Clicky

Jump to content

Jocuri Android de neratat!

Recommended Posts

Eu l-am luat de aici. Am dat 4 dolari și am primit toată herțoaia de jocuri. Singur costă vreo 6-7 RON, asta dacă mai e la reducere pe Google Play.

Pe Nexus 7 2012 nu face față, are ceva lag, de abia pe Nexus 4 îl pot juca(are și efectele mai pronunțate).  E cum ai zis și tu, o capodoperă când vine vorba de grafică dar urăsc că-l joc pe un device de 4.7 inch.

A aparut de o saptamana pe Google Play si in opinia mea e cel mai bun joc din market la ora actuala.Eu am reusit sa il iau gratuit de pe un site. Am dat in schimb 6 lei pentru o aplicatie pentru coduri :D. L-am pus si pe tableta si pe telefon. Se misca super pe ambele dispozitive.Vi-l recomand.

Cum se mișcă super? Ia uite aici

Pe cel mai bun hardware pe care îl poți avea pe o platforma, mă ține numai în 22 Fps. Nici 10 lei nu merita jocul pentru optimizarea adusa, dacă se poate numi asa. Pe S4 Pro jocul creează 100% GPU load, iar pe S800 70-80% cu setări maxime. Rockstar sucks!

Trimis de pe Nexus 4

Eu l-am rulat pe un S4 pro ai un Snapdragon 800, doua procesoare puternice.Sincer pe telefon, pe Sony s-a incalzit zona procesorului cum nu prea s-a mai intamplat pana acum, dar a si dat randament, cu, calitatea imaginii pe maxim, nu a avut deloc lag.

PS:Dupa am sesizat ca tot de procesoarele astea ai vorbit si tu :-D

Trimis de pe Sony Xperia Z1 folosind Tapatalk

Edited by Alexandru Cristian

• 2 weeks later...

L-am instalat,dar cand am intrat in el,l-a redirectionat care versiunea free si trebuia sa o downloadez si pe aceea..Dar nu merge versiunea full,trebuie cumparata..Doar daca nu vrei launcher-ul pentru 24 de ore. :))

Edited by Sebastian Tataran