Clicky

Jump to content

Atentie, detinatori de telefoane Sony


Recommended Posts

Nici eu nu o am bifata - de altfel pe nici un dispozitiv, indiferent de SO - dar nu la asta ma gandeam. Adica nici prin cap nu mi-ar fi trecut ca o aplicatie stock a unui producator de talia Sony poate fi inlocuita in Store. Cineva la Sony doarme rau de tot sau se hraneste doar cu sake. Dupa scaderile drastice de vanzari la mobile si PC, o astfel de problema e tot ce le mai lipsea. Ce-o sa urmeze ? DSLR-uri livrate cu lentile zgariate ? Filme deocheate avand sigla Sony ? CD-uri cu manele si stampila Sony Music ?

Link to comment
Share on other sites

Si la Samsung s-a intamplat ca mail.ru sa aiba aceeasi semnatura ca aplicatia de mail nativa si sa apara ca si update pentru telefoanele Samsung in PlayStore. Insa acolo era vorba de altceva, cei care dezvoltasera mail.ru lucrasera si la aplicatia nativa si au folosit aceeasi semnatura.

 

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

La fel ca și 2010, 2011, 2012, 2013 și cine știe câți ani lumină de acum încolo. Nu mai sunt vremurile acelea când erau asociați cu cei de la Ericsson, iar telefoanele lor erau un must-have. Văd că acum o ard cu aceleași specificații plusează doar la RAM la ecran și la procesor. 

Link to comment
Share on other sites

Am citit acum ca au rata de retentie de 35%. Adica la fiecare generatie noua ei pierd aproape doua treimi din clienti ? Aha, de aia seamana asa de mult telefoanele de la o generatie la alta si de aia le scot la semestru. Vor sa termine mai repede si sa se duca acasa :))

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use