Madushka Posted January 1, 2015 Report Share Posted January 1, 2015 -as dori o parere in legatura o o problema pe care o am cu tableta mea, normal modelul dispune de 16 GB memorie interna, dar imi apare acest spatiu partitionat in 2, unul de 1 giga si unul de 12, iar cel de 1 este dedicat aplicatiilor...dupa ce se umple nu mai pot sa-mi instalez nicio aplicatie, chiar daca imi apare ca mai am cei 12 giga liberi de a doua partitie; -nam mai auzit la nimeni sa aiba memoria interna partionata la o tabletam, si as dori sa stiu cum as putea face sa am o singura partitie, adica toata memoria interna sa fie la un loc;-mentionez ca nu folosesc un card SD, deoarece dispun de spatiu pe tableta, doar ca nu-l pot folosi radu vagalau 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allview Posted January 8, 2015 Report Share Posted January 8, 2015 Salut , Memoria interna este partitionata in : Memoria sistem Memoria interna a tabletei - partea de baza a aplicatiei este stocata in memoria sistem - partea de fisiere suplimentare este stocata in memoria interna a tabletei.(Memoria libera nu este numai pentru filme sau poze , tot in acea memorie se vor salva si fisierele necesare anumitor jocuri /aplicatii .) Aceasta partitionare vine din platforma procesorului(MTK),~1GB pt aplicatii. Din pacate o altfel de partitionare poate produce probleme grave software. Avem in vedere o solutie pt aceste solicitari. In momentul in care va exista o solutie ,vom posta aceasta informatie pe site-ul nostru www.allview.ro . Multumim pentru intelegere ! radu vagalau 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radu vagalau Posted February 4, 2015 Report Share Posted February 4, 2015 -as dori o parere in legatura o o problema pe care o am cu tableta mea, normal modelul dispune de 16 GB memorie interna, dar imi apare acest spatiu partitionat in 2, unul de 1 giga si unul de 12, iar cel de 1 este dedicat aplicatiilor...dupa ce se umple nu mai pot sa-mi instalez nicio aplicatie, chiar daca imi apare ca mai am cei 12 giga liberi de a doua partitie; -nam mai auzit la nimeni sa aiba memoria interna partionata la o tabletam, si as dori sa stiu cum as putea face sa am o singura partitie, adica toata memoria interna sa fie la un loc; -mentionez ca nu folosesc un card SD, deoarece dispun de spatiu pe tableta, doar ca nu-l pot folosi Aceeasi problema am ridicat-o si eu.Sunt putin frustrat pentru ca aceasta tableta promitea o destul de buna performanta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IonuÈ› Posted February 4, 2015 Report Share Posted February 4, 2015 -nam mai auzit la nimeni sa aiba memoria interna partionata la o tabletam, si as dori sa stiu cum as putea face sa am o singura partitie, adica toata memoria interna sa fie la un loc; Mai sunt tablete cu memoria interna partiționata in felul acesta.Eu am cumpărat un Vonino Sirius QS,care are doar 1 GB memorie interna alocata aplicațiilor.La achiziție,pe lângă alte aspecte,si acesta este un punct de care sa se tina cont. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iNenny Posted February 4, 2015 Report Share Posted February 4, 2015 Aplicatiile se memoreaza tot in memoria de sistem asa cum o numesti tu. N-am putut sa instalez Heartstone pe nicio tableta Allview, si am avut multe la dispozitie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted February 4, 2015 Report Share Posted February 4, 2015 (edited) D-asta urasc Mediatek si nu voi avea niciodata un telefon cu mediatek , oricum urasc chinezariile care incearca sa imite iOS , cu meniurile alea colorate. Edited February 4, 2015 by Scootch98 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
candrei Posted February 4, 2015 Report Share Posted February 4, 2015 Care e legătura cu Mediatek? Innoxius 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted February 4, 2015 Report Share Posted February 4, 2015 Partitioneaza aiurea memoria interna, nu-ti lasa la dispozitie toata memoria pentru a instala aplicatii. Sent from my LG G3-D855 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
candrei Posted February 4, 2015 Report Share Posted February 4, 2015 Nu asta fac toți producătorii? Mediatek face procesoarele și cam atât. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted February 4, 2015 Report Share Posted February 4, 2015 Habar n-am, numai pe S2 am avut partitie separata pentru aplicatii, dar din ce stiu, la majoritatea tabletelor cu procesor Mediatek exista limitarea asta stupida. Sent from my LG G3-D855 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted February 4, 2015 Report Share Posted February 4, 2015 Uitati cat de enervant e: Vede aia 5 gb ca SD card si nu se pkt instala aplicatii pe SD Card. Asta e tableta parintilor ,castigata de mine la Mobilissimo. Are 5 gb liberi si nu pot fi folositi. Era o aplicatie care cerea root si unea memoria de pe card cu memoria interna si puteam folosi toata memoria. Daca stie cineva cum se numeste..eu am uitat. Am mai incercat cu un modul xposed numit XinternalSD , dar nu vad vreo diferenta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted February 4, 2015 Report Share Posted February 4, 2015 100 (o suta) de mega are aplicatia facebook?! Pfff, penal rau.. ocupa mai mult decat google play, care e esential pe un telefon cu android, da feisbucu nu-i. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted February 4, 2015 Report Share Posted February 4, 2015 Sebi , n-am intrebat asta , e treaba lor ce aplicatii folosesc(a parintilor) . Vreau doar sa unesc memoria interna si externa...era un clip pe youtube , dar nu-l mai gasesc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 Unde ai locatia implicita de instalare ? Pe partitia mica sau cea mare ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
candrei Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 Nu merge sa pun poza. Încarc când își revine. Eu am unit memoriile. Am 2.5 GB pentru aplicații din 4. Caut aplicația și îți zic de ea. IonuÈ›, Sebi and Scootch98 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 (edited) Pai daca mergea pe cea mare era bine , se instaleaza pe partitia mica. @Candrei, daca poti ...o vazusem si eu pw youtube acum ceva timp , dar n-o mai gasesc. Edited February 5, 2015 by Scootch98 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
candrei Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 Q800 Repartition Tool. Posibil sa meargă pe toate dispozitivele bazate pe arhitectura Mediatek. Citește înainte! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 (edited) Ok , multumesc! Incerc si revin. Nu functioneaza "only for xolo , gionee? Allview" Poate ajuta sa va dau modelul procesorului. Edited February 5, 2015 by Scootch98 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
candrei Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 Pai funcționează la mediatek. Tu ai acolo procesor Allwinner. Nici nu știi de ce sa te plângi.... 😂😂😂😂😂😂😂 IonuÈ› 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 Le-am dat-o acum un an si credeam ca are mediatek... Daca n-am folosit-o. Am testat-o 2-3 ore si i-am dat-o mamei ca oricum era ziua ei , am castigat-o la fix . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
candrei Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 Pai vezi? E mai bine sa știi despre ce vorbești înainte de a deschide gura. Întâi te informezi iar apoi arunci cu piatra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 Pai si la MTK e la fel cu partitionarea , am si un tronsmart mini pc android , sa vedem daca merge pe ala sa-l fac ,ala are mtk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
candrei Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 Vezi ca e posibil sa meargă doar la unele dispozitive. Dacă strici ceva, nu e vina mea. Citește atent acel topic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 (edited) Am citit ,o sa vad ce procesor e intai...cum se procedeaza , iti multumesc ca mi-ai dat o posibila rezolvare. Edited February 5, 2015 by Scootch98 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radu vagalau Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 Ok,baieti,cu ce program sa o root-ez ca nu mai rezist.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts