Mikefmv Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 Vodafone zice ca pt fiecare gol marcat la Euro in ziua anterioara,iti fac reducere de 5 euro la achizitionarea unui device.Stie cineva cum se face chestia asta?Eu am tot incercat,ca m-am hotarat sa iau telefonul(on line,pentru ca oferta este valabila doar daca achizitionezi direct de pe site)dar pana la ultimul pas unde platesti,nu imi apare nicio optiune care sa imi mai scada pretul telefonului.Avand in vedere ca azi,13.06 s-au dat 8 goluri,eu zic ca o reducere de 40 euro e destul de ok pt maine.Please help! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 Trebuia sa-l intrebi pe Tudor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tudor Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 Da. Intra pe site pe prima pagina. Tot acolo ai si regulamentul promotiei. Verifica-l pe acesta, te rog. https://www.vodafone.ro/libs/documents/digital_asset/vod058464.pdf https://www.vodafone.ro/personal/campanii/euro-2012/index.htm?icmp=hp-hs-eshoppromoeuro Feri 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 Interesanta promotie.Cei care plaseaza azi comanda pe magazinul online Vodafone beneficiaza de 40 Euro reducere.Plus concursul pt tableta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikefmv Posted June 14, 2012 Author Report Share Posted June 14, 2012 Da,dar eu tot nu inteleg cum se face...poate sunt eu mai batut in cap,dar am facut toti pasii pt a cumpara un telefon de pe site.Am ajuns exact la faza finala inainte de a baga numarul cardului si CVV-ul,si nu mi-a aparut nicaieri o optiune sau un voucher pentru cei 40 de euro,acum mi-e frica sa mai fac ultimul pas,ca daca bag datele cardului si nu am reducerea,zboara 40 de euroi pe geam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 Dar de ce nu mergi la o reprezentanta Vodafone si sa faci acolo comanda? Nu ar fi mai sigur? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikefmv Posted June 14, 2012 Author Report Share Posted June 14, 2012 Gata,m-am lamurit!Sunt jegosi,ca orice oferta romaneasca...logic. Deci @mesersmith:oferta e valabila doar la comenzile online,nu merge sa le faci din magazin.Din cate am inteles,cele 2 gestiuni sunt separate.De exemplu in Constanta nu aveau pe stoc HTC One X,si nici in alte magazine din ce mi-a zis baiatul de acolo. Am dat telefon la relatii clienti si un baiat mai istet m-a lamurit:Dai comanda azi,cum am facut eu,platesti telefonul la pretul de pe site,si apoi in termen de 5 zile iti incarca contul cu 40 de euro(in puncte,evident).Smecheria romaneasca este ca nu poti sa beneficiezi de aceste puncte decat la o achizitie ulterioara.Intr-un cuvant am asteptat sa se dea 8 goluri ieri degeaba! mesersmith 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 Aha, am inteles. Si da, chiar ca-i romaneasca povestea. Si eu gasisem un laptop la care ti se dadea un voucher cu care puteai sa cumperi....ce crezi?...tot un laptop... Pai ce sanse erau sa-ti mai iei un laptop imediat dupa ce deja cumparasei unul? Asa si cu tine, ce sanse sunt sa-ti mai iei un telefon imediat, ca sa folosesti acei bani ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikefmv Posted June 14, 2012 Author Report Share Posted June 14, 2012 Exact!Adica am acum vreo 70 si ceva de euro in puncte,plus 40 era o reducere frumusica din pretul telefonului.Dar vorba ta,azi mi-am luat telefon de 400 si ceva de euro,la ce dreq imi mai folosesc cei 40 de euro,asa-zisa reducere??? Asa sunt reducerile la noi...cum facea si emag la un moment dat,reducere 25-30% la ce cumparai in vouchere pentru aragaz,frigider si alte acareturi care oricum nu le schimbi atat de des cum schimbi un telefon,laptop,etc. Oricum,sper ca i-am lamurit pe cei care erau in situatia mea si asteptau sa se termine meciurile la Euro cu scoruri de 9-5 sau alte SF-uri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 Ce telefon vroiai sa-ti cumperi? Sa nu spui ca S3... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 Pai punctele acumulate cu aceasta promotie sunt valabile 3 ani.Eu am crezut ca beneficiezi imediat de acea reducere Sent from my LG-P990 using Tapatalk 2 Tudor 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikefmv Posted June 14, 2012 Author Report Share Posted June 14, 2012 @mesersmith:am luat deja Htc One X! Am stat in cumpana mult timp si am ales totusi HTC-ul,pentru ca ultimele 2 telefoane au fost HTC si pentru ca am avut 2 Samsunguri(printre care si S1)de care nu am fost multumit... Si last but not least,nu imi place design-ul lui S3,plasticul este de o calitate inferioara HTC-ului. In fine, e o chestiune de gust.Amandoua sunt flagship phone,eu am ales HTC-ul.Am facut bine?Imi va parea rau dupa o luna,2?Vom vedea! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 Eu cred ca nu o sa-ti para rau deloc. Totul tine de gust si preferinte, iar tehnic, navele amiral ale diferitilor producatori, sunt cam la acelasi nivel, mai mult sau mai putin. Sa-l stapanesti sanatos. Feri 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 +1 In cazul flagship phone.Eu astept 4x de la LG Sent from my LG-P990 using Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikefmv Posted June 14, 2012 Author Report Share Posted June 14, 2012 Eu cred ca nu o sa-ti para rau deloc. Totul tine de gust si preferinte, iar tehnic, navele amiral ale diferitilor producatori, sunt cam la acelasi nivel, mai mult sau mai putin.Sa-l stapanesti sanatos. Mulțumesc! Sper ca toata lumea sa si cumpere ce isi dorește,ca doar de asta muncim,ca sa ne luăm jucării,nu? Sent from my HTC Runnymede using Tapatalk 2 Tudor and Stefan P. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikefmv Posted July 9, 2012 Author Report Share Posted July 9, 2012 @mesersmith:am luat deja Htc One X! Am stat in cumpana mult timp si am ales totusi HTC-ul,pentru ca ultimele 2 telefoane au fost HTC si pentru ca am avut 2 Samsunguri(printre care si S1)de care nu am fost multumit... Si last but not least,nu imi place design-ul lui S3,plasticul este de o calitate inferioara HTC-ului. In fine, e o chestiune de gust.Amandoua sunt flagship phone,eu am ales HTC-ul.Am facut bine?Imi va parea rau dupa o luna,2?Vom vedea! Deja imi cam pare rau.Vedeti in sectiunea de probleme cu display-ul de la One X de ce... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts