Clicky

Jump to content

Culoare stanga ecran baterie galaxy s4

Recommended Posts

Buna ziua.Sunt nou pe forum, sper ca nu am gresit sectiunea. De curand am achizitionat un samsung galaxy s4 black edition, l-am butonat am aflat cate ceva l-am testat etc etc. Dar nu ii dau de capat la o problema. In stanga ecranului imi arata bateria umpluta cu alb dupa cum vedeti in imagine

Normal trebuia sa arate asa: http://s3emagst.akamaized.net/products/580/579365/images/res_d59895405c8c745442a01dd21f065190.jpg.

Cum pot rezolva problema? Multumesc, o zi buna.

post-14077-0-82764900-1420197633_thumb.png

Edited by Deio
Aranjat putin in pagina

Usurel. E nou pe forum, daca sarim pe cei noi asa, se vor speria si fugi :))

Si da, de la Kit Kat in sus, Samsung au mai schimbat putin interfata. Poza Cu S4 BE e orientativa, de pe vremea cand era lansat cu JellyBean.

In curand vei primi Lollipop, cam peste 3-4 luni si atunci telefonul se va misca mai bine si va arata si mai bine :)

Petrica, nu-i niciun bug, n-are nicio treaba cu KitKat-u', asa "e ele"!

Bateria (full) verde, cum e in poza postata de tine, iti apare numai in situatia in care telefonul e la incarcat si a ajuns la 100%. Dupa ce-l scoti din priza/dock se face alba.

Edited by Tavi

Salut . Sunt nou pe forum , sper ca nu am gresit sectiunea la fel la si petrica, am achizitionat azi de la telekom un s4 I9515 value edition. Am o problema, in timp ce il folosesc o data la cel putin 10-20 min se blocheaza si isi da restart. Am incercat sa il aduc la setarile din fabrica si acelas lucru se reseteaza . Am actualizat softu la ultima versiune pe care mi-o da telefonul si la fel. Tot se reseteaza ce as putea face avand in vedere ca telefonu a fost desigilat in fata mea. In afara de al duce la garantie...Multumesc !