pentru comparație, acela este un A3 2017 cu o carcasă nu chiar slim.
      Concluzie
      Pentru prețul la care am achiziționat-o (225 RON cu livrare gratuită) aceasta este o opțiune bună dacă îți trebuie un power bank așa de mare. La prețul actual (299 RON) parcă aș mai pune ceva și aș alege un Anker între 25.000 și 30.000 mAh dar neapărat cu Quick Charge 3.0 și încărcare pe USB Type-C.
      Link de cumpărare (altex, neafiliat)







    • By Sergiu Boboc
      Salut,
      Am creat o aplicatie pentru cumparaturi online, de fapt un catalog cu magazine online/offline care iti prezinta mai multe detalii despre fiecare magazin gen: locatie fizica(1 sau mai multe), program functionare sau program relatii cu clientii, pagina de FB, adresa site-ului online, categoriile de produse vandute. In versiunile urmatoare o sa adaug si promotii(cu notificari), produse recomandate/review-uri, poate alerte de pret. Deocamdata vreau sa fac release si pentru iOS si sa mai adaug ceva imbunatatiri. Proiectul este unul la care lucrez part-time, in timpul meu liber. Orice sugestie/sfat sunt binevenite. Aplicatia pentru android o puteti descarca de aici:
      https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.magazinedetop.app

      Multumesc,
      Sergiu
    • By VR46
      Salutare!
      Mi-am cumparat ieri un Karbonn Sparkle V si am o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv, asa ca sper sa primesc ceva ajutor din partea voastra.
      Mi-am facut update-ul de sistem la Android 6 Marshmallow, mi-am instalat aplicatiile de care am nevoie si apoi am incercat sa transfer fisiere din calculator.
      Am conectat cablul USB, am selectat modul "transfer fisiere", insa PC-ul imi vedea telefonul doar ca "Sparkle Portable". Am putut sa accesez Sparkle Portable, insa era doar un folder gol in care nu puteam face nicio operatiune. Nu am putut salva in telefon nici fisierele din Dropbox.
      Am instalat un explorator de fisiere in telefon si am observat ca toata memoria interna a telefonului era continuta in folderul "root".
      Ce pot face sa copiez fisiere din calculator in telefon?
      Imi trebuie neaparat un card SD?
    • By Liviu Roşca
      După cum bine știți de o săptămână și câteva zile mi-a sosit acasă camera cumpărată de pe gearbest.com. A venit prin Hungary Post direct acasă și n-am mai plătit nici o taxă. În această perioadă am avut timp să îmi fac câteva impresii, suficiente pentru un review, despre camera cumpărată cu 67 de dolari. Înainte să intru în detalii vreau să spun că își merită fiecare cent dar are și câteva lipsuri pentru a obține prețul mic, lipsuri cu care poți trăi și despre care o să discutăm mai jos.
       
      Ambalajul și conținutul lui:
       
      Vine într-o cutie de carton reciclabil cu inscripția YI pe față și o parte din specificații pe spate, majoritatea în limba chineză. Pachetul este destul de mic, camera neavând accesorii precum alte camere pentru a ține prețul jos. În ciuda cartonului reciclat, nu s-a făcut rabat (așa mare) la calitatea ambalajului. Pe interiorul capacului este lipit un burete pentru a nu zgâria lentila camerei. Lentila era și ea la rândul ei protejată de o folie. Restul camerei era protejat de o folie dar de o calitate mai scăzută față de cel de pe lentilă.
      Conținutul pachetului: Camera (evident), cablu usb-micro usb plat alb de ~20 de cm, baterie de 1010 mAh și un flyer cu instrucțiuni în Chineză. Înainte să spuneți că este un pachet slab accesorizat, vă reamintesc prețul camerei: 67 de dolari.
       
