Clicky

Jump to content

Report

  • Similar Content

    • By This is a cool name
      Mi-am belit telefonul, fostul telefon si m-am gandit sa-mi cumpar ceva calumea, chiar daca ar implica un abonament pentru ca nu dispun de foarte mult cash. Sunt pe prepay Vodafone de aproximativ 6 ani de zile. Am intrat din magazin in magazin, unde intr-un final am ajuns si in punctul Orange din Auchan Nord Timisoara. M-a intampinat o domnisoara draguta, desigur, amabila, desigur. I-am explicat ca as vrea sa-mi transfer numarul pe abonament Orange, dar vreau un telefon ceva mai "potent".
      Long story short ca deja v-ati plictisit: Mi-a prezentat Huawei P8, la abonament Me30 (30 euro pe luna), cu o reducere de 50 euro. Pai stai un pic, ca pe website scrie ca orice portare se calculeaza sub forma a 3x abonamentul ales + numarul de luni acumulate sub contract pe numarul care vrei sa-l transferi cata vreme ai o copie de factura / contract x 0,10 centi. Deci la mine ar fi venit 3 x 30 euro + 0 euro (pentru ca prepay si nu abonament) = 90 euro reducere. Nu 50. Ci 90. E o diferenta aproape dubla. Ce gogonele si gogosi incerca fetita aia sa-mi vanda ? Desigur ca neavand telefon si nici familie / prieteni / mijloace (nefiind din Timisoara, doar de 1 an aici) sa fac rost de un dispozitiv, i-am contactat via Facebook / Email pe cei de la Orange care s-au comportat de parca as fi vorbit cu un robot. "Va rugam sa ne comunicati un numar de telefon prin care unul dintre operatorii nostrii sa va contacteze." Asta mi-a zis cam de 3 ori, indiferent de cate ori i-am zis ca nu am posibiltiatea fie ca suntem in aproape 2016 si avem posibilitati gen Skype, email etc.
       
      Deci ahhhhh... au ei o tendinta in a fi cretini de fel sau am fost doar norocos ?
    • By Liviu Roşca
      Se dau următoarele:
      Bunic de 70 de ani
      Abonament ieșit din perioada contractuală de 24 de luni
       
      Bunicul primește telefon de la o operatoare Orange. Mi-a explicat bunicul că a ales prelungirea abonamentului actual (păstrarea numărului) pentru încă 24 de luni urmând să primească un telefon "performant", "performant" fiind exact termenul folosit de operatoare.
       
      Ce primește bunicul prin curier? Un contract nou de telefonie fixă cu un abonament "fix pentru acasă 6" de 6 euro (alt număr, alt abonament) + un telefon Huawei FC362 ca în atașament.
       
      Sunat înapoi curierul dar acesta a spus că nu poate prelua coletul pentru returnare fără să fie trimisă cererea de la Orange.
       
      Și i-am zis să nu mai vorbească la telefon cu operatorii că-l păcălesc, nu-i ajungea performanța k550i-ului primit de la mine gratis... Bătrân și încăpățânat...
       
      Ce e de făcut totuși? Numărul (de orange fix cred) de pe care l-a contactat operatoarea nu răspunde.

    • By Liviu Roşca
      Am avut abonamentul expirat de un an, a depus tata (titularul abonamentului) cerere de reziliere luna trecută, m-a sunat o operatoare să mă facă să mă răzgândesc, n-a reușit. I-am spus că vreau să trec la pre-pay ca să-mi păstrez numărul. Mi-a spus că o să rămân fără semnal și că trebuie să redeschid telefonul.
      Azi am rămas fără semnal, am redeschis telefonul dar lipsă semnal. Trebuie să mă duc într-un magazin să-l activez sau cum? Mi-e teama ca să nu-mi pierd numărul...
    • By AlexB
      Impecabil, ca nou, pachet complet cu toate accesoriile originale, + folie + husa HTC dual tone originala.
      Codat orange. 
       
      alex.bartis@gmail.com 0757815983
    • By Sp1tfire
      Daca nu mai aveti rabdare pana se lanseaza oficial pentru toate telefoanele Android, iata .apk-ul, extras de pe Samsung Galaxy SIII. Ar trebui sa functioneze fara probleme pe orice telefon cu Android.
      Flipboard.apk
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use