Innoxius Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Comparatia nu e buna. Trebuia 3 lei vs. gratuit. Si nu, bere gratuita nu iau, ca poate e veche mesersmith 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladmihail Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 mda,vladmihail,o recomanzi tu,dar tre sa mai bagi mana in buzunar dupa vreo 40 de euro dincate vad.Nu a gasit nimeni o mocangeala,ceva?Dupa ce am folosit 2 ani iGo moca,mi-e cam greu sa platesc pt o aplicatie de navigatie... citeste aici http://stiri-telefoane.mobilissimo.ro/software/soluie-gps-gratuita--cu-una-din-cele-mai-bune-aplicaii-existente-pentru-android-i-ios_13331.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 mda,vladmihail,o recomanzi tu,dar tre sa mai bagi mana in buzunar dupa vreo 40 de euro dincate vad.Nu a gasit nimeni o mocangeala,ceva?Dupa ce am folosit 2 ani iGo moca,mi-e cam greu sa platesc pt o aplicatie de navigatie... Mike, exista aplicatii moca, asa cum vrei tu, insa trebuie sa faci distinctia intre moca si cracuit. Ca pana acum sunt convins ca ai avut IGO spart si nu vreun soft gratuit. Daca vrei sa folosesti astfel de aplicatii, fa-o in particular. Eu chiar nu pot sa inteleg ca atunci cand imi cumpar un telefon de 25 milioane, sa nu mai pot sa-mi cumpar o nu stiu ce aplicatie de 2 lei. Dar asa cum spuneam, sunt soft-uri de navigatie absolut free. Incearca Aura si o sa vezi 3d cum nu ai vazut niciunde in alta parte. Innoxius 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikefmv Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 da,incercat,frumos,dar e doar trial pt 7 zile...sa vedem ce se intampla dupa 7 zile Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladmihail Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 CoPilot, în versiune gratuită, a fost lansat în special pentru cartografiere și planificare însă cred că putem utiliza foarte ușor soluția și pentru navigare, chiar dacă nu ghidată. Este o inițiativă de lăudat a ALK Technologies și vrem să beneficiem de tot mai multe astfel de soluții și din partea celorlalți. Pentru Android, descărcați aplicația de pe Play Store iar pentru iOS este disponibilă prin iTunes. via mobilissimo.ro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
timar Posted June 22, 2012 Author Report Share Posted June 22, 2012 Pana la urma am ramas cu Sygic Aura, care se vede bine si seamana ca interfata cu Igo (cu care ma obisnuisem). Daca mai are cineva idei sunt dispus sa le incerc Sent from my SGS3 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 Am niste nelamuriri: Daca ma uit la CoPilot Live Map Coverage, Romania are doar "Major roads + Principal Cities". Adica nu e cea mai grozava acoperire ? Care dintre Aura, Navigon, CoPilot sau Route 66 NU are indicatii in romana ? Stiu ca Navigon are in romana pe navigatoarele Navigon, dar nu stiu care dintre astea pe Android au sau nu. Ce se intampla cu indicatiile vocale in momentul cand sunt sunat si vorbesc ? Ca daca se opresc si pierd o iesire de pe autostrada sau daca nu se opresc si interfereaza cu convorbirea ... Cum stau aplicatiile astea la capitolul POI ? Stiu ca exista un clip filmat de Erwin cu IGo My Way pe Nexus-ul lui si era ceva aplicatia gratuita / hartile cu plata. Pe site-ul lor (Naviextras) se gaseste la download apk-ul versiunea 8.4.2.139242, dar ascuns, nu la suprafata si nici vorba de harti. telefoanele compatibile (Spica, Omnia II, Galaxy S2, Galaxy R) Pe Play nu apare nimic despre iGo. Toate astea pentru ca as vrea ceva la nivel cat mai aproape de iGo sau chiar iGO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 Sygic Aura e cam la fel cu Copilot. Nu stiu daca Navigon are, inse pe celelalte le-am incercat eu si au interfata si indicatii vocale in romana. Am folosi iGO recent, de obicei apare ecranul de apelare peste aplicatia de navigare, inchizi si apoi revii la navigare. POI-urile pot fi adaugate foarte usor de pe site-ul PDI Romania (am facut-o pe Garmin si pe iGO fara probleme, n-am incercat pe Route66 de Android). iGO se gaseste doar in varianta OEM, nu se vinde retail (daca nu ma insel). Daca esti prin Vest, e mai usor sa cumperi hartile. