Clicky

Jump to content

Recommended Posts

Salut detin un telefon Allview A6 Quad,iar de o saptamana incerc sa rezolv problema asta,cand incerc sa ma conectez la Google Play Store primesc mesajul: "Nu s-a putut conecta Nu se poate stabili o conexiune de date sigura la server. Este posibil ca aceasta sa fie o problema temporara sau ca dispozitivul dvs. Android sa nu fie pregatit pentru servicii de date.Daca problema persista apelati Serviciul de relatii cu clientii."
Am incercat de 5 ori resetarea din fabrica dar tot nu a mers,iar telefonul nu poate fi rootat ca sa il rebootez deoarece androidul 4.3 nu e acceptat de catre SuperSu.
Am incercat multe alte metode de pe YouTube dar nici una nu a mers.

De asemenea am incercat si rebootarea telefonului cu Power si Volume+.

Contul pe care il folosesti este nou? Pentru ca dureaza ceva timp pana cand se creeaza totul pe server. La tatal meu a durat vreo 2 zile pana cand a putut sa beneficieze de servicii in mod normal. Vezi daca exista update-uri de firmware si aplica-le (de obicei nu ai nevoie de cont Google pentru asta).

• 6 months later...

@Son Katakuna

La 00:14 ai postat a n-a oara acelasi lucru. La 00:19 ti-am spus ca nu e nevoie sa postezi peste tot. La 00:22 te-ai gandit sa ne jucam de soarecele si pisica pe forum. Tu crezi ca la ora aia n-am alta treaba decat sa alerg dupa tine, peste tot pe unde iti postezi disperarea (sase, mai exact, pana am oprit hemoragia) ?

Stai pe tusa, pana imi amintesc din nou de tine.

• 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Similar Content

• By Miokyl
      Salut! Din cate stiu acest telefon are android 7.0, insa specificatiile sunt bune, procesor 1,5 ghz Cortex®-A53 si 4 gb ram, cand va primi update la android 9?
    • By Ovidiu Cretu (OviOne)
      Salutare,
      Am urmarit un pic forumul si as dori sa primesc si eu niste sfaturi de la colegii forumisti.
      Doresc sa cumpar un telefon performant cu urmatoarele cerinte in minte: buget 2500 RON; doar Android, pe cat se poate un flagship, va fi folosit in filme, jocuri gen PUBG, youtube si altele uzuale: chat, facebook etc.
      Am restrans optiunile la urmatoarele firme si modele:
      1- Oneplus 6 de pe site-ul lor, varianta 8Gb RAM/128GB stocare
      2- LG V30 
      3- Xiaomi Mi 8 
      4- Samsung Galaxy S9 sigilat de pe un site de vanzari online, cu factura si garantie.
      5-Sony Xperia XZ2 compact. (am mai avut un Sony in trecut si am fost super multumit; in plus nu imi plac telefoanele foarte mari, cu toate ca asta e trendul)
      Multumesc in avans pentru sugestii.

• By BlackDevil
      Descoperă cele mai amuzante taine în jocul ,,Curiozităti Amuzante Quiz”
      DESCĂRCARE: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.BlackDevil.CuriozitatiQuiz
      YOUTUBE:

• By BlackDevil
      DESCĂRCARE: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.BlackDevil.IstoriaQuiz
      YOUTUBE:
      https://www.youtube.com/watch?v=XDCp-wYZ-jI&t=1s
      „Un popor care nu-și cunoaște istoria e ca un copil care nu-și cunoaște părinții.”
      — Nicolae Iorga
      Cît de bine cunoști istoria? Acceptă provocarea și demonstrează cunoștințele în Istoria Românilor Quiz. 
      Despre joc:
      - Multe întrebări interesante referitor la Istoria Românilor
      - Muzică și sunete care crează o atmosferă medievală
      - Diferite animații, care fac jocul mai placut
      - etc.

• By andyground
      Vand Samsung S5 mini black - liber de rețea
      - specificațiile se găsesc pe internet;
      - prezintă urme de uzură normele (a se vedea pozele);
      - are folie aplicată;
      - are cutia originală cu toate accesoriile (cablu de date, căști și cărți).
      Pret - 350 lei
      Predare personala in Targu-Jiu, iar prin curierat se mai adauga transportul.

• Who's Online (See full list)

There are no registered users currently online

• Create New...

Important Information

Terms of Use