         
       
      Construcție:
       
      Camera are dimensiuni și greutate similare cu rivalul mult mai scump (gopro). Dimensiunile mai exact sunt 6 x 2.1 x 4.2 cm iar greutatea este de 72 de grame. Din păcate accesoriile de gopro nu sunt compatibile cu această cameră, mă refer în special la carcasa subacvatică și la diferite accesorii, altele decât ventuze și suporți, camera având prindere standard de trepied (există adapor pentru prindere de gopro). Carcasa subacvatică nu este compatibilă deoarece lentila este amplasată diferit față de GoPro dar si datorită faptului că această cameră este mai înaltă cu 1-2 mm față de modelele de la GoPro.
      Materialul din care este construită camera este o combinatie de plastic lucios pe partea din față, plastic mat cu striații pe laterale respectiv plastic mat simplu pe spate și capace.
      Camera este solidă, nu scârțâie și nu are îmbinări neplăcute. Remarc totuși că plasticul alb mat are tendința de a se murdări destul de repede. Tot la capitolul construcție vreau să adaug faptul că nu este rezistentă la apă așa cum vine în pachet ci îi trebuie o carcasă specială care din fericire costă în jur de 10 dolari. Iarăși, cu nimic mai prejos față de alte camere de genul, puține (și scumpe) fiind camerele rezistente la apă fără o carcasă specială.
       
           
       
      Amplasarea butoanelor, LED-urilor, buzzer-ului și a microfonului:
       
      Camera are 3 butoane. Cel de power care are și rolul de a comuta între modul de captură video și modul de fotografiere, butonul de pornire/oprire înregistrare video respectiv fotografiere în cazul în care camera este în modul de fotografiere. Al 3-lea buton se află pe lateral și are rolul de a opri/porni conexiunea wifi.
      Indicatorii luminosi de tip LED sunt 5 la număr. Cel mai mare este cel rotund din jurul butonului de power. El clipește albastru atunci când camera înregistrează (este cam indiscret), tot albastru luminează atunci când camera este pornită. Roșu luminează doar când camera este la încărcat. Lângă butonul de declanșare a capturii avem un LED care se aprinde în culoare rosie când camera este în modul video și clipește rosu atunci când camera înregistrează. Acest led este dublat de cel de pe spatele camerei și de cel de jos. Poți vedea din aproape orice unghi faptul că se înregistrează. Ultimul led este cel de wifi de culoare albastră și indică atunci când wifi-ul este pornit respectiv neconectat luminând intermitent. Ca o mențiune aici, toate LED-urile pot fi dezactivate din aplicatie făcând camera mult mai discretă dacă o folosiți ca dashcam/cameră de bord.
      Microfonul este amplasat în partea de sus a camerei, orificiul lui având o poziție ușor de acoperit cu degetul dacă țineți camera cu mâna stângă.
      Buzzer-ul are rolul de a face beep-uri atunci când camera pornește sau se oprește, când se porneste/oprește înregistrarea sau când facem o fotografie. Mai beep-uie și când camera își face update de firmware dar nu o să-și facă niciodată singură.
       

       
      Conectivitate:
       
      Ca și conectivitate wireless avem la dispoziție un modul wi-fi (făcut de Broadcom) prin care cu ajutorul aplicatiei dedicate disponibilă în Google Play putem accesa setările camerei (singura modalitate dealtfel), putem schimba modurile camerei (altele înafară de photo și video pe care le putem schimba din butonul fizic de pe cameră) si putem porni/opri înregistrarea, face o poză respectiv. Tot la conexiuni wireless mai putem adăuga si standardul Bluetooth folosit în special cu telecomanda de la Xiaomi. Chiar dacă nu vine în pachet, prețul ei este sub 10 dolari.
       
      Ca și conectivitate clasică avem la dispoziție un conector micro-usb pentru încărcare și transmisie AV printr-un cablu special și un conector micro HDMI. Cablul micro HDMI nu este nici el inclus în pachet.
       

       
      Stocare:
       
      Avem la dispoziție un slot de card Micro SD care suportă carduri de până la 128 de GB. Eu folosesc unul clasa 10 și nu-mi face probleme. Este cardul provizoriu al camerei foto, în viitor urmează unul de 32 de gb UHS.
       
      Autonomie:
       
      Spun de la bun început ca nu m-a dat pe spate. Cei 1010 mAh ai bateriei mi-au oferit  cam 25-20 de minute de filmare 2K cu wifi pornit și vizualizare prin aplicație. Oficial ni se promite aproximativ o ora și 20 de minute la 1080p 30 fps fără wifi pornit. Cred că 60 de minute poate filma lejer. Totusi, partea bună este că o baterie costă 3-4 dolari.
       

       
      Lentilă, senzor și procesor.
       
