Clicky

Jump to content

World Of Tanks Blitz

Sebi

Recommended Posts

• 4 weeks later...

Am in jur de 800-900 de meciuri jucate, sunt la nivelul 7, mai am putin si ajung la nivelul 8, tancul meu se numeste KV-3, apoi urmeaza KV-4, ST-I si ultimul nivel IS-4.

Am abandonat Respawnables de tot :D

Sfaturi : evitati tancurile britanice, trece si o musca prin ele, zici ca sunt facute din hartie.

Tancurile rusesti sunt preferatele mele, cele nemtesti nu-mi plac, nu sunt pe gustul meu.

Dupa ca ajung la nivelul 10 cu tancul rusesc o sa merg si pe linia americana, au blindaj frontal decent, in rest slab, sunt usor de manevrat, viteza decenta, acuratete si putere de foc buna, am si un tanculet american de nivelul 4.

Voi ce mai faceti ? Ati abandonat jocul ?

Edited by n_iulian

Asta pentru ca ai mers pe linia americana, sunt tancuri slabe la blindaj, necesita mai multa tahnica si strategie.

Recomand incepatorilor linia ruseasca care duce la tancurile IS-7 sau si mai bine IS-4, evitati distrugatoarele de tancuri pentru ca nu au turela si toti trag in sine sa te imobilizeze.

Tancurile rusesti au blindaj gros si putere de foc mare, deci sunt bune pentru incepatori, dezavantaje : viteza mica, mobilitate scazuta, acuratete slaba.

Inca un pont : nu stati niciodata pe loc, altfel dusmanul va poate lovi in zonele slabe, doar cand trageti va opriti, inclinati tancul la 45 de grade fata de tunurile inamicilor pentru ca proiectilele sa ricoseze cand va lovesc si miscativa mereu inainte-inapoi cativa metri ;)

• 2 weeks later...
  • 4 months later...

Seara, când vin îndoit de la muncă, mai bag și eu câte un tanc. Am ajuns pe la 7. Bătrânește.

Am văzut o șmecherie acolo, se numește Platoon. E vreo chestie cu care construiești echipe, presupun, nu?

Că m-am săturat de idioți care se împrăștie prin câmpurile alea aiurea.

Trimis de pe Note 4 SM-N910U

• 4 months later...