Clicky

Jump to content

Report

  • Similar Content

    • By Liviu Roşca
      ... sau cel puțin încearcă. Pe scurt. Prin Ianuarie apărea proiectul pe kickstarter. Era vorba despre un dock pentru telefon cu ieșire HDMI și aplicația propriu-zisă. N-au strâns suma de 100.000 de dolari cât cereau dar totuși aplicația este publică pe google play de ceva timp în versiune foarte beta. Mai are bug-uri.
       
      În mare parte aplicația este un launcher ceva mai diferit față de un launcher obișnuit de android. Interfața este gândită să arate ca cea a unui desktop fiind destul de greu de nimerit pictogramele chiar și pe tabletă în lipsa unui mouse.
       
      Launcher-ul are câteva aplicații incluse, momentan un browser, calculator, un file manager și un joc. Mi-a mai găsit câteva aplicații compatibile cu funcțiile de windows manager dar mai apar buguri. Restul aplicațiilor pot fi folosite doar în mod full-screen.
       
      Eu am încercat cu screen mirroring pe chromecast + mouse. Per total aplicația are intenții bune și ar fi utilă dar mai trebuie lucrat la ea. Mult.
       
      Link google play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.andromium.os
       
      Site oficial: http://www.andromiumos.com



    • By deiuma
      Vreau sa stiu cati utilizatori Linux avem pe forum. Prin Linux nu ma refer la Android/Meego,ci la distributii desktop.
      Eu utilizez in prezent Linux Mint 14 si ma declar extrem de multumit Am tot setul de programe necesare in 800 MB cat ocupa kitul pe DVD,totul e gratis si merge "out of the box" fara driveri si alte chestii. Intr-un cuvant am tot ce vreau de la instalare.
      Vreau sa "resuscitez" un vechi PC (eh,rula 98 in vremurile lui de glorie),sa ii schimb carcasa,apoi sa ii pun o distributie axata pe media si sa imi fac un HTPC  pentru momentele in care mi-e greu sa deschid PC-ul/sunt la tara si vreau sa vad colectia de poze/filme/muzica 
      Toate astea la un cost minim.
      Asta-i doar o idee. Voi folositi Linux? De ce sau pentru ce?
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use