Clicky

Jump to content

Driver video AMD Radeon R5 M230


hi2

Recommended Posts

Am achizitionat acest laptop de la altex http://www.altex.ro/laptop-lenovo-g50-70-intel-core-i3-4005u-1-7ghz-15-6-4gb-1tb-amd-radeon-r5-m230-2gb-ddr3-free-dos  si nu gasesc driverul pentru placa video, am instalat acest driver AMD VGA Driver for Windows 7 (32-bit, 64-bit) - Lenovo G40-70, G50-70  dar imi apare semnu exclamarii cu galben in device manager la display adapter. E greu sa dai un cd cu drivere....Am windows 7 64biti

Edited by hi2
Link to comment
Share on other sites

Si daca iti dadea CD crezi ca puneau alte drivere pe el fata de ce au acolo de unde ai descarcat ? Incearca sa vezi care e mjesajul de eroare (la Properties in Device Manager), eventual da-i un update la driver (tot de acolo).

Link to comment
Share on other sites

Ok, sa lamurim putin. Un laptop care vine fara licenta nu vine si cu CD de drivere. Un laptop care vine cu Windows preinstalat, la fel vine fara CD-uri, pentru ca vine cu Recovery Partition.

Singurii care mai dau CD-uri de drivere sunt Asus :P

Driverul tau este asta: http://download.lenovo.com/consumer/mobiles/avga170w73264.exeexact cel pe care l-ai dat si tu mai sus. Altul nu este.

Daca refuza instalare, problema este din alta parte. In Device Manager la Standard VGA Adapter sau daca e semn exclamare la AMD driver, la Properties iti va spune care este problema.

 

O posibila rezolvare ar fi si sa ii faci un update BIOS http://support.lenovo.com/us/en/products/laptops-and-netbooks/lenovo-g-series-laptops/g50-70-notebook-lenovo/downloads/DS100522

Daca deja ai ultima versiune BIOS, atunci nu mai il faci.

 

Problema este in felul urmator. Eroarea pe care o primesti este datorita faptului ca producatorul nu mai ofera suport pentru Windows 7. Laptopurile cu Haswell nu suporta oficial Windows 7 pentru ca nu se mai doreste sau nu se mai poate instala, apar erori. Unii ofera BIOS firmware pentru asa ceva. Ex. HP, Asus sau Dell. Altii nu.

Eu nu mai recomand instalare Windows 7 pe laptopurile noi din magazine spre exemplu, nu numai ca nu recomand, dar refuz categoric sa ofer suport, pentru ca este pierdere de vreme si solutie pe termen lung nu exista.

Clientul care doreste laptop cu Windows 7, ii recomand model anume, desi incep sa nu se mai gaseasca.

Mai mult, licente Windows 7 OEM nu se mai vand, decat cele retail pentru business sau GGK, asa ca piraterie nu ajut -_-

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use