      Lentila camerei este una wide-angle având un unghi de vizualizare de 155 de grade și o diafragmă cu deschidere de f2.8. Senzorul este de tip CMOS BSI (iluminat din spate) făcut de Sony și are rezoluția de 16 megapixeli. Procesorul (SoC-ul) este un Ambarella A7LS.
      Inițial denumirea nu-mi spunea nimic dar după ceva documentare pe internet am aflat că acest senzor este folosit și de GoPro Hero3+ Silver și în unele drone de la DJI. Asta spune tot despre el.
      Camera nu are stabilizare optică și nici autofocus. În cazul stabilizării nu i-am simțit nevoia la această deschidere. Obiectele de la 20 de centimetri sunt deja în focusul camerei ceea ce este ok având în vedere menirea camerei, o cameră de acțiune nu se pretează la macro.
       
       

       
      Captură video și foto:
       
      Inițial această cameră putea filma la rezoluția maximă de 1080p cu 60 de cadre pe secundă. În urma unui update de firmware (oficial OTA) făcut din interfața aplicației de Android (despre ea o să discutăm mai târziu), mi-a apărut la rezoluții 2K 2304 x 1296 30 FPS.
      Toate rezoluțiile și fps-urile la care poate filma camera sunt: 2304 x 1296 30P 16:9 / 1920 x 1080 60P 16:9 / 1920 x 1080 30P 16:9 / 1920 x 1080 48P 16:9 / 1920 x 1080 24P 16:9 / 1280 x 960 60P 4:3 / 1280 x 960 48P 4:3 / 1280 x 720 60P 16:9 / 1280 x 720 48P 16:9 / 1280 x 720 120P 16:9 / 848 x 480 240P 16:9
       
      Rezoluțiile foto: 16 mp (4608 x 3456 4:3), 13 mp (4128 x 3096 4:3), 12 mp (4608 x 2592 16:9), 8 mp ( 3264 x 2448 4:3), 5 mp (2560 x 1920 4:3)
       
      Operarea camerei fără aplicația dedicată:
       
      Apăsăm scurt pe butonul de power, se așteaptă 3-4 secunde până când LED-ul de power nu mai clipește albastru. Se schimbă în modul de filmare/fotografiere cu o apăsare scură pe butonul power. Se porneste înregistrarea din butonul de sus/captură.  Când camera înregistrează cele 3 led-uri clipesc roșu. Camera se oprește ținând apăsat pe butonul power.
       
      Operarea camerei din aplicația dedicată:
       
      Este singurul mod prin care putem vedea exact ce vede camera care nu are display, el fiind sacrificat pentru a menține un preț cât mai competitiv. Totusi, camera are un unghi de vizualizare foarte larg și imaginea se încadrează ușor, trebuie doar să îndrepți camera spre acel obiect. N-am simțit nevoia așa des să încadrez prin aplicatie pentru a cuprinde ce voiam să filmez/fotografiez.
      Pornim camera, așteptăm 3-4 secunde apoi apăsăm butonul de wifi de pe lateralul camerei. Pornim wifi-ul pe smartphone/tabletă și ne conectăm la rețeaua camerei apoi intrăm în aplicație.
      Aplicația camerei este împărțită în 2. Un fel de rețea socială cu fotografii/clipuri realizate cu camera și partea de operare a camerei noastre. Prima parte nu ne interesează deoarece sunt lucruri în limba chineză pe care nici eu și nici voi nu cred că o știți. Totuși pe acolo sunt poze cu chinezoiace. Pentru a ne conecta la camera noastră apăsăm butonul portocaliu cu camera de jos. Camera se conectează și pe ecran putem vedea ce vede camera.
       
         
       
      Modurile camerei:
       
      Photo - Fotografie normală
      Timer - Face fotografia după un interval de 3, 5, 10 sau 15 secunde
      Timelapse foto - Face o fotografie la 0.5, 1, 2, 5, 10, 30 sau 60 de secunde.
      Burst/Rafală - Face o serie de fotografii. 3, 5 sau 7 cadre pe secundă sau 7 în 2 secunde
      Mod video - Inregistrare video normală
      Sight - Filmează 10-15 secunde la 680 x 480 30p apoi ai opțiunea de a adăuga câteva filtre peste clip. Acest mod se pretează pentru Facebook sau Instagram.
      Timelapse video - Compune singur clipul la rezolutie 1080p din fotografii trase la interval de 0.5, 1, 2, 5, 10, 30 sau 60 de secunde.
       

       
      Galerie:
       
      Aplicația mai include o secțiune unde poți vizualiza, descărca și șterge clipurile și pozele făcute. Aplicatia separă materialul video de poze în tab-uri separate apoi în tab-uri le grupează în funcție de zi/săptămână sau dată.  Am observat că atunci când fac un timelapse foto acesta îmi grupează pozele din acel timelapse la un loc. Tot aici este prezent al 3-lea tab (Downloads) unde putem vedea fisierele descărcate și/sau progresul lor.
       
          
       
      Diferite setări ale camerei care cred eu că ar trebui explicate:
       
      Time stamp video/photo: Suprapune peste videoclip/fotografie date și ora
      Metering mode: Setează contrastul imaginii în funcție de punctul ales
      Loop recording: Când se umple memoria șterge din clipurile vechi
      Emergency backup: Previne ștergerea unor clipuri “de urgență†de setarea de mai sus
      Lens rectification: Reduce puțin din efectul de “fish-eyeâ€
       

       
      Poze făcute cu camera:
       
      - Lens rectification on/off;
       

       
      - Metering mode center/average;
       

       
      - Alte fotografii:
       

       
      *toate fotografiile au fost realizate la rezoluția de 16 megapixeli, puteți downloada AICI pozele originale;
       
      Videoclipuri făcute cu camera:
       
      - 2304 x 1296 30P 16:9 - link clip original neprocesat AICI;
       

       
      - 1920 x 1080 60P 16-9 - link clip original neprocesat AICI;
       

       
      - 1920 x 1080 30P 16:9 (mod video timelapse, pe youtube este doar 720p din motive necunoscute de mine) - link clip original neprocesat AICI;
       

       
      - 2304 x 1296 30P 16:9 (filmare nocturna cu night mode activat care am impresia că face mai mult rău, sunetul pe youtube a fost eliminat din motive de copyright) - link clip original neprocesat AICI;
       

       
      * alte clipuri realizate cu camera o să găsiți pe canalul meu de Youtube din descriere
       
      De ce merită cumpărată această cameră?
       
      - raportul preț/calitate este unul foarte ridicat;
      - calitatea filmărilor și pozelor pe timp de zi este excelentă;
      - accesoriile sunt foarte ieftine;
      - dimensiuni mici;
      - aplicația pe smartphone este bine-venită în acest buget și își face treaba perfect;
       
      De ce nu merită cumpărată această cameră?
       
      - filmarea pe timp de noapte nu este tocmai bună mai ales dacă o folosești pe post de dashcam și locuiești într-un oraș slab luminat, o să mai revin cu niște clipuri după ce o să încerc cu night mode dezactivat
      - autonomia nu este cea mai bună din gamă dar nici cea mai slabă, este doar decentă;
      - lipsa accesoriilor din pachet care mai adaugă ceva la prețul camerei. Avantajul este aici că îți poți face setup-ul exact cu ce accesorii dorești;
      - lentila este expusă la zgârieturi, praf, etc
       
      La ultimul punct am găsit rapid rezolvarea cu un dop de la o sticluță. I-am tăiat filetul cu un cutter, l-am șlefuit cu hârtie abrazivă și i-am lipit în cap burete rupt din capacul cutiei camerei. Pare original 100%
       

    • By DaniArad
      Pentru toti testerii interesati, nJoy a pregatit o campanie de testare a produselor din portofoliu sub forma de concurs, mai jos aveti toate detaliile campaniei.
       
