Clicky

Jump to content

Fiberlink 50->200

Sebi

Recommended Posts

Se da un abonament fiberlink 50, se doreste trecerea la 200, vorbit cu o doamna de la rds si cica nu e disponibila infrastructura de 200 in zona. Ok, da de 100? Cica da, bun.. da zice ca trecerea se face doar daca persoana titulara contractului semneaza ca e de acord sa prelungeasca abonamentul pt 2 ani, ok, nu-i bai, dar daca in vara o sa fie infrastructura de 200? Se poate trece direct de la 50 la 200 si sa se prelungeasca doar 2 ani? Ptc ma gandesc ca daca se prelugeste abonamentul cu 2 ani, doar peste 2 ani se poate face trecerea la 200.
Mnoh, ciudat..
Si inca ceva, cica fiberlink 50, ma gandesc ca trb sa am si eu, download 50Mb/s, da nu.. eu abia am de 15 si cateodata, mai rar ce-i drept am de 20-25..asta cu cablul infipt in router, doamna cu care am discutat ~5 minute mi-a zis ca routerul scade viteza.
post-11625-0-26595200-1417451165_thumb.pngpost-11625-0-84084800-1417451168_thumb.png

Aci nu stiu, voi va pricepeti, cer putina mila, ajutati un necunoscator sa cunoasca.
Aprecieri obstești tuturor ce o avut rabdare sa citeasca si care IESTE in stare sa raspunda. Nu va sfiiți!

Sebi fa-ti cont pe site-ul lor si treci linistit online, fara semnari si alte porcarii doar din cateva click-uri...

Nu stiu cum la tine trăgea cu 15-20-25 ca la mine MAX 6mega trăgea, acum in schimb merge cu 10-12, eu stiu ca 50/100mb se împarte la 8, nu ma întreba de ce dar asa am auzit.

Sent from my iPlaca using Tapatalk

E diferenta dintre mb si MB , tu ai viteza de 25 mb/s , adica vreo 3 MB/s (sper ca nu gresesc) .

Cand mi-am bagat internetul de la click net scria in contract viteza de 5 mb/s si eu nu stiam de ce imi descarca cu 500 KB/s ;) .

Edited by Scootch98

S-a mai discutat despre MB si mbps. Speedtest arata mbps, nu MB/s

La date se discuta megabit/second, nu megabytes/second. La Hard Disk, SSD, MicroSD, vorbim de MB/s

Si da, pune-ti un AdBlock Plus pentru Firefox, IE si Chrome

Uite, la mine ce curat se vede, fara ad-uri.

Untitled.jpg

O sa ma duc maine sa vorbesc cu cineva de acolo.. doar de la 1.1.2015 se activeaza fiberlink 100..Nu gasesc cum pot sa fac upgrade pe digicare.
In schimb, tocmai am aflat ca am abonament digi complet 2 :)))). Destul de misto.. pana acum nu foloseam aproape deloc cartela primita de la digi, si amu am si 3gb de date, traiasca DIGICARE :)))).

• 9 months later...

spit.

eu plateam 29 pentru fiberlink 100

mai plateam 10 pentru un stick de net - e si ala pe aici pe undeva...

deci plateam 39 pentru fiberlink 100...

dar upgrade-ul la fiberlink 300 se face gratuit.

"decat" ca nu am stiut pana acum cca o luna.

ceea ce e vina mea.