Clicky

Jump to content

Evenimentul zilei

Mihai

Recommended Posts

charlie-hebdo.jpg

Salutare,

M-am gandit sa avem un topic in care sa punem link-uri legate de diferite evenimente din lume. Nu prin mereu stirile la timp, e un mod util de a mai afla cate ceva nou. Incercati sa postati cate unul pe zi, sa nu faceti off-topic si sa fie un eveniment cu adevarat important. Pentru restul exista topicuri.

Azi pun link-urile legate de atentatul de la sediul publicatiei franceze Charlie Hebdo. E inuman ce au facut ei. Am tot cautat un topic unde sa postez, asa ceva nu poate trece neobservat. Momentan sunt 12 morti http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Extern/Europa/Atac+armat+la+sediul+unui+ziar+de+satira+din+Paris+zece+oameni+a.

Azi a mai avut loc un atentat in sudul Frantei http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Extern/Europa/Politisti+impuscati+in+sudul+Parisului.

Ca locuitor al Frantei pot sa spun doar atat : astazi subiectul de discutie a fost asta si lupta contra lor + cateva mesaje rasiste( cu care sincer sunt de acord ). In toate scolile si administratile publice a fost moment de reculegere, peste tot la TV se discuta.. a fost cu adevarat ceva la care ei nu s-au asteptat( eu ca ateu vazand situatia din Paris si Franta in general m-am asteptat ) bine ca stau intr-o zona cu foooarte putini straini si foarte retrasa. Am fost numit oficial primul roman care a invatat vreodata la liceul la care sunt :))

@Innoxius

Sunt vazut super ok si nu am avut niciodata probleme. Ba chiar din potriva, toti sunt foarte interesati de cultura noastra, orase, mod de gandire, etc etc. Plus ca imi vorbesc fooooarte frumos si ma ajuta in orice pe la scoala( nu vorbesc inca perfect ). Eu unul sunt foarte multumit :D

Nasoala treaba cu creditele. Cel mai bine e sa nu te imprumuti sau sa te imprumuti in moneda in care primesti salariul. Numai ca politicile de creditare ale bancilor faceau facile imprumuturile in franci sau euro cu o dobanda mai mica, iar imprumuturile in lei aveau o dobanda nesimtita.

Sent from my LG G3-D855 using Tapatalk

Nasoala treaba cu creditele. Cel mai bine e sa nu te imprumuti sau sa te imprumuti in moneda in care primesti salariul. Numai ca politicile de creditare ale bancilor faceau facile imprumuturile in franci sau euro cu o dobanda mai mica, iar imprumuturile in lei aveau o dobanda nesimtita.

Total de acord.

Și eu am împrumut de la bancă, dar în moneda națională :)

Nu-i de mirare. Au tras de timp atat de mult, incat nu putea fi luata alta decizie, chiar daca era vinovat. Ne-am fi facut de cacao in toata lumea, daca il gaseau vinovat la o luna dupa ce a iesit presedinte. Dosarul asta trebuia rezolvat inainte de alegeri, ca sa nu fie suspiciuni.