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 Merci. Pe PDI Romania am intrat si eu inainte de a pleca in concediu si cand am vazut aici 2009, n-am mai intrat in amanunt, eu avand iGo la zi. Tu ai gasit ceva mai nou, ca mi se pare un site / forum tras oarecum pe dreapta fata de ce era acum cativa ani ? Dar eu ma refeream la POI care sa vina cu aplicatia / hartile pentru toata Europa sau add-on after. Mai studiez dupa ce il iau, sa se hotareasca odata pe culoare, grea alegere intre 2 culori pentru femeile astea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 Scrie pe site data ultimei actualizari Am luat in 2011 niste POI pentru iGO. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 iGO se gaseste doar in varianta OEM, nu se vinde retail (daca nu ma insel). Am sapat si pentru iPhone este pe Store. Cred ca pentru Android nu au curajul (sau resursele) sa-l faca retail datorita multitudinii de dispozitive / rezolutii s.a.m.d. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 Da, pentru android, nu exista igo retail. In plus, igo e atat de slab in varianta lui pentru android, incat nici nu ma gandesc sa-l mai instalez. Ma refer aici la interfata lui in comparatie cu varianta de pe win mobile sau phone. Acesta este un gunoi in comparatie cu ala. Hartile sunt aceleasi, manipularea lor insa, e de cacao. In locul lui eu folosesc Aura de la Sygic si Copilot. Ambele costa. Exista si variante gratuite, insa sunt limitate la nr de tari parca, pe care poti sa le descarci. Innoxius 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 Si la astea 2 ai vocala in romaneste ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 Sincer, nu stiu, ca nu folosesc nimic in romana. Ma enerveaza prea tare cum suna. Dar ma uit si-ti spun. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 Copilot-ul are si voce si meniu complet in limba romana. Simona o cheama pe vocea blonda... Si pe cea de la Aura Sygic o cheama Andreea.... Dar ca si acoperire a hartilor, Sygic e f slab in comparatie cu Copilot. Evident, aici vorbim de Android, da? Innoxius 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 Da, SIII. Deci, Copilot sa fie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 Pentru android, nu te sfatuiesc sa instalezi IGO. Pe langa faptul ca nu poti sa-l cumperi legal, e de toata jena. Insa, asa mahnit si necajit cum e, la harti sta cel mai bine. La rezolutii mari, pentru ca nu exista pentru astfel de rezolutii, va fi afisat pe un sfert de ecran. Celelalte doua nu sunt la nivelul asta. Innoxius 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladmihail Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 Igo primo pentru s3/one x se gaseste fullscreen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 Dar presupun ca e cu interfata aia mahnita pe care o are IGO pe android, nu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladmihail Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 Cam asa arata. Sent from my HTC One X using Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 E diferit total de ce am eu. Probabil am eu alta versiune sau model... Asta pare mai interesant... O sa-l caut si eu, desi ma enerveaza ca nu-l pot lua legal de undeva... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 Eu am iGO pe telefonul meu si sunt foarte multumit de el. Si este pus pe romaneste.... Sent from my LG-P990 using Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 iGO sta cel mai bine la strazi si navigare in general. Daca poti trece pe ste interfata aia, pe care oricum nu o prea vezi asa de des (cand stai la ecranul cu harta), iti recomand sa folosesti iGO. E pacat ca ceilalti nu-si pun hartile la punct, in orasele mai mici (ca Galati-ul meu) nu apar numele strazilor mici. Pe iGO apar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 Da-mi exemplu de o strada mica din Galati ca sa vad daca o vede Copilot-ul... Am instalat si eu acum o versiune de IGO si desi nu acopera tot ecranul, vad ca e ok. Ma deranjeaza imposibilitatea de achizitionare legala a aplicatiei...dar asta e. Voi tine igo ca si a doua optiune. Modul de navigare prin aplicatie nu-mi place, comparativ cu igo pt windows sau cu alte softuri de gen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 Da, fata de iGO pentru Windows Mobile, varianta de Android e ca fratele mai prost. Cauta strada Podul Inalt, e foarte aproape de mine. Cred ca nici Nae Leonard nu gaseste in Galati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts