Clicky

Jump to content

Navigation

Recommended Posts

mda,vladmihail,o recomanzi tu,dar tre sa mai bagi mana in buzunar dupa vreo 40 de euro dincate vad.Nu a gasit nimeni o mocangeala,ceva?Dupa ce am folosit 2 ani iGo moca,mi-e cam greu sa platesc pt o aplicatie de navigatie...

citeste aici http://stiri-telefoane.mobilissimo.ro/software/soluie-gps-gratuita--cu-una-din-cele-mai-bune-aplicaii-existente-pentru-android-i-ios_13331.html

mda,vladmihail,o recomanzi tu,dar tre sa mai bagi mana in buzunar dupa vreo 40 de euro dincate vad.Nu a gasit nimeni o mocangeala,ceva?Dupa ce am folosit 2 ani iGo moca,mi-e cam greu sa platesc pt o aplicatie de navigatie...

Mike, exista aplicatii moca, asa cum vrei tu, insa trebuie sa faci distinctia intre moca si cracuit.

Ca pana acum sunt convins ca ai avut IGO spart si nu vreun soft gratuit.

Daca vrei sa folosesti astfel de aplicatii, fa-o in particular.

Eu chiar nu pot sa inteleg ca atunci cand imi cumpar un telefon de 25 milioane, sa nu mai pot sa-mi cumpar o nu stiu ce aplicatie de 2 lei.

Dar asa cum spuneam, sunt soft-uri de navigatie absolut free.

Incearca Aura si o sa vezi 3d cum nu ai vazut niciunde in alta parte.

CoPilot, în versiune gratuită, a fost lansat în special pentru cartografiere și planificare însă cred că putem utiliza foarte ușor soluția și pentru navigare, chiar dacă nu ghidată. Este o inițiativă de lăudat a ALK Technologies și vrem să beneficiem de tot mai multe astfel de soluții și din partea celorlalți. Pentru Android, descărcați aplicația de pe Play Store iar pentru iOS este disponibilă prin iTunes. via mobilissimo.ro

• 2 months later...

Am niste nelamuriri:

1. Daca ma uit la CoPilot Live Map Coverage, Romania are doar "Major roads + Principal Cities". Adica nu e cea mai grozava acoperire ?
  2. Care dintre Aura, Navigon, CoPilot sau Route 66 NU are indicatii in romana ? Stiu ca Navigon are in romana pe navigatoarele Navigon, dar nu stiu care dintre astea pe Android au sau nu.
  3. Ce se intampla cu indicatiile vocale in momentul cand sunt sunat si vorbesc ? Ca daca se opresc si pierd o iesire de pe autostrada sau daca nu se opresc si interfereaza cu convorbirea ...
  4. Cum stau aplicatiile astea la capitolul POI ?
  5. Stiu ca exista un clip filmat de Erwin cu IGo My Way pe Nexus-ul lui si era ceva aplicatia gratuita / hartile cu plata. Pe site-ul lor (Naviextras) se gaseste la download apk-ul versiunea 8.4.2.139242, dar ascuns, nu la suprafata si nici vorba de harti. telefoanele compatibile (Spica, Omnia II, Galaxy S2, Galaxy R) Pe Play nu apare nimic despre iGo.

Toate astea pentru ca as vrea ceva la nivel cat mai aproape de iGo sau chiar iGO

Sygic Aura e cam la fel cu Copilot. Nu stiu daca Navigon are, inse pe celelalte le-am incercat eu si au interfata si indicatii vocale in romana. Am folosi iGO recent, de obicei apare ecranul de apelare peste aplicatia de navigare, inchizi si apoi revii la navigare. POI-urile pot fi adaugate foarte usor de pe site-ul PDI Romania (am facut-o pe Garmin si pe iGO fara probleme, n-am incercat pe Route66 de Android). iGO se gaseste doar in varianta OEM, nu se vinde retail (daca nu ma insel). Daca esti prin Vest, e mai usor sa cumperi hartile.

Merci. Pe PDI Romania am intrat si eu inainte de a pleca in concediu si cand am vazut aici 2009, n-am mai intrat in amanunt, eu avand iGo la zi. Tu ai gasit ceva mai nou, ca mi se pare un site / forum tras oarecum pe dreapta fata de ce era acum cativa ani ?

Dar eu ma refeream la POI care sa vina cu aplicatia / hartile pentru toata Europa sau add-on after. Mai studiez dupa ce il iau, sa se hotareasca odata pe culoare, grea alegere intre 2 culori pentru femeile astea :))

iGO se gaseste doar in varianta OEM, nu se vinde retail (daca nu ma insel).

Am sapat si pentru iPhone este pe Store. :angry: Cred ca pentru Android nu au curajul (sau resursele) sa-l faca retail datorita multitudinii de dispozitive / rezolutii s.a.m.d.

Da, pentru android, nu exista igo retail.

In plus, igo e atat de slab in varianta lui pentru android, incat nici nu ma gandesc sa-l mai instalez.

Ma refer aici la interfata lui in comparatie cu varianta de pe win mobile sau phone. Acesta este un gunoi in comparatie cu ala. Hartile sunt aceleasi, manipularea lor insa, e de cacao.

In locul lui eu folosesc Aura de la Sygic si Copilot. Ambele costa. Exista si variante gratuite, insa sunt limitate la nr de tari parca, pe care poti sa le descarci.

Copilot-ul are si voce si meniu complet in limba romana.

Simona o cheama pe vocea blonda... :P

Si pe cea de la Aura Sygic o cheama Andreea....

Dar ca si acoperire a hartilor, Sygic e f slab in comparatie cu Copilot.

Evident, aici vorbim de Android, da?

Pentru android, nu te sfatuiesc sa instalezi IGO. Pe langa faptul ca nu poti sa-l cumperi legal, e de toata jena. Insa, asa mahnit si necajit cum e, la harti sta cel mai bine.

La rezolutii mari, pentru ca nu exista pentru astfel de rezolutii, va fi afisat pe un sfert de ecran.

Celelalte doua nu sunt la nivelul asta.

iGO sta cel mai bine la strazi si navigare in general. Daca poti trece pe ste interfata aia, pe care oricum nu o prea vezi asa de des (cand stai la ecranul cu harta), iti recomand sa folosesti iGO. E pacat ca ceilalti nu-si pun hartile la punct, in orasele mai mici (ca Galati-ul meu) nu apar numele strazilor mici. Pe iGO apar.

Da-mi exemplu de o strada mica din Galati ca sa vad daca o vede Copilot-ul...

Am instalat si eu acum o versiune de IGO si desi nu acopera tot ecranul, vad ca e ok.

Ma deranjeaza imposibilitatea de achizitionare legala a aplicatiei...dar asta e.

Voi tine igo ca si a doua optiune. Modul de navigare prin aplicatie nu-mi place, comparativ cu igo pt windows sau cu alte softuri de gen.

Da, fata de iGO pentru Windows Mobile, varianta de Android e ca fratele mai prost. Cauta strada Podul Inalt, e foarte aproape de mine. Cred ca nici Nae Leonard nu gaseste in Galati.