Clicky

Jump to content

Discutii despre DigiCare

Innoxius

Recommended Posts

Sa adunam la un loc toate discutiile despre DigiCare. Ce putem (si cum) face, ce am vrea (ca sa aiba si colegul @DIGI_Helper justificare in fata sefilor :D ) si ce nu ne place.

Incep eu: cum pot afla convorbirile pentru luna curenta, cea nefacturata ? Atat mobil cat si fix.

Mobil, ai optiune la *111# subramura contului tau alocat numarului tau...alegi 1, apoi din subramura 5, si apare ceva de genul ...vezi pozapost-12162-141750638084_thumb.jpgpost-12162-141750639045_thumb.jpg

Pentru fix, doar din digionline , apeluri detailate pe luna trecuta...pe perioada curenta sa ne spuna digi_hellper

Sent from Redmi Note

Edited by reflavius

Desfasuratoul poate fi vizibil doar cu 2 luni intarziere.

Pe factura fiscala apar mereu convorbiri cu 2 luni in urma si tot atunci se ofera si desfasuratorul. Exemplu: Factura pe decembrie cuprinde eventualele convorbiri din Octombrie. Cand se emite factura pe luna Decembrie, la scurt timp apare si in DigiCare desfasuratorul pe Octombrie.

Din DigiCare nu ai posibilitatea sa vizualuizezi/descari desfasuratoare mai noi.

• 5 weeks later...
  • 8 months later...
  • 1 month later...

Am nevoie de un card CI+. In ultimele 3 saptamani am comandat pe digicare respectivul echipament, am primit mail de confirmare a comenzii in care era mentionat: "In maxim 2 zile lucratoare va vom anunta cind va fi disponibil echipamentul comandat de dvs". Pana acum nu m-a sunat nimeni sa imi spuna daca e disponibil sau nu, daca e vreo sansa sa primesc sau nu.... sau macar ceva de genul: "domne` nu avem, nu mai astepta".

Edited by DaKoS

Cred ca perioada de asteptare e foarte mare in provincie. In Bucuresti am luat carduri CI+ intr-o saptamana de la efectuarea comenzii pe site-ul lor, chiar la inceputuri, cand era nebunie maxima.

Sent from my LG G3-D855

• 2 months later...