       
      Meet our awesome products. Hey, welcome fellow geek!   Esti pasionat de domeniul IT&C? Iti place sa testezi produse tech? Prietenii te descriu ca un geek, mereu la curent cu ultimile noutati si gadgeturi? Daca raspunsul acestor intrebari este DA atunci TU esti omul pe care il cautam! nJoy pune la dispozitie peste 50 de produse din portofoliul sau pentru a fi testate. Te-am facut curios? Iata tot ce trebuie sa sti pentru a intra in Campanie.   Pasul 1 Geek? We prefer the term Intellectual Badass!   Ai la dispozitie 50 de produse nJoy si 3 grupe. Alege grupa care ti se potriveste cel mai bine.    Grupa 1 – The Geek Expert Alege 3 produse nJoy pentru a le testa. Un UPS si 2 produse nJoy la alegere   Grupa 2 – Geek superstar Alege  3 produse pentru a le testa. Un UPS si 2 produse nJoy la alegere   Grupa 3 – Geek enthusiast Alege 2 produse nJoy pentru a le testa. Poti alege oricare combinatie de 2 produse nJoy, indiferent de gama.   Pasul 2 Dupa ce te-ai hotarat in ce grupa vrei sa intri este momentul sa vezi si deadline-ul pentru testare. Foloseste tabelul de mai jos pentru a vedea daca te incadrezi in timpul alocat testarii fiecarui produs.   Gama Timp testare     UPS 2 zile    Surse 2 zile    Tablete 2 zile    AVR 1 zi    Carcase 1 zi    Baterii 1 zi    Mice 1 zi    Tastaturi 1 zi    Casti 1 zi    Enclosure 1 zi    Incarcator 1 zi    Boxe 1 zi   Pasul 3 Trimite un e-mail la adresa ioana.pelin@njoy.ro pana la data de 31.05.2015 si primesti GRATUIT un pachet de screen cleaner de la nJoy. Primi 50 de participant inscrisi primesc automat un mice nJoy TG9 gri.   Acest e-mail trebuie sa contina urmatoarele date:    Nume/Prenume Grupa din care vrei sa faci parte  Produsele pe care vrei sa le testezi Adresa de livrare complete (cu numar de telefon) Forumul/blogul unde vei posta review-ul Copie dupa bulletin Referinta de activitate in online (link forum unde a mai postat review)   La finalul celor 2 saptamani destinate inscrierii in campanie vei primi un e-mail in care vei afla cand produsele solicitate pentru testare ajung la tine.   Pasul 4   Ai primit produsele si esti gata de treaba! Dupa ce ai testat produsele esti gata sa scri un review.  ATENTIE: Fiecare review trebuie sa fie insotit de poze sau filmulet de prezentare a produsului nJoy. Produsele disponibile pentru testare vor fi trimise la mai multi participanti. Atfel exista posibilitatea ca produsul sa fie desigilat si sa prezinte urme de folosire datorate procesului de testare a unui alt participant.   Pasul 5   Ai terminat testarea? Acum este timpul sa trimiti produsele inapoi la adresa: DAI-TECH, Str. Popa Sapca, nr. 28. Timisoara, jud. Timis. Cheama curieratul Nemo si trimite coletul.  Cheltuielile de logistica si transport vor fi integral suportate de catre organizator.   Pasul 6   Impartaseste experienta ta cu toata lumea! Scrie un scurt comentariu in cadrul a 3 magazine online pentru produsul/produsele testate.   Pasul 7   Campania se incheie in data de 31.07.2015 Vor fi considerati participant doar persoanele care pana la aceasta data au publicat review-ul si au respectat conditiile de participare afisate in Regulament.   Pasul 8   Castigatori vor fi desemnati prin extragere la sorti cu ajutorul site-ului random.org. Premiile vor fi trimise in maxim 30 de zile de la incheierea campaniei. Premiile sunt diferite pentru fiecare grupa in parte. Astfel se vor organiza 3 trageri la sorti, una pentru fiecare grupa in parte.   Grupa 1 – Premi   Locul I – Consola MICROSOFT Xbox 360 4GB + Kinect Sensor + 3 jocuri Locul II – GoPro  Locul III –  Router ASUS RT-N15U Black Diamond Wireless-N 300 Multi-Media Home Router, Gigabit Ethernet, USB Printer sharing, 3-In-1 (Router/Range Extender/Access Point), 4 Guest SSID    Grupa 2 – Premi   Locul I – Placa video Asus Nividia GTX960 DC20C  Locul II - Telescop Celestron AstroMaster LT76AZ  Locul III –  Network Storage ZyXEL NSA310S, 1Bay    Grupa 3 – Premi   Locul I –  Espressor automat Bosch Tassimo Vivy TAS1203, 1300 W Locul II –  HDD extern Seagate Expansion 2TB, 3.5", 7200rpm, 32MB, USB 3.0 Locul III – Boxa portabila wireless LG NP1540   IMPORTANT: TOTI PARTICIPANTII TREBUIE SA ISI PUNA LA PROFIL BADGE-UL "WE NJOY TESTING" .   REGULAMENT: http://www.njoy.ro/ro/the-order-of-geeks/  






  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use