Clicky

Jump to content

TVA colet din Asia

soare

Recommended Posts

am securepay pe aliexpress, primesc produsul si dupaia aprob plata, bani raman la aliexpress pana confirm eu, pot sa cer si despagubiri daca nu este ceva in regula sau restituire totala a banilor 

si eu am mai luat de pe aliexpress, dar atunci mi-a venit prin posta romana, intr-o luna mi-a venit (livrare grauita) , ce am primit a fost foarte bun din toate punctele de vedere

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Pentru unul din produsele pe care le-am comandat prin aliexpress in data de 28.11(o minniboxa Bluetooth) am primit un tracking number.

Vineri 26.12 cand am verificat pe 17track.net,  scria ceva ca a ajuns in data de 23.12 la BSI din Bucuresti (acelasi lucru si pe Posta Romana la track & trace).... nu mi-a dat prin cap sa fac un print screen.

Astazi 28.12 cand am verificat pe Posta Romana spune ca nu exista acest cod, iar pe 17track imi arata numai data cand a plecat de acolo 04.12.2015.

WTF?!? Vi s-a mai întâmplat asa ceva?

Eu deja am dat 4 comenzi, una prin dhl a venit in 3 zile lucrătoare de la livrare, 2 comenzi mi au venit in 3 săptămâni, iar acum la ultima aștept sa vina, a fost trimisa pe 9 decembrie si cam incurca sărbătorile livrarea, sper sa vina pana pe 5 6 ianuarie ...

Trimis de pe LG G2 32GB White

Mie îmi convine sa iau de pe aliexpress, am luat ceva cu 8 milioane si transport dhl inclus, unde la noi este 18 milioane nou. Husa de telefon trebuie sa vina, de 3 ori mai ieftina decât la noi, plus ca am luat ceva de 1 milion jumate si aici l-am vândut cu 3jumate ...

Trimis de pe LG G2 32GB White

eu am bagat un cod de la un produs care l-am primit acum o luna si zice ca acest cod nu exista, desi ar fi trebuit sa mearga, stiu ca am mai incercat acum o saptamana si a mers acelasi cod

image.png

deci da, cred ca nu le merge trac&trace-u

EDIT : vad ca acum pe 17track apare ca este in tranzit acest cod, cred ca posta romana a sters codurile vechi de la comenzile care au fost livrate sau au o problema

Edited by soare

• 3 weeks later...

Tocmai ce m-a sunat postasul sa-mi zica de coletul de la aliexpress. Mi-a venit in 20 de zile. Sunt curios daca mai platesc ceva taxe

Sent from my LG G3-D855 using Tapatalk

post-23-142139438662_thumb.jpg

Nu platesti. Nici eu nu am platit pentru bondarul ala V912 :D A venit intr-un colet urias de polistiren si la posta s-au uitat stramb, dar le-am comunicat ca e jucarie :)) Nici nu l-au pus pe colegul sa il desfaca, nu eu l-am ridicat, i-am dat buletinul si a mers el

Prin ce ii spuneti vanzatorului sa puna pretul asta? Prin chat-ul de pe Alliexpress ?

L.E. Cei de la vama nu deschid pachetul sa vada ce e in el? Voi ii dati cu free shipping , nu ?

Edited by Scootch98

In data de 20.11.2014, am platit un încărcător wireless cu 6,83$, in data de  14.01.2015, pentru ca tot nu mi-a venit, am cerut refund iar in data de 15.01 (ieri) am primit mail ca banii mi-au fost returnati. Pe contul de PayPal imi spune ca am primit refund cei 6,83 si ca au fost transferati pe card (făcând conversia in lei ~ 25,48), dar pana astazi nu ii am in cont (BRD).

Stiti cumva daca exista un delay, la toata treaba asta? Sau trebuie sa mai fac ceva? Multumesc.

PS: in balanta PP actuala nu mai sunt.

Inseamna ca dureaza ceva pana ajung in contul bancar. Daca ti-au fost returnati in PayPal, n-aveau unde sa dispara. Ai platit cu PayPal pe aliexpress, ca eu n-am gasit optiune sa platesc prin PayPal?

Sent from my LG G3-D855 using Tapatalk