Clicky

Jump to content

Ma ajuta si pe mine cineva?

Recommended Posts

Am si eu o intrebare la voi.....nu stiu ce sa aleg dar vreau sa imi raspunda doar cei ce au habar despre cele doua telefoane.....

Vreau sa imi cumpar unul dintre aceste doua telefoane si nu stiu pe care din ele sa aleg este vorba despre Allview Viper S si Allview X2 Soul.....sunt la acelasi pret de 999 de lei.....vreau sa imi spuneti pe care dintre ele sa aleg si sa motivati asta.....multumesc astept mesajele!

P.S Am uitat sa specific ca sunt pasionat de jocurile de pe Android.....prefer camera si difuzoarele mediocre si aleg ecran mare si procesor bun!

Edited by KiDSrT

Ideea este sa nu divagam cand cineva ne intreaba sau ne cere un sfat. Asa ii spunem de Nexus sau G2 sau orice alt produs, chiar si SH si il bagam in ceata.

Incercati sa va rezumati la subiect, titlu.

X2 Soul Mini as recomanda si eu pentru ca X2 Soul este 1399 si sunt sigur ca a gresit OP cand a postat, a vrut cu siguranta sa spuna Mini.

Treaba e un felul urmator: omul vrea sa cumpere un telefon in rate (card avantaj) in perioada urmatoare deci el trebuie sa fie nou. Daca treaba cu card avantajul nu merge,viitorul telefon trebuie sa fie din oferta digi care au doar lenovo si allview. Acele 2 allview-uri i le-am recomandat eu (oferta digi ) pentru ca in bugetul de 1000 lei cam alea sunt. I-am mai zis de lenovo s860 (parca) pentru ca are ecran de 5.3 si baterie de 4000mah.

Trimis de pe Super Galaxy Note 4 😈

Edited by BlacKyy

Eu stiu ca procesoarele de la allview au o problema intrucat nu iti apar toate aplicatiile , iti spune ca nu e suportat de dispozitiv . De exemplu Asphalt 8 nu merge , nu apare in Play store (desi ei se lauda ca au ceva parteneriat cu Gameloft) . Daca ar fi sa aleg strict dintre cele doua , as alege Viper S pentru ca tine mai mult bateria , in rest specificatiile sunt asemanatoare .

Nu e valabil la orice model, ci doar la cele de varf. Aici nu vorbim de Snapdragon 800 sau 805. Snapdragon 400 nu e mai puternic decat MT6592, iar GPU-ul Mali 450 este mai rapid ca Adreno 305.

Eu am avut S4 cu SD 600 iar pentru sora mea am luat un P7 Xtreme care acel MTK octa core si pot spune ca la testul antutu iese cam la fel punctajul insa s4 are fhd iar allview-ul are doar hd, 2gb ram vs 1gb, insa daca e sa vorbim despre modul de operare (cum se misca ) ca cred ca are rost sa mai zic ce diferenta este intre cele 2. Eu unul nu as alege un mtk chiar si octa core in detrimentul unui quad core (chiar ai dual core) de la qualcomm.