Petrică Ovidiu Posted January 5, 2015 Report Share Posted January 5, 2015 Revin cu o noua problema, detin un galaxy s4 black, am umblat prin setari si nu stiu cum am reusit sa imi setez telefonul ca atunci cand cineva ma suna daca intorc telefonu se pune pe silentios automat.Ok nu ar fi asta o problema mare, problema e ca imi pun ceasul sa sune pentru servici dimineața si din obisnuita ma uit la telefon cand suna ceasul si se pune pe silent. Si asa intarzii la servici. P.S : "Am cautat pe google si l-am butonat sa ii gasesc setarea ore intregi si tot nu ii dau de capat". Multumesc de ajutor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soare Posted January 5, 2015 Report Share Posted January 5, 2015 Ar trebui sa fie la Setări > Gesturi Trimis de pe LG G2 32GB White Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
didi Posted January 6, 2015 Report Share Posted January 6, 2015 (edited) Meniu >> Setari >> Dispozitiv >> Mișcări și gesturi >> Mișcări >> Întoarcere >> dezactivează...... sau mai simplu ar fi să nu te mai uiți la ceas dimineața că oricum ști de seara la ce oră l-ai pus să sune, nu ? Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk Edited January 6, 2015 by didi Innoxius 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrică Ovidiu Posted January 6, 2015 Author Report Share Posted January 6, 2015 Problema rezolvata. Multumesc pentru ajutor!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts