Clicky

Jump to content

Reducere de 100% de la DIGI MOBIL

Alexandru Cristian

Recommended Posts

Nici chiar asa... sunt sigur ca e o smecherie la mijloc , nu dau ei telefoane de 1 500+ lei fara un abonament de cel putin 10-15 euro , dar tot e bine. In legatura cu livrarea produselor , e adevarat...a comandat matusamea un rooter wireless si abia acum dupa 2 luni ii trimite mesaj sa vina sa-l ridice , dar i-am cumparat eu acum o luna jumate si a anulat comanda + ca platea vreo 5 euro pe luna pentru el .

Nici chiar asa... sunt sigur ca e o smecherie la mijloc , nu dau ei telefoane de 1 500+ lei /quote]

Pff de unde, ei nici nu au ceva telefoane bune, decat un S4, cateva lenovo si philips, si restul de allview cat vezi cu ochiul... :(

Sent from my iPlaca using Tapatalk

Tot e o smecherie ..atrag clienti si au cateva telefoane(sau au avut , m-am uitat acum o luna sau doua pe oferta) : nexus 5 , note 3 , iPhone 5 , s4 restu allview , lenovo , philips. Stiu un tip care si-a luat note 3 de la ei ;) .

Edited by Scootch98

Ataca tare concurenta si este in folosul nostru. Orange s-a trezit si mi-a oferit minute in plus si internet fara sa mareasca pretul abonamentului pentru toata familia, cu conditia sa prelungesc contractul cu 2 ani.

Edited by Cornel

@Innoxius din ce reiese asta ? Ma refeream la refresh pana dispare banner-ul si apare oferta ;) . Nu cred ca au resigilate , dar poate unii angajati s-au gandit sa-si schimbe telefoanele , le resigileaza si le baga la oferta :) .

Edited by Scootch98

Eu zicem ca sa stai cu ochii pe ei asa cum sta acum lumea pe resigilatele emag, doar, doar mai scapa o "greseala" ca zilele trecute si prind un aifon placat cu aur la 0,99 + taxe de transport. Glumeam, de fapt.

Porteaza-ti numarul in reteaua Digi Mobil in perioada 27.11 - 01.12.2014 si beneficiezi de reducere 100% timp de 6 luni* pentru abonamentul Optim Nelimitat. Pentru a beneficia de oferta, vino in magazinele Digi.

Avantajele Optim Nelimitat:

NELIMITAT in ORICE retea nationala si in retele internationale 
NELIMITAT internet mobil (viteze de pana la 21,6 Mbps pentru traficul pana la 5 GB)

Tarife dupa consumarea minutelor incluse:

• - 0,06 eurocemt/minut - catre national fix
  • - 1,24 eurocenti/minut - catre national mobil

Primesti totul la cel mai mic tarif lunar: de la 4 euro (cu TVA)! Optim Nelimitat este tarifat lunar diferentiat, in functie de in functie de serviciile Digi la care mai esti abonat:

Reducerea de 100% se aplica acestor tarife lunare.

• - 5 euro, daca esti abonat la TV + net fix; 4 euro, daca optezi si pentru al doilea abonament
    • - 7 euro, daca esti abonat la TV sau net fix; 5 euro daca optezi si pentru al doilea abonament
    • - 10 euro daca nu esti abonat Digi
  • Reducerea de 100% se aplica acestor tarife lunare.