Clicky

Jump to content

Liviu Roşca

Recommended Posts

Am un abonament de 4 ori mai mare la o altă rețea cu multe minute care nu le folosesc și un trafic inclus de îl consumă widget-ul de vreme în 2 zile. Mă gândeam să mă portez la Digi pentru mai mult net.

 

Am văzut 2 abonamente de 2 euro:

- Digi Mobil Complet 2 http://www.rcs-rds.ro/telefonie-digi?t=telefonie-mobila&pachet=digi_mobil_complet_2

- Digi Mobil Optim 2 http://www.rcs-rds.ro/telefonie-digi?t=telefonie-mobila&pachet=digi_mobil_optim_2

 

1. Înafară de 100 de minute naționale în plus, care e diferența între ele? La optim 2 dai aceiași bani dar primești minute de 2x mai multe. Mi se pare ciudat.

2. Cum e cu minutele și traficul de date făcut în acoperirea celor de la Vodafone?

Link to comment
Share on other sites

Cu telefonul chiar nu văzusem. N-am ce face cu el, 100 de minute în plus pe lună îmi sunt mai utile.

Deci minutele (200) sunt disponibile de oriunde nu doar în acoperirea digi.

Internetul în schimb pot folosi cei 3 GB doar în orașe și pe unde mai are Digi acoperire, cand intru în zona de "coclauri" au doar 100 de mb prin Vodafone.

Am înțeles bine? :D

Link to comment
Share on other sites

Cred că o să cumpăr o cartelă pre-pay și testez puțin înainte semnalul prin alte locuri decât centrul orașului. Dacă nu-mi place cred că o să mă orientez spre un abonament doar de internet. Oricum la 2 euro n-ai ce să ceri mai mult de atât.

Mulțumesc de răspunsuri, rămân dator. ;)

Link to comment
Share on other sites

Telefoanele sunt libere de retea.

Pe cartelele prepaid nu va functiona roaming-ul national. RN va functiona doar pe abonamentele DIGI Mobil.

La Optim 2 de exemplu vei beneficia de minute/mesaje nelimitate in reteaua DIGI (fix+mobil) si de 200 de minute nationale si internationale.

 

Poti sa iti dai seama foarte simplu daca atunci cand apelezi intr-o destinatie se va lua din minute sau vei fi tarifat.

 

1. Vei accesa http://www.rcs-rds.ro/asistenta/tarife-apeluri-internationale

2. Selectezi "Daca nu esti client"

3. La abonament selectezi "Digi Mobil Optim Nelimitat"

4. Introduci numarul destiantar+codul antirobot si daca primesti raspuns ca e 0 atunci se vor lua din minute; daca vei primi un raspuns cu un tarif se va percepe tarif.

Link to comment
Share on other sites

Mulțumesc mult de răspuns. Am cumparat o cartela pre-pay, am activat optiunea de 4 euro și merge bine internetul în Râmnicu Sărat și Buzău. Mi-ar fi plăcut să testez și acoperirea roaming-ului național cu ea. Astept să treacă luna și văd ce fac, probabil o să fac abonament la voi și abonamentul actual de la alt operator o sa-l trec pe pre-pay.

Umblu mult prin păduri și coclauri și am nevoie de semnal. Nu-i bai, testăm. Oricum abonamentele voastre sunt best-buy.

Link to comment
Share on other sites

Acolo unde este semnal.

Eu pe vârf de munte nu am semnal, nici măcar în roaming.

Pe Vodafone internetul merge praf acolo.

Orange se mai descurca..

Link to comment
Share on other sites

Cum am zis, poate pot testa 1 lună sau ceva de genul. Știu ca Voda sunt decenți la semnal la mine în zonă dar mă îngrijorează schimbarea de semnal sau mai bine zis timpul in care face asta.

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Azi am semnat pactul cu Digi. :)) A fost cam stufos pactul că am plecat cu un teanc de hârtii. Optim 2, 2 euro/lună, 200 min. nationale, 3 gb trafic de date. Sper doar să treacă automat telefonul pe roaming și să se prelungească acordul. În 2 zile se finalizează portarea.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now

 • Similar Content

  • By This is a cool name
   Mi-am belit telefonul, fostul telefon si m-am gandit sa-mi cumpar ceva calumea, chiar daca ar implica un abonament pentru ca nu dispun de foarte mult cash. Sunt pe prepay Vodafone de aproximativ 6 ani de zile. Am intrat din magazin in magazin, unde intr-un final am ajuns si in punctul Orange din Auchan Nord Timisoara. M-a intampinat o domnisoara draguta, desigur, amabila, desigur. I-am explicat ca as vrea sa-mi transfer numarul pe abonament Orange, dar vreau un telefon ceva mai "potent".
   Long story short ca deja v-ati plictisit: Mi-a prezentat Huawei P8, la abonament Me30 (30 euro pe luna), cu o reducere de 50 euro. Pai stai un pic, ca pe website scrie ca orice portare se calculeaza sub forma a 3x abonamentul ales + numarul de luni acumulate sub contract pe numarul care vrei sa-l transferi cata vreme ai o copie de factura / contract x 0,10 centi. Deci la mine ar fi venit 3 x 30 euro + 0 euro (pentru ca prepay si nu abonament) = 90 euro reducere. Nu 50. Ci 90. E o diferenta aproape dubla. Ce gogonele si gogosi incerca fetita aia sa-mi vanda ? Desigur ca neavand telefon si nici familie / prieteni / mijloace (nefiind din Timisoara, doar de 1 an aici) sa fac rost de un dispozitiv, i-am contactat via Facebook / Email pe cei de la Orange care s-au comportat de parca as fi vorbit cu un robot. "Va rugam sa ne comunicati un numar de telefon prin care unul dintre operatorii nostrii sa va contacteze." Asta mi-a zis cam de 3 ori, indiferent de cate ori i-am zis ca nu am posibiltiatea fie ca suntem in aproape 2016 si avem posibilitati gen Skype, email etc.
    
   Deci ahhhhh... au ei o tendinta in a fi cretini de fel sau am fost doar norocos ?
  • By Liviu Roşca
   Se dau următoarele:
   Bunic de 70 de ani
   Abonament ieșit din perioada contractuală de 24 de luni
    
   Bunicul primește telefon de la o operatoare Orange. Mi-a explicat bunicul că a ales prelungirea abonamentului actual (păstrarea numărului) pentru încă 24 de luni urmând să primească un telefon "performant", "performant" fiind exact termenul folosit de operatoare.
    
   Ce primește bunicul prin curier? Un contract nou de telefonie fixă cu un abonament "fix pentru acasă 6" de 6 euro (alt număr, alt abonament) + un telefon Huawei FC362 ca în atașament.
    
   Sunat înapoi curierul dar acesta a spus că nu poate prelua coletul pentru returnare fără să fie trimisă cererea de la Orange.
    
   Și i-am zis să nu mai vorbească la telefon cu operatorii că-l păcălesc, nu-i ajungea performanța k550i-ului primit de la mine gratis... Bătrân și încăpățânat...
    
   Ce e de făcut totuși? Numărul (de orange fix cred) de pe care l-a contactat operatoarea nu răspunde.

  • By Liviu Roşca
   Am avut abonamentul expirat de un an, a depus tata (titularul abonamentului) cerere de reziliere luna trecută, m-a sunat o operatoare să mă facă să mă răzgândesc, n-a reușit. I-am spus că vreau să trec la pre-pay ca să-mi păstrez numărul. Mi-a spus că o să rămân fără semnal și că trebuie să redeschid telefonul.
   Azi am rămas fără semnal, am redeschis telefonul dar lipsă semnal. Trebuie să mă duc într-un magazin să-l activez sau cum? Mi-e teama ca să nu-mi pierd numărul...
  • By AlexB
   Impecabil, ca nou, pachet complet cu toate accesoriile originale, + folie + husa HTC dual tone originala.
   Codat orange. 
    
   alex.bartis@gmail.com 0757815983
  • By Sp1tfire
   Daca nu mai aveti rabdare pana se lanseaza oficial pentru toate telefoanele Android, iata .apk-ul, extras de pe Samsung Galaxy SIII. Ar trebui sa functioneze fara probleme pe orice telefon cu Android.
   Flipboard.apk
 • Who's Online (See full list)

  There are no registered users currently